Jump to content
FAS Goran
milan81

Kružne trke u Kragujevcu 2013.?

Recommended Posts

Ima li neko tacnu informaciju za trke u Kg ovog vikenda,da ne idem za dz,posto po sajtovima citam da ce da se voze,a na nekim da nece?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zadnju informaciju od juce imam,da se ne vozi. Bivsi sef je trebao da vozi,juce nam rece da ne planiramo,trka je otkazana. Ako dodje do neke promene,valjda ce se danas znati,najkasnije sutra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Krug u Kragujevcu krajem oktobra

 

Slutnje su se obistinile! Malo kašnjenje za podnošenje dozvole povodom zatvaranja saobraćajnice oko Šumadija sajama u Kragujevcu za organizaciju kružne trke Sporstkog auto karting saveza Srbije, koja bi se bodovala i za Srpski automobilski savez uslovilo je promenu datuma. Umesto 5 i 6. oktobra takmičenje će biti organizovano 26 i 27. oktobra na pomenutoj lokaciji.

 

15538-start-trke-630x472.jpg

 

- Učinili smo sve što je bilo u našoj moći, ali se nije moglo preko formalno pravnih zapreka. U principu ništa nije izubljeno, naprotiv, Kragujevac će umesto ovog vikenda biti domaćin kružne trke za oba Saveza, krajem oktobra. Pre toga 12 i 13. oktobra biće održana trka na vojnom aerodromu u Batajnici u organizaciji Srpskog automobilskog saveza, koja će biti bodovana i za naš savez. Isto važi i kada mi budemo bili domaćini u Kragujevcu – rekao je Dejan Čolović prvi čovek SAKSS.

To je što se tiče kruga, šta se događa kada je u pitanju finale šampionata na brdu?
- Što se tiće šampionata na brdu SAKSS finalnu trku organizuje na već dobro poznatoj stazi u Lukovskoj banji, prvog vikenda novembra. Zahvaljujući ljudima iz Opštine i turističke organizacije svim takmičarima biće ponuđeni više nego primamljivi uslovi. Drugim rečima pun pansion sa sve korišćenjem bazena i svih ostalih pratećih sadržaja u hotelu koštaće takmičare 2.500 dinara. Smatram da su to više nego odlični uslovi da na pravi način sezonu privedemo kraju – jasan je Čolović.


izvor plumrace.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Već danima na poslu kolege pominju trke, iskreno na ovaj deo foruma nisam ni zalazio da bih ovo pročitao, već sad kao aj da odem da vidim šta se dešava, pešaka mi je 10tak minuta, kad ono saobraćaj tuda prolazi, nigde guma oko bandera i vratim se nazad... Taman ću tada da budem prebačen u novi servis na kružnom toku kod metroa i ako ne bude gužve na poslu posmatraću prvi dan odatle... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stikeru, kuda ide trasa,  od sajma do rode pa pored metroa nazad? Planiram da dodjem...P.S. Ne vidjam ti punta, da se nisi preselio?:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije komso,ide u krug oko sajma,kod Reno servisa desno skrenes,tu je start i do prve raskrsnice desno,pa opet desno do nadvoznjaka,tu se vracaju na uzbrdicu ka Renou i na semaforu opet desno i u krug... :)

Evo skica,ovo gde pise ul Miodraga Vlajica Suke,na raskrsnici sa leve strane je pomenuti Renault servis,Delta Park itd,radi lakse orjentacije.
http://srpskiautosavez.org.rs/wp-content/uploads/2013/09/3-skica.pdf

Edited by kubura

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tek sad vidim poruku.. Nisam se preselio, nego počeo da radim, pa je auto do 17h na kružnom toku kod Metroa, a tek posle 17 kod zgrade, eventualno u Rodi.. Ko bude rešio da dolazi neka se javi slobodno, ja planiram da banem u nedelju malo..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znači u nedelju trke počinju tek u 14 po ovome? Da ne idem pre da gledam trening i sl..

 

Ko bude hteo od Kragujevčana, neka se javi da se dogovorimo da idemo zajedno..

Share this post


Link to post
Share on other sites

U 2 su po pravilu,ali najbolje doci oko 1,da udjes,nadjes mesto,dok to pocne itd,posle svakako zatvaraju ulaz i ne moze se uci,zato bolje malo ranije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislim da do 12 pustaju,a posle kad udjes ides po onim oranicama da bi stigo do odgovarajuceg mesta,bar smo jednom zakasali,po meni najbolje mesto,od starta do prve krivine na onim brezuljcima,tu se vide kako nailaze u punoj brzini pa koce da udju u krivinu,najinteresantniji ce biti mali n,hibridi jer su najbrojniji!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prosle godine sam bio kod nadvoznjaka ispod sajma,isto je ok,dolaze sa pravca i idu ostro levo pa desno na nadvoznjak i opet pun gas :)
Ako dodju svi koji su najvljeni,bice zanimljiva trka,mali N narocito zbog broja takmicara :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da bio sam i na tom mestu,ali mislim da je ovamo bolji pregled,ali kad nalete jugici mali n,to je ludnica!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja gledah malo sa radnog mesta, ne vidi se najbolje, pa sam malo bio i na krovu, vidoh da je i jedna KTM formulica aktivna...

 

Bilo je par trkača jutros kod nas, menjali im slikove, jedva se skinu sa felne koliko su tvrdi.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jureći današnje rezultate naleteh i na slike jugića koji se danas isprevrtao žestoko, na svu sreću vozač je relativno ok

 

1391631_532114033530641_1854711246_n_zps 808592463_Picture060_122_43lo.jpg 808594466_Picture065_122_344lo.jpg 808597167_Picture068_122_71lo.jpg 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Od mene par slika, imam i snimaka, ali me mrzi da ih kačim..

 

IMG_7673.jpg IMG_7676.jpg IMG_7683.jpg IMG_7687.jpg IMG_7697.jpg IMG_7698.jpg IMG_7699.jpg IMG_7703.jpg IMG_7704.jpg IMG_7705.jpg IMG_7710.jpg IMG_7719.jpg IMG_7733.jpg IMG_7745.jpg IMG_7749.jpg IMG_7750.jpg IMG_7756.jpg 

 

Naišao sam kada je bilo ovo izletanje, baš se bezveze odigralo, ovaj je krenuo da skreće, a lik iza njega se previše zaleteo i nije uspeo da ukoči i podkači ga i popne ga na bankinu, auto se upali, na svu sreću nikome ništa nije falilo, ali strašno je bilo...

Organizacija na nivou, nije moglo da se prođe nigde dok su trajale trke, ali malo su preterivali pa nisu da lipreko staze ni kada sam hteo da krenem kući, pa sam morao da oblećem 4km pešaka u krug, noge su mi otpale..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...