Dinno_Gti 0 Posted August 11, 2013 Da i ja predstavim auto i neke radove Auto kada je kupljeno i njegovo prvobitno stanje... pocetak radova...zatamnjen Llumar folijom,Eibach opruge i felge ugradnja morimoto sociva maska bez znaka i napokon kupljen enterijer iz stila abarth eto to je to ukratko... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stojke91 0 Posted August 11, 2013 vauuuu koja promena!!! extra ti je stilo, svaka cast! svidja mi se kako je spusten, pa ako bi mogao malo vise da napises o oprugama... koliko spustaju i da li mogu na fabricke amorte. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 450 Posted August 11, 2013 Jos malo pa cemo da vozimo identicna kola. LoL Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted August 11, 2013 Komsija neka si i ti predstavio svog Stila puno je truda ulozeno i jos par stvari trebamo pronaci za njega al polako ima vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted August 11, 2013 Stilo izgleda opasno. Mene zanima koliko je kostao enterijer? (moze i na pm) Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted August 11, 2013 (edited) Odličan je, baš sve po meri i kako treba a veliki plus za morimoto Edited August 11, 2013 by SikterBre Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted August 11, 2013 Video uzivo, zar ne? Auto izgleda jednostavno biiip dobro!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted August 11, 2013 Stilo izgleda opasno. Mene zanima koliko je kostao enterijer? (moze i na pm) 150 eura enterijer nas je izasao neki dan isli po njega ocuvan je dosta Video uzivo, zar ne?Auto izgleda jednostavno biiip dobro!!! To je onaj kad smo stajali i cekali Edina da izadje i da se dogovorite oko osvjetljenja Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted August 11, 2013 Da, daaa! Leeep auto! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 23630 Posted August 11, 2013 Dinno, jesam li se i ja upoznao sa tobom zimus kada sam zadnji put dolazio poslom u Sarajevo?Bili smo sa Edom u "Dzul basci", ja sam bio sa Mazdom CX-5, bila je to vece neka vejavica.Ako je to taj Stilo, odusevio sam se kako se kroz Llumar 100% vidi nocu iz auta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted August 11, 2013 Ivane, to je taj Stilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted August 11, 2013 Edo je referent. Mladji referent Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted August 11, 2013 Pa znam se sa Ivanom uzivo xD normalno da cu mu ja odgovoriti hahahahah Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted August 11, 2013 A jes''. A i sa mnom se znas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 23630 Posted August 11, 2013 Sto se mene tice, nikakav problem, vidim poznat mi auto...Edo je majka . Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9761 Posted August 12, 2013 Jako lepo spušten, nema onog karakterističnog uzdizanja zadnjeg kraja čak i kada se spusti Stilo, baš je urađeno kako treba.To što ne pominjem ostale promene ne znači da mi se ne dopadaju , nego mi ovo oko spuštanja baš zanimljivo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted August 12, 2013 Jos je ljepsi uzivo uglavnom stize na jesenji skup (barem je tako planirano) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted August 12, 2013 Skup? A kad je skup??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 23630 Posted August 12, 2013 Kad Edo Maajka kaze i da zeleno svetlo . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno_Gti 0 Posted August 12, 2013 vauuuu koja promena!!! extra ti je stilo, svaka cast! svidja mi se kako je spusten, pa ako bi mogao malo vise da napises o oprugama... koliko spustaju i da li mogu na fabricke amorte. he he he hvala ove Eibach opruge su kod mene na fabrickim amort. tako da mogu a spustaju oko 3-4cm.auto je puno stabilnije u krivinama a ima i neku udobnost nije pretvrd. Quote Share this post Link to post Share on other sites
~eon~ 2 Posted August 12, 2013 (edited) Dinno stilo ti je vrh. Dje si kupio tu masku bez znaka i koliko je para? Edited August 12, 2013 by ~eon~ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno_Gti 0 Posted August 12, 2013 Dinno stilo ti je vrh. Dje si kupio tu masku bez znaka i koliko je para?hvala a masku sam kupio preko pik.ba pa evo poslat cu ti link u poruke Quote Share this post Link to post Share on other sites