Jump to content
FAS Goran
neshaoct

F1: Williams

Recommended Posts

massa%20ferrari.jpg

 

Nakon što je Ferari potpisao ugovor sa Kimijem Raikonenom postalo je jasno da za Felipea Masu više nema mesta u italijanskom timu, ali Brazilac nije dugo čekao na novi angažman. Naime, kako prenose pojedini brazilski mediji Felipe Masa je postigao dogovor o petogodišnjem ugovoru sa britanskom ekipom Vilijams u kojoj će zameniti Pastora Maldonada iz Venecuele. Zvanično potpisivanje ugovora prema istim izvorima trebalo bi da bude obavljeno najkasnije u roku od narednih nekoliko dana, a moglo bi da se desi i u narednih nekoliko sati. Kao dodatni dokaz da se ''iza brda nešto valja'' brazilski mediji su naveli činjenicu da je Masa nedavno na Tviteru počeo da prati profil ''Oksfordšajr'', mesto u kojem se nalazi Vilijamsova baza.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Felipe Masa definitivno u Vilijamsu

 

Felipe-Massa.jpg

 

Kao što su pojedini brazilski mediji najavili još pre nekoliko nedelja Felipe Masa će naredne sezone voziti za Vilijams u čijem timu će zameniti Venecuelanca Pastora Maldonada odnosno biće u tandemu sa Fincem Valterijem Botasom. ''Oduševljeni smo što možemo da objavimo da će od naredne godine u našem timu voziti Felipe Masa. On poseduje neverovatan talenat i veliki je borac na stazi. Takođe će nam doneti i određeno iskustvo što će označiti i novo poglavlje u našoj priči'' - rekao je vlasnik tima Frenk Vilijams. Brazilac je gotovo oduševljen što će posle Ferarija voziti i za drugi od tri omiljena tima iz detinjstva.

''Vilijams je jedan od najuspešnijih i najznačajnijih timova u Formuli 1. Kada sam bio dete sanjao sam da se takmičim za taj tim, Fereri ili Meklaren i srećan sam što potpisujem ugovor sa jednom od ikona našeg sporta. Svakako bi trebalo napomenuti da je za Vilijams vozilo nekoliko brazilskih pilota šta u mnogome povezuje moju naciju za ovaj tim'' – rekao je Felipe Masa kojeg će u Ferariju od naredne sezone zameniti Kimi Raikonen.

 


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

bolju poziciju za sledecu godinu nije mogao dobiti,samo jos da wiliams dobije na brzini,a samo me cudi sto ce mi klupski kolega biti vaterij botas,meni cudno,jer on ove godine nista nije pokazao,dok pastor maldonado,koji je mnogo bolji vozac izgubio angazman u wilijamsu,pa cak i u Ff,ako nenadje neki tim

pa masa srecno,sledece godine

Share this post


Link to post
Share on other sites
Masa: biće više izletanja

 

massa.jpg

 

Felipe Masa predviđa da će ove sezone biti mnogo više izletanja nego prethodnih godina. Uz velike promene pravila, novi vozač Vilijamsa smatra da će šampionat biti zanimljiviji, ali da ćemo videti i više proklizavanja i ''ispravljanja'' krivina.

''Biće mnogo izletanja ove godine. Mislim da imamo manje gripa i da ćete videti dosta bolida u zidovima. Zato nam treba više testovima i više vremena''. Masa je rekao da su kočnice različte nego ranije

''Ovo je čuvena ''kočnica na žicu'' koja funkcioniše drugačije od prethodnih. Kočenje je ionako teško a sa ovim će biti još teže. Moram da priznam da se trenutno i sam plašim da kočim kasno'', rekao je Masa.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Williams predstavlja Martini oznake u Bahreinu

 

109711-williams%20f1.jpg

 

Iako se donedavno verovalo da će Williams zvanično predstaviti svog glavnog sponzora i njegove oznake na prvoj trci sezone u Australiji, izgleda da će britanski tim otkriti svoje nove boje znatno ranije, na testiranju u Bahreinu. Williams je do sada svoj FW36 bolid pokretan Mercedesovim motorom pokazivao u plavoj boji, ali je i najavio da će nove oznake biti spremne ''za Australiju'', a i da to ne znači da će biti prikazane tek u Australiji. Nemački mediji zato navode da će veo sa novog partnerstva pasti već sledeće nedelje u Bahreinu, a predsezonsko testiranje završiće samo dve nedelje pre trke u Melburnu. Oznake Williams Martini Racinga uključivaće legendarnu belo-plavo-crvenu traku koju je proslavilo učestvovanje tog italijanskog brenda tokom decenija u prestižnim šampionatima Formule 1, Le Mana i relija.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Novi zvanični sponzor Williamsa je Martini

 

williiams%201.jpg

 

U svetu automobilizma malo je sponzorskih šema i kombinacija boja koje se mogu meriti sa možda najpoznatijim ''prugama'' na svetu. Boje italijanske marke alkoholnih pića tokom decenija su krasile neke od najpoznatijih trkačkih automobila svih vremena, na reli brzincima i kružnim stazama. Nezaboravni Porschei, Lancije, Alfe samo su deo priče o sprezi Martinija i automobilizma. Taj i takav Martini ponovo se vraća u vrhunski automobilizam i to kao glavni sponzor F1 tima Williams.

Williams je sam po sebi legenda u Formuli 1, a ove godine će za njega nastupati nesuđeni svetski prvak Felipe Massa i finska nada Valtteri Bottas. Tokom zimskih priprema Williams je pokazao ambicije i veoma solidnu formu, svakako mnogo bolju nego što je to bila u proteklih nekoliko teških i bodovima sušnih sezona. Da li će ovo biti sezona u kojoj će se Williams napokon odlepiti sa dna i krenuti u pohod na bodove i plasmane bliže vrhu poretka? U svakom slučaju, grid ovogodišnje Formule 1 ulepšan je za veliko sponzorsko ime, a na Massi, Bottasu i timu je da to iskoriste na najbolji mogući način.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Vilijams odaje počast Seni

 

williams%20senna.jpg

 

Na bolidima britanskog Vilijamsa tokom ove sezone biće postavljena fotografije Airtona Sene uz natpis ''Airton Sena zauvek'', a sve u sklopu obeleževanja 20 godina od smrti brazilskog vozača. Trostruki šampion Formule 1 tragično je nastradao vozeći upravo za Vilijams 1. maja 1994. godine na trci za Veliku nagradu San Marina voženoj na stazi u Imoli. Senina pogibija primorala je Međunarodnu automobilsku federaciju (FIA) i čelnike Formule 1 da pojačaju sigurnosne mere i na sreću u narednih 20 godina nije viđeno ništa slično na stazama širom sveta.

 


 

--------------------------------

 

Ako do sada niste pogledali film Ayrton Senna, klik ovde:


Share this post


Link to post
Share on other sites
Masa uzburkao strasti u Vilijamsu

 

masa-botas.jpg

 

Felipe Masa je u Vilijams stigao kao neko ko je tokom karijere navikao da bude drugi vozač pošto je sve vreme dok je vozio za Ferari bio upravo to. Međutim, Brazilcu je čini se dojadilo da neko drugi uvek ima prednost u odnosu na njega pa se u Maleziji oglušio na naredbe koje su stigle iz boksa odnosno nije želeo da propusti klupskog kolegu Valterija Botasa što je naišlo na osudu ekipe.

''Naša procena je bila da Botas ima veće šanse da obiđe Batona pošto je imao svežije gume. Ništa drugo nije razlog naše poruke Masi. Kod nas su oba vozača broj jedan. Čak nam je zamisao bila da ukoliko Botas ne uspe da pretekne Batona vrati poziciju Masi. Moraćemo da razgovaramo sa našim vozačima kako bismo im objasnili šta se od njih očekuje'' - rekao je šef inžinjera Vilijamsa Rod Nelson. Šef ekipe Kler Vilijams nije želela mnogo da komentariše ceo slučaj već je samo poručila da je obojici vozača, Masi i Botasu, rečeno da ''ohlade glave''.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Masa: Ovo je frustrirajuće!

 

Felipe-Masa.jpg

 

Na VN Australije je odustao, nakon čega je vezao dva sedma mesta, pa onda opet jedno razočaravajuće 15. u Kini. Na stazi nije izgledao loše, bio je prilično brz, ali nije imao sreće. Sudar u u Melburnu, pa greška mehaničara u boksu na poslednjoj trci. Ovo je bliža prošlost Felipea Mase.

''U Šangaju sam prošao noćnu moru. Dobro sam startovao, ali je sve bilo gotovo nakon prvog ulaska u boks. Nažalost, vratio sam se kao poslednji na stazu. Ne znam šta je bio problem, bolid ili greška mehaničara. Svakako da sam frustriran poslednjim dešavanjima. U Melburnu je bio sudar, u Bahreinu sam izgubio mnogo bodova zbog sigurnosnog automobila i sad se dogodio novi problem nakon što sam dobro startovao. Mislim da smo imali brzinu i da smo bili brži od Force Indie koja trenutno drži treće mesto u poretku konstruktora. Moramo konstantnije osvajati bodove u prvenstvu. Potencijal postoji i siguran sam da će stvari doći na svoje mesto u nastavku sezone'' - kaže Masa.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Prekid posta u F1: Ova lepotica vozi za Williams u Silverstonu

 

susie%20wolff%20williams.jpg

 

Po prvi će put nakon 22 godine žena sedeti za upravljačem bolida Formule 1, a to će se dogoditi na zvaničnom treningu uoči Velike nagrade Velike Britanije. To će biti Susie Wolff, 31-godišnja Škotlanđanka, koja već dve godine radi u Williamsu. Do sada je vozila bolid na nekoliko testiranja, ali će sledećeg vikenda po prvi put odraditi zvanični trening.

Poslednja žena koja je učestvovala na zvaničnom F1 vikendu bila je Giovanna Amati 1992. godine, koja je nastupila na Velikoj nagradi Brazila. Ona nije uspela da se kvalifikuje za samu trku, jer je za Nigelom Mansellom, osvajačem pol pozicije, zaostala preko 10 sekundi. Wolff će tako prekinuti 22 godina dugi post, a Williams je već najavio da će ona voziti i na jednom od slobodnih treninga za Veliku nagradu Nemačke, koja je na rasporedu za tri nedelje.

Recimo i da još nije poznato kog vozača će Wolff zameniti, Felipea Massu ili Valtterija Bottasa.

 


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovi ga baš jeb.u.

Formula je ipak muški sport.

Baš me živo interesuje da li će smeti da izađe iz bolida sa tamponom.

w2q9516_edit.jpg

Ili će za nju sponzor Martini da bude po sredini leđa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Botas: Mnogo smo napredovali

 

116829-botas.jpg

 

Kada je došao u Vilijams pred početak sezone, Valteri Botas ja ponavljao i ponavljao da želi na podijum. Mnogi su se smejali, ali ko se poslednji smeje, najslađe se smeje i nakon dva druga mesta, Finac sada želi pobedu. Ali i on je iznenađen brzinom kojom se Vilijams vratio u vrh F1 karavana. ''Iskreno, znao sam da ćemo napredovati, ali ne ovoliko, i po kvantitetu i po kvalitetu. Da mi je neko pred sezonu rekao da ću biti ovako konkurentan i imati ovoliko bodova, ne bih verovao. Znam šta sam izjavljivao, ali šta sam drugo mogao da kažem? Dobar dan, došao sam ovde da se borim za 15. mesto? Sledeći cilj je pobeda, naravno'', rekao je Botas. On je bio dva puta drugi, u Britaniji i Nemačkoj. Za njega, ključ svega je naporan rad, a sve što date u životu, na ovaj ili onaj način se vrati.

 


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Masa: Vilijams verovatno poslednja stanica

 

masa%20alonso.jpg

 

Brazilski vozač Felipe Masa otkrio je da će Vilijams verovatno biti poslednja destinacija u njegovoj bogatoj i zanimljivoj karijeri. ''Ovde me veoma poštuju i beležimo sasvim solidne rezultate. Iskreno, ne verujem da ću voziti još mnogo godina tako da ne vidim zašto bih menjao tim.'' Masa je dodao i to da ne vidi sebe kao lidera tima ni u kom trenutku. ''Ne volim kada postoji lider. Osećam da me tim poštuje i to mi je dovoljno. Ne volim da neko padne u zapećak zbog jednog ili dva rezultata, volim da svi u svemu budu jednaki'', rekao je Masa.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Suzi Volf test vozač Vilijamsa u sledećoj sezoni

 

suzi%20volf.jpg

 

Kako prenosi Beta, Britanka Suzi Volf će sledeće sezone u dve trke Formule 1 biti zvanični test vozač ekipe Vilijamsa. Volf je u prethodne tri sezone imala ulogu razvojnog vozača u Vilijamsu, a sledeće sezone voziće dva slobodna treninga, učestvovaće u dvodnevnim testiranjima, ali će i obavljati testiranja na simulatoru. Ona je ove sezone vozila dva slobodna treninga i postala prva žena koja je posle 22 godine učestvovala u jednom takmičarskom vikendu Formule 1. ''Ovo je još jedan korak u dobrom pravcu za mene'', rekla je 31-godišnja Volf.

Ona će sledeće sezone u Vilijamsu sarađivati sa vozačima Felipeom Masom i Valterijem Botasom. Vilijams je ove sezone šampionat završio na trećem mestu, što je najbolji rezultat ekipe od 2003. godine. Dosadašnji rezervni vozač Vilijamsa Brazilac Felipe Nasr napustio je ekipu i otišao u Zauber.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Novi Williamsov bolid

 

williams%202015.jpg

 

Williams u novu sezonu ulazi sa novim ambicijama, a ključan element u planovima za dalji napredak i povratak u vrh Formule 1 biće i ovogodišnji bolid, FW37. Baziran je na prošlogodišnjem bolidu, ali raspolaže i nizom doteranih i izmenjenih komponenti, među kojima se najviše ističe novi nos bolida. Dizajniran je u skladu sa novim pravilima, koja su osmišljena kako bi iz Formule 1 izbacila prošlogodišnje ''penis noseve''.

 

williams%202015%2011.jpg

 

''U razvoju novog bolida prvo smo koristili iskustva stečena prošle godine. Proučili smo prošlogodišnji bolid i iskoristili sve delove koji su dobro funkcionisali. Istovremeno smo mnogo pažnje posvetili delovima i komponentama koje nisu zadovoljile prošle sezone. Jedno od područja je aerodinamika, kojom smo bili zadovoljni prošle sezone, ali smo uprkos tome otkrili nekoliko detalja koji su dodatno poboljšali efikasnost bolida'', rekao je Pat Symonds, glavni tehničar u Williamsu.

 

williams%202015%201111.jpg

 

''Promene pravila koja se tiču prednjeg dela bolida su nas zabrinula. Prvo nije izgledalo da će značajnije uticati na ostatak bolida, ali su prva testiranja i analize pokazale da smo se prevarili. Izgled novog nosa igra veliku ulogu u aerodinamičkoj slici celog bolida, pa smo morali da prilagodmo čitav niz detalja novoj konfiguraciji prednjeg dela'', dodao je Symonds.

 


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kler Vilijams: Botas je naša budućnost

 

116829-botas.jpg

 

Vilijams je bio možda i najprijatnije iznenađenje prošle F1 sezone. Jedini koji su koliko-toliko mogli da zaprete dominantnom Mercedesu bili su Valteri Botas i Felipe Masa, a posebno dobar utisak ostavio je Botas, koji očigledno ima sve predispozicije da zameni Miku Hakinena i Kimija Raikonena kao ''ledeni Finac.''

''On je naša budućnost, sigurna sam da ljudi gledaju u njega i kažu: ovaj čovek ne greši, a zašto i ne bi gledali? Mi smo posvećeni njemu, verujemo da je on posvećen nama i sigurno će i taj osećaj lojalnosti biti od velike važnosti u narednim godinama'', rekla je Kler Vilijams. Botas je bio četvrti u generalnom plasmanu prošle sezone, tri mesta iznad iskusnijeg i mnogo cenjenijeg (do sada) Brazilca Felipea Mase.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Botas: Možemo do pobede

 

williams%202015%201111.jpg

 

Kako prenosi Sportklub, finski vozač Valteri Botas je ubeđen da Vilijams može da se bori i za pobede u 2015. godini. ''Mislim da možemo da počnemo 2015. tamo gde smo završili 2014. Sada smo spremni da izvučemo baš maksimum iz ovog bolida. Mislim da će biti jedno od najzanimljivijih prvenstava svih vremena.'' Botas kaže i da je prošla sezona bila odskočna daska i da je mnogo naučio i o formuli i o životu. ''Da bi dobili trku, ne treba biti samo dobar vozač, već i kompletna ličnost. Naučio sam mnogo tokom prošle godine, ne možete da zamislite koliko sam noći proveo u garaži. Ali, nadam se da će se sve to sada isplatiti'', rekao je Botas.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Masa: Ferstapen vozi previše opasno

 

toro%20rosso%20verstappen.jpg

 
Kako prenosi Sport klub, vozač Vilijamsa Felipe Masa rekao je da Maks Ferstapen vozi previše opasno i da njegov spektakularan završetak VN Monaka samo pokazuje da ipak iskustvo znači nešto u F1. ''Rekao bih da je bilo prilično opasno. Trebalo bi da bude kažnjen za to što je uradio. Ne verujem da bi neki iskusniji vozač uradio tako nešto. Mislim da iskustvo ipak znači nešto.''
Masa je dodao i tu da na sreću, niko nije povređen. ''To je najvažnije od svega, da su svi izašli iz bolida, i da će svi biti na narednoj trci. Ali, ipak on ima 17 godina, možda bih i ja probao tako nešto sa 17 godina. Možda ne bi trebalo da izdaju dozvole momcima koji imaju 17 godina.''
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Masa smatra da publika traži borbu na stazi

 

133419-masa.jpg

 
Felipe Masa rekao je da su Formuli 1 potrebne ''pametne'' promene pravila i da nije dovoljno samo učiniti vozila bržim. Čelnici Formule 1 razmatraju načine kako bi unapredili i popularizovali sport u predstojećim sezonama. Prošlog meseca dogovorili su se o brojnim predlozima kako bi se smanjila prolazna vremena po krugu, da bolidi dobiju ''agresivniji'' izgled, ali i da se mnogo teže voze od sezone 2017. Masa je 2002. godine debitovao u Formuli 1 i od tada je iskusio mnoge tehničke promene i promene pravila. Brazilac je upozorio čelnike Formule 1 da budu oprezni prilikom donošenja odluka o promeni pravila, kako ne bi otežali preticanje protivnika na stazi.
 
''Shvatam da je zanimljivo učiniti bolide bržim, ali ako ga učinite pet sekundi bržim, onda ćete na stazama videti manje obilaženja nego što se ovih sezona moglo videti i svakako će se ljudi žaliti'', rekao je Masa. ''Želim da vozila budu najbrža, ali promene moraju da budu pametne. Vozila će biti brža, ali mi ćemo kasnije kočiti, pa će preticanja biti još teža. Treba da se uvedu one promene koje ljudi žele da vide, a oni žele da gledaju preticanja i borbu na stazi. To mora da bude promena'', rekao je 34-godišnji Masa.
 
Mnogi tvrde da je Formula 1 u prošlosti bila zanimljivija, a kao ''zlatno doba'' navode osamdesete godine, ali se Masa sa tim ne slaže. ''Gledao sam skoro sve trke i tada je bilo mnogo gore. Razlika u kvalifikacijama je bila 1.5 sekundi u odnosu na trećeplasiranog. Tokom svake trke trećeplasirani je zaostajao za čitav krug. Zbog toga mislim da je sada mnogo veća razlika i da kada ljudi pričaju o prošlosti, moraju dobro da je se sećaju'', rekao je Masa. Iako je priznao da je tada bilo teže voziti tadašnje modele, Masa je rekao da se uglavnom radilo o lošem kvalitetu većine staza.
''Prošlost (Formule 1) je izgledala zanimljivije pošto su staze bile mnogo gore. Sada je sve bezbednije, staze su drugačije i ne mislim da će FIA to promeniti i napraviti ih opasnijim. Ne slažem se sa mišljenjem Kimija Raikonena i Nikija Laude, koji su rekli da takmičenje mora da bude opasnije. Samo mislim da mora da bude bolje'', rekao je Masa. ''Moraju da se naprave važne studije da bi stvari postale pametnije, ali ne samo da bi se nešto promenilo, pošto u Formuli 1 imamo mnogo promena. Ponekad je promena kada ne promenite ništa'', dodao je Masa.

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Masa: Ne čudi me što povezuju Botasa sa Ferarijem

 

134427-masa.jpg

 
Kako prenosi Sport klub, Felipe Masa kaže da je, prateći vožnje i razvoj Valterija Botasa, za njega potpuno normalno da se Ferari interesuje za Finca. Za sada je veoma neizvesno da li će Kimi Raikonen ostati u Skuderiji, a najčešće se kao zamene pominju Valteri Botas i Danijel Rikardo. ''On će verovatno biti najvažnije ime na tržištu nakon ove sezone. I ne čudi me jer je zaista fantastičan, na granici pozitivnog ludaka'', rekao je Masa. Brazilac je dodao i to da se trenutno ne bi vraćao u Ferari, a da kao idealnu zamenu za Botasa u Vilijamsu vidi Nika Hilkenberga iz Fors Indije.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Botasa uznemiravaju glasine o prelasku u Ferari

 

134725-botas.jpg

 
Kako prenosi Beta, vozač Vilijamsa Valteri Botas izjavio je da ga ''uznemiravaju'' spekulacije o prelasku u Ferari, pošto želi da se koncentriše na natupe u svom timu i pokuša da ostvari prvu pobedu u šampionatu Formule 1. Italijanski mediji spekulisali su prethodnih meseci da će Botas od sledeće godine u Ferariju zameniti Kimija Raikonena. Botas, koji je treću sezonu u Vilijamsu, rekao je da samo razmišlja o tome kako će pomoći svom timu da se umeša u borbu za pobede.
- Kada uđeš u vozilo, ne razmišljaš o raznim spekulacijama. Razmišljaš samo o svojoj vožnji, ali kada izađeš iz bolida, glasine te uznemiravaju - rekao je 25-godišnji Botas, a preneli su italijanski mediji. U prvoj polovini ove sezone Mercedes je dominantan, u deset trka aktuelni svetski šampion Luis Hamilton je pobedio na pet trka, a njegov klupski kolega Niko Rozberg na tri. Međutim, vozač Ferarija Sebastijan Fetel je u Mađarskoj ostvario drugu pobedu u sezoni, pa Botas veruje da Mercedes nije nepobediv.
 - Mercedes je trenutno zaista jak, ali Ferari je pokazao u Budimpešti da je moguće pobediti. Nikad ne reci nikad, mi i dalje pokušavamo da pobedimo. Oni zaista imaju brz bolid, ali u moto sportu je sve moguće. Moramo da verujemo u uspeh i da iskoristimo svaku priliku koja bi mogla da nam se ukaže ove sezone - rekao je Botas.
Takmičenje u šampionatu Formule 1 nastaviće se 23. avgusta trkom za Veliku nagradu Belgije.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hakinen: Ponosan sam na Botasa

 

134725-botas.jpg

 
Kako prenosi Sport klub, legendarni Mika Hakinen ponosan je na Valterija Botasa i smatra da će se sa njim nastaviti lanac sjajnih finskih vozača u F1.
''On je odličan momak i sjajan momak. Ponosan sam na njega. Možete da vidite koliko je posvećen svom poslu i kako sazreva iz godine u godinu. Mislim da može daleko''. U svom blogu za Meklaren, Hakinen je napisao i to da je u ovom trenutku najbolje da ostane u Vilijamsu. ''To je veliki tim sa velikom tradicijom i u ovom trenutku bez sumnje najbolji za njega. Doći će možda trenutak da ode negde druge, ali sada nije. Najvažnije je da on ima to nešto što će ga dovesti daleko. Zapamtite moje reči'', napisao je Hakinen.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Williams prvi predstavio bolid

 

williams%202016.jpg

 
Kako prenosi Sport klub, ekipa ''Vilijams Martinija'' prva je predstavila bolid za novu sezonu Formule 1. Iako će imati samo osam dana za testiranje, oni su sigurni da će na prvoj trci sezone u Australiji biti u igri za plasman za pobedničko postolje. ''Imamo dve teške nedelje rada pred sobom. Želimo da iskoristimo maksimum iz ovog paketa i da budemo dobri već na prvoj trci. Ne znamo gde i kako trenutno stojimo, ali uvereni smo da možemo da se borimo za podijum'', bilo je zvanično saopštenje Vilijamsa. Za volanom će, kao prošle sezone, biti Valteri Botas i Felipe Masa.
 
preuzeto sa - Auto Blog

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...