Jump to content
FAS Goran
panonica

Lamborghini muzej

Recommended Posts

A, ko nema ''vremena'' da plaća avio kartu, zatim kartu za muzej, može i preko Google da vidi. :)

Naime, Lamborghini je prva italijanska fabrika koja je u svoj muzej pustila Google Streetview...a, kako su oni odradili posao možete videti klikom:

Google pregled

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eh, Neso. Pa nije isto uzivo i virtuelno. Svakodnevno na putevima gledam raznorazne automobile ali muzej je muzej i kad god imam priliku posetim neki. U muzeju postoji dusa a na ulici samo sirova snaga. Da li je isto gledati F1 na internetu i TV-u ili biti na stazi. Veruj mi taj osecaj kada nekoliko bolida velikom brzinom prodje na dva metra od tebe ne moze ni sa cim da se meri. Nekoliko puta sam to osetio na svojoj kozi i svaki novi put je neponovljiv. Svakome preporucujem da pogleda uzivo sve za sta mu se ukaze prilika. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eh, Neso. Pa nije isto uzivo i virtuelno.

 

Naravno, nema spora. :thumbup:

Ovo je samo 'nako...da može da se pogleda. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lamborghini otvorio renovirani muzej

 

150378-lambo%20m%201.jpg

 

Prvi čovek Lamborghinija Stefano Domenicali je i zvanično otvorio renovirani muzej ove marke u mestu Sant’Agata Bolognese u Italiji. Muzej je inače otvoren 2001. godine, a sada je kompletno renoviran, uz novi izgled i osveženu muzejsku postavku.

 

150379-lambo%20m%2011.jpg

 

U Lamborghiniju ističu da će posetiociima omogućiti novo iskustvo, budući da oni sada mogu da učestvuju u novim aktivnostima i da koriste high-tech multimedia displeje.

 

150380-lambo%20m%20111.jpg

 

Nakon ulaska u zgradu posetioce dočekuje Lamborghini 350 GT iz 1963. godine, a zatim i legendarna Miura, pa jedina Miura roadster koju je kreirala kompanija, Asterion, Diablo, Sesto Elemento...

 

150381-lambo%20m%201111.jpg

 

Takođe, otvaranje renoviranog muzeja se poklopilo sa prvom fazom događaja Miura Tour. Ovim događajem se obeležava 50-godišnjica Miure tokom koga će 20 vlasnika Miure sa svojim vozilima krenuti na 500 km dugo putovanje italijanskim regionima Emilija, Ligurija i Toskana.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lamborghini ukras za jelku

 

Lamborghini ukras.jpg

 

Jelke svih ljubitelja sportske italijanske marke jednostavno neće biti kompletne bez ovog ukrasa. Predstojeće dane slavlja, kalorične hrane i odmora treba proslaviti. Za dodir glamura ove sezone pobrinuće se niko drugi do Lamborghini, koji će vašu jelku ukrasiti staklenom kuglom sa znakom bika od svetlucavih šljokica. Upakovana u ekskluzivno pakovanje, Lambo ''kugla'' će biti vaša u zamenu za 11 evra.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lamborghini ponovo otvorio muzej

 

213909-lambo muzej03.jpg

 

Nakon što je bio zatvoren zbog pandemije koronavirusa, Lamborghini je ponovo otvorio svoj muzej. Muzej se nalazi u Sant'Agata Bologneseu, a tim povodom je upriličena impresivna nova izložba pod nazivom ''Future Is Our Legacy'', koja je fokusirana na inovacije i tradiciju. Novim otvaranjem se proslavlja i 20-godišnjica postojanja muzeja, kao i 50. rođendan legendarnog modela Countach.

Izložba je podeljena na dva sprata, a ulazi se kroz tunel u kome se čuje fantastični zvuk V12 motora. Takođe, prikazuje se i video koji je kreiran u čast legendarnih V12 modela koji su proslavili Lamborghini.

 

213911-lambo muzej02.jpg

 

Zatim slede modeli proizvedeni između šezdesetih i devedesetih godina prošlog veka od Miure do Diabla, a moguće je videti i dva futuristička modela, Essenza SCV12 i Vision GT. Na drugom spratu se nalazi Countach postavljen na platformu, a tu su i modeli proizvedeni od 2000. godine.

 

lambo muzej01.jpg

 

Izložba uključuje i ograničene verzije kao što su Reventon, Sesto Elemento, Veneno, Centenario, kao i prvi Lamborghini sa hibridnom tehnologijom - model Sian. Pored automobila je na raspolaganju i simulator za vožnju, koji nudi mogućnost fotografisanja pored omiljenog Lamborghinijevog modela i deljenje fotografije direktno na društvene mreže, a moguće je dobiti i isprintovanu fotografiju. Muzej će raditi svakog dana od 09:30 do 18:00 sati, a zatvoren će biti između 15. avgusta i 25. decembra. Rezervacije se šalju putem Lamborghinijevog sajta, a zbog trenutne situacije s pandemijom muzej može da poseti 12 posetilaca svakih pola sata.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

shmee.jpg Shmee150: Lamborghini muzej

 

Svi, i oni najređi Lamborghini modeli su naravno tu:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...