DavdoZo 1 Posted April 29, 2023 On 4/27/2023 at 4:57 PM, Zakeralo said: @DavdoZo Evo ekvilajzer na Tipu: Rudimentaran, ovako stoji kod mene nekada za crtricu manje linearno, obično ovako. I po meni obavezno Loudness podešavanje imati uvek uključeno i to je to. Najlepše hvala! Živ bio! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aurelio 24 Posted April 24 On 4/11/2022 at 5:13 PM, oktopod said: Radi sa kablom i Android auto aplikacijom, čim sam butnuo kabl aplikacija na telefonu se probudila, dao permisije tamo i vamo i eto na displeju aplikacija sa telefona Sent from my VOG-L29 using Tapatalk A, koje godište je automobil? Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki01 34 Posted July 1 (edited) Jel moguće da 2018. godište Unconnect 7 nema android auto? Evo podataka o verziji: Ako može malo pojašnjenje, jel ovo SW verzija softvera? Edited July 1 by boki01 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Srdjan011 17 Posted July 1 Nisam siguran, neki koliko sam video imaju, neki nemaju..moj 500L nema, tj nista se ne desava specijalno ako povezem android telefon na auto )Sent from my SM-S906B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki01 34 Posted July 2 Isto je i kod mene. Povežem telefon i uconnect kablom, uđem u android auto i on stalno izbacuje poruku povežite se sa kablim... Na samoj multinediji se ništa ne dešava. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki01 34 Posted July 3 Ima li neko ideju kako da skinem uconnect live aplikaciju za telefon? Srbija nije na popisu zemalja gde je aplikacija dozvoljna? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boomer 0 Posted August 3 Dobar dan. Fiat 500L - fabrički ugradjena Uconnect 5. Da li mogu da je zemenim za Uconnect 7, i da sve radi, uključujući komande sa volana? Da li neko znate nekog ko to radi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 19362 Posted August 3 @Boomer Pozdrav i dobrodoslica na FLCS forum. Vec gomilu puta ponovljeno i na ovoj i na drugim temama vezanim za Uconnect - pokusaj kod kolege u Filmskom gradu, "Expert service": On 2/21/2022 at 1:08 PM, Ivan said: Oko nadgradnji za Uconnect, najsigurnije je da kontaktiras kolegu koji se profesionalno bavi sa tim. Imamo i klupsku saradnju i popust: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boomer 0 Posted August 4 20 hours ago, Ivan said: @Boomer Pozdrav i dobrodoslica na FLCS forum. Vec gomilu puta ponovljeno i na ovoj i na drugim temama vezanim za Uconnect - pokusaj kod kolege u Filmskom gradu, "Expert service": Hvala za info. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogi021 55 Posted August 6 On 7/1/2024 at 8:56 PM, Srdjan011 said: Nisam siguran, neki koliko sam video imaju, neki nemaju..moj 500L nema, tj nista se ne desava specijalno ako povezem android telefon na auto ) Sent from my SM-S906B using Tapatalk Kad sam uzeo auto, povezem telefon preko kabla i nista. Onda su mi u servisu rekli da probam pomocu kabla koji je sa originalnog punjaca i proradilo normalno od tad. Apple je telefon. Mozda vredi probati…. 2 Aurelio and boki01 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki01 34 Posted August 28 @Ivan Član foruma @zecabg 2,5 godine nije bio na forumu. Takođe ne odgovara na mail zeca@eunet.rs iz pomenute teme. Quote Share this post Link to post Share on other sites