Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
zlox

Stilo - ne rade duga svetla

Recommended Posts

Danas su mi stigle neke LED H1 sijalice koje sam planirao da ubacim u maglenke da sluze kao daylights. Hteo sam na brzinu da proverim da li rade i zakacio jednu na konektor dugog svetla. Nije radila i mislio sam da je do lose sijalice. ali kad sam ponovo vratio konektor na staru sijalicu (koju nisam ni vadio iz fara) skontao sam da mi vise ne rade duga svetla. E sad ovo mislim da su tacne informacije koje sam uzeo u obzir, ali ako gresim neka me neko ispravi:

Leva i desna sijalica dugog svetla imaju posebne osigurace (f14 i f15), i isti rele pokrece maglenke i duga svetla.Ja sam samo na jedan far kacio LED pa kontam da bi samo 1 osigurac riknuo da je to problem. Maglenke uredno rade, cuje se da cakce rele na akumulatoru i kad palim maglenke i kad probam da upalim duga svetla. Ali se duga jednostavno ne pale nikako. Cini mi se da su osiguraci dobri ali ipak je mrak pa postojisansa za gresku. Ima li neko ideju sta bi mogao biti problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...