Jump to content
Goran
beli_Punto

Koliko vredi ljudski život?

Recommended Posts

E vidiš ovo je bez sumnje veliki problem.

Ovde nema sumnje šta se tačno desilo i ko je kriv.

Ko je gledao snimak jasno mu je da je pravo čudo što je ova mlada devojka još uvek živa.

Da nije bilo kamere siguran sam bi i ova devojka prelazila ulicu van pesackog prelaza............ Bas me zanima da li ti ljudi imaju savest, ili i za to postoji veza.................................

Obratite pažnju na deo članka iz Blica:

" Saobraćajna nesreća se dogodila kod mesta Šamca, kada su Veljko i njegov drug koji je upravljao vozilom pokušali da izbegnu nesavesnog vozača iz suprotnog smera. Naime, čovek koji je upravljao automobilom koji je išao ispred njih naglo je zakočio i bez žmigavca skrenuo desno. Kako bi ga obišli i izbegli da ga udare, vozač automobila u kojem je sedeo Cecin naslednik je skrenuo ulevo i tako naleteo na automobil koji im je išao u susret - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta"

Pa da li je moguće da neko pametan može ovako nešto da napiše?

Na Twitter - u se pojavila drugačija vest

Capture5.jpg

ko će ga znati šta je istina....

Edited by Tomas

Mislim da je tako bilo, sto opet ne moze da ponisti to sto je bio pijan za volanom, kao ni to da se u naseljenom mestu kretao bzinom od 177km/h.

ove turke treba posebno proveravati i obratiti paznju na njih, svake godine citamo u novinama da su ucesnici u raznim saobracajkama ... ili ih kontrolisati bolje ili im udariti sankcije 

http://www.kurir.rs/crna-hronika/foto-teska-nesreca-na-auto-putu-beograd-nis-sleper-smrskao-auto-vozac-zivotno-ugrozen-clanak-2261647

Zašto primitivcem?

Da su za takve slučajeve adekvatne kazne onda bi se ređe dešavale takve stvari. Ovako će mo i dalje čitati da je taj i taj naravno odranije poznat policiji po ludoj vožnji ili bilo čemu drugom napravio nešto strašno i za to dobio....ništa!

Samo nemojte da zaboravite da je ceo slučaj pokrenut tek kada je otac pokojnog Luke Jovanovića protestvovao na Brankovom mostu i kada se priča pojavila u medijima. Za to vreme ovaj je uspeo da se reši vozila i da napusti Srbiju. Nadzorne kamere nisu bile upotrebljive da se identifikuje vozilo?! O leptejebo, pa kom qrcu služe te kamere, osim da nam pišu kazne?!

On 4/12/2016 at 5:47 PM, Ivan BG said:

Mislim da je tako bilo, sto opet ne moze da ponisti to sto je bio pijan za volanom, kao ni to da se u naseljenom mestu kretao bzinom od 177km/h.

Slažem se. Isto bi bilo i da su prošli na zeleno. Ja bih ovog smestio na psihijatriju...doživotno. 

Ovaj će bar dobiti bednih 4,5 godine za to što je ubio nekog

Onaj bilmez Pinkov neće mi toliko :rant:

@Markobgd je apsolutno u pravu

On 6/28/2016 at 11:33 PM, Tomas said:

Onaj bilmez Pinkov neće mi toliko :rant:

Njega vise niko i ne spominje.

Naravno, veliki vodja se ne skida sa Pinka.