alfini0507 1557 Posted February 19 Pozdrav forumaši,evo me ponovo sa starom boljkom,poluosovine izdržale 2 godine...opet treskanje pri ubrzanju na oko 70 u četvrtoj brzini...Jesi li resavao nesto?Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 413 Posted February 19 On 10/4/2022 at 11:06 AM, alfini0507 said: Hmmm... Meni se desi jedino pri ubrzanju u 2 brzini jedno par sec i to je to... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Leva kraca kad trese na 20km, imao problem stavio novu i resio 21 hours ago, alfini0507 said: Jesi li resavao nesto? Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Isto i kod mene izdrzale 2 godine i opet. Uzeo novu desnu Zeta-erra u Auto Ricambi. Posto kod manuelca mozes da stavis od vectre koje su bolje jer nemaju krs i solju i resis problem. Kod mene je automatik i nisam naisa da je neko stavljao od vectre ali kontam da moze jer su isto isli menjaci u signuma, vectru saab-a. Quote Share this post Link to post Share on other sites