Semi 125 Posted July 14, 2014 (edited) Da sam u zavidnoj finansijskoj situaciji verovatno bih terao 18".Slazem se ja sa vama da je vece lepse i bolje, ali covek se ispruzi koliko je dug Samo felne 17-ice nisu skupe, najmanji je problem da se kupe felne. Za mene su skupe gume u 17-ici i trenutno mi se ne uklapaju u budzet.Za duplo manje pare uzecu nove gume 16-ice, a pri tom, kazem opet, felne koje su stavljane su mi medju omiljenima, tako da sam ja zadovoljan i ne planiram da ih menjam Zoki, jesu li gotove nalepnice, da ne pocinjem posao dok ne budu gotove? Dragane, ne znam kakav je to tempo stajl? Edited July 14, 2014 by Semi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mrzovoljni Soko 0 Posted July 14, 2014 (edited) Nisu jos gotove,trebao sam juce da idem da stampamo,ali nismo jer ima posla preko glave. Odradicu,nista se ne brini,trebam i za sebe da odradim isto. Zaboravih da ti kazem,ovamo na Senjaku u Almimi imaju Savine UHP 225 50 r16 5500 dinara komad,bas za dz. Edited July 14, 2014 by Mrzovoljni Soko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 125 Posted August 26, 2014 (edited) Uradnjen mali servis na 191.385km, odnosno nekih 10100-10200km od prethodne zamene. Opet sipan Motul 6100+ Synergie 10w-40, zamenjen filter ulja i filter vazduha. Filter klima cekam da mi donese prijatelj.Zamenjen i cep od kartera, jer sam imao fina curenja - prvo napravio pogresan, pa kad sam skinuo stari vidim da to nije to, pa aj opet, pa se zamena ulja oduzila dva dana Namucih se i oko filtera, sve je zbijeno pod haubom I tako, ostalo sve po starom. Edited August 26, 2014 by kolega.jankovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted August 26, 2014 Slikas se u komsiluku Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3711 Posted August 26, 2014 Sve po starom i dalje je prelepa Alfa Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted August 26, 2014 Mogao bi Beli da nam organizuje jedno okupljanje kod PepeTA Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted August 26, 2014 Moze samo da se dogovorimo za koji dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 125 Posted August 27, 2014 Cekao drugara tu, pa opalio jednu. Hvala Igore Sto se tice Pepeta, ja sam za, samo da utanacimo datum Quote Share this post Link to post Share on other sites
fiat128s 3 Posted August 27, 2014 Kao i pre prelepa je Alfijana i tip top nista ne menjaj sve je na mestu,samo nemoj neki veliki spojler za gepek i sve ok.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 125 Posted August 27, 2014 Nikako veliki.U planu je ovako nesto:Link1Link2 U sustini da znam kako i da imam nekog da mi donese narucio bih ovaj jeftiniji odmah, pa kakav god bude za te pare Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mrzovoljni Soko 0 Posted August 27, 2014 To nista ne valja Semi Salim se,treba i ja jedan takav da nabavim Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted August 27, 2014 Semi, druze, samo pitaj Narucicemo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 125 Posted August 10, 2015 Eto, posle 2 godine i 2 meseca, Alfica ode u tudje ruke.Kad je zarezala poslednji put, kad je decko odlazio, srce mi zaigralo :-\Poslednja fotografija makine:Uzivao sam u njoj za sve ovo vreme, svaki dan je bio kao onaj kad sam je uzeo.Idemo dalje, do neke sledece Alfe :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
asterix 7 Posted August 10, 2015 Au jbte kad je covek ovako pogleda,stvarno ko lutka.Uf Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9776 Posted August 10, 2015 ...Uzivao sam u njoj za sve ovo vreme, svaki dan je bio kao onaj kad sam je uzeo. Al' si je vozio polako kad ti je devojka u kolima... Sećam se onda negde na Padini, tek telefonima provalih da si ti kad si zvao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 125 Posted August 10, 2015 Hehe, da :-)Sad je vec supruga :-)Nije zbog nje, tako mi naislo.Skoro mi se bas smejala kad me je odvalila neka Mecka S500 4matic. Sva srecna sto me je neko oduvao. Ja rekoh neki s320, cdi mozda, pa da se zezamo malo. A, ispalo je da se samo vlasnik Mece zezao :-)Na kraju i meni bi smesno :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites