Jump to content
Goran
VladaNS

Zatamnjivanje stakala

Recommended Posts

Meni je na mom autu urađena i prednja šajbna sa providnom folijom. I ja sam išao na tehničke i murija me zaustavljala i niko nije primetio. Čak i ta providna odvija oko 20% sunčeve energije. Što tamnija to više odbija

Bilo par potencijalno zainteresovanih, suma sumarum slab odziv forumasa na nasu inicijativu, pa cemo verovatno raditi pojedinacno kad ko stigne...

Isto.

Sad će zima pa da ne reflektuje sa snega. :laughing:  :laughing:  :laughing:

Imate li vi momci para za ovo planinarenje :laughing: ? Od gledanja nema selameta...

Pa jel neko uopšte kontaktirao neki servis? Ima Vas barem 5, ajde neko nek pita, baš me interesuje koliko bvi spustili cenu. Kontam da ne bi više od 10E.. :thumbdown:

Imam pitanje ako neko zna, posle zatamnjivanja mora li da se radi nekakav atest, pošto vidim da se na tehničkim pregledima zgražavaju kada vide zatamnjena stakla iako treba ko se bavi tim atestima a drugo pitanje je ima li folija sa manjim procentom zatamnjenja recimo 10-15% imao sam nameru da zatamnim oba stakla na kamionu jel se spržih tokom ovih letnjuh vrućina. Interesuje me kvalitetna folija postoji li preporuka pošto izgleda da ima i tih tipa made in China što me ne zanima.

Hvala

Ima folija sa 20% zatamnjenja koja se praktično i ne primećuje.  LLumar je definitinvo najkvalitetniji, ali ako hoćeš na svoju ruku da ugrađuješ trebao bi sa e-bay-a da naručiš, čini mi se da su ~30$ za putnički auto, za kamione nisam zaista gledao.

Što se atesta tiče koiiko sam ja čuo priču potreban je i izdaje ga AMSS, ali mora da bude refleksija ispod nekog procenta, a pošto kod nas niko ne meri refleksiju, nemoguće je dobiti atest, e sad koliko je istina neka neko od drugara dopuni :)

Sutra ću da odem do AMSS zanima me da mi to bude po P.S.-u neću da me neko za..bava po putu a i nemam potrebe da mnogo zatamnjujem jel mi treba dobra vidljivost i tokom noći zbog parkiranja, magla itd, fabrički su mi tamna stakla ali prži spolja i to prilično

1. Ivan.IK
2. Ivan
3. igor0511
4. Sale Fiat Stilo 1.9jtd

5. Ivan.IK sa još jednim karavanom (možda još neki kolega)

6. Bumblebee (Milan NS ali dodjem za BG nije problem)

Za koju firmu pravite spisak i koje folije stavljate,trebao bi i ja da stavim a mogu i da pomognem oko nekih firmi... ;)

Tapatalk

Ajde napisite mi spisak auta koji se tamne i naglasite da li je karavan ili ne...i tacan broj ljudi

Tapatalk

Za soferku se podrazumeva...ok ajmo dalje da vidim tacno kiliko ljudi sigurno tamni pa da zovem da zavrsimo nesto...

Ok, samo da se napravi spisak da znam okviran broj ljudi koji hoce SIGURNO da zatamne za sad nas je dvojca ajde da vidimo sta kazu ostali sa spiska pa cu da zovem

Послато са GT-I9505 користећи Тапаталк 4

Ako moze neki upload slika sivog fiat stila sa 3je vrata i zatamnjenim staklima?

Cackam po netu i nikako da nadjem neku sliku sivog stila sa zatamnjenim staklima da mogu da kazem da mi se svidja ili ne.

Video sam kako stoji na crnom stilo i kao  :shuriken: je. Strava mu stoji. Zatim imam kolegu koji je stavio n crnog punta 25% napred i 35% nazad i njemu jako lepo stoji..

Uopste mi ne ide u glavu kako stoji na sivom. Ako uprskam i ne ubodem nijansu ima da ih  :2guns:, naravno stakla x)

Znaci treba mi predlog nijanse zatamnjenja ili neki foto.

hvala unapred a ja odo da  :horse: jer je autic trenutno na farbanju pragova (stavlja i ono hrapavo da bude jace, umesto stavljanja zavesica, skupe su)

Lepo izgleda na svim kolima :) Slikaj sa strane i fotošopiraj ako ne možeš da nađeš, mada na 99,9% vozila koja sam ja video baš dobro izgleda

Koliko je to dosta? Ja sam za svoj auto sa popustom platio mislim 90e i to je cena sa kvalitetnijim folijama. Koliko kosta kod njih i koje folije koriste. Ako je dosta jeftinije da se onda kod njih organizuje neki popust.