Mi An 0 Posted December 6, 2014 Koji deo grada je u pitanju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted December 6, 2014 Sta reci,a ostati pristojan...Zalosno Sva sreca sto si odmah nasao delove i zamenio da ne razmisljas o tome... Quote Share this post Link to post Share on other sites
~eon~ 2 Posted December 7, 2014 Pa da sreca pa sam naso i onako su mi se skvasila zadnja klupa i djecije sjediste treba se to osusiti sad po ovakom vremenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 2270 Posted December 7, 2014 Iskreno bolje što ih nisi uhvatio, ja ne znam kako bih reagovao za ovako nešto..Šta je tu je, bitno da je Stilo opet na točkovima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
~eon~ 2 Posted December 7, 2014 E pa i jedan drug mi tako kaze ima c5 i nedavno mu pokrali lajsne, rotkapne, izlupali i kaze ja ne bih volio da znam ko je jer bih otiso u zatvor zbog njega Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7251 Posted January 15, 2015 Red je bio da se javis Quote Share this post Link to post Share on other sites
~eon~ 2 Posted January 16, 2015 Nisam odavno, a sta cu svratim prelistam novitete i eto Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7251 Posted January 16, 2015 Ima li kod tebe noviteta? Kako sluzi auto? Divljac? Forum u Cg? Quote Share this post Link to post Share on other sites
~eon~ 2 Posted January 16, 2015 Auto extra noviteta nema nesto posebno prije par dana sam mu sredio prednji trap i bio mi crko jedan grijac i njega zamijenio i dvije soferke Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted January 16, 2015 sto dve bre? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7251 Posted January 16, 2015 Pa menja u kompletu Imas na prethodnoj strani Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted January 16, 2015 ja sam video samo zadnju prednju nisam. strasno brate da ih vidi covek pa da ih veze i secka sa isto to staklo Quote Share this post Link to post Share on other sites
~eon~ 2 Posted January 16, 2015 E jbg pomirio sam se sa tim jes da sam mogo sto sta da sredim s tih 250e ali ko ga jb samo da mi ne diraju opet autio Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7251 Posted January 16, 2015 Ne diraj ti tudje zene Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted February 9, 2015 Kad si farbao retrovizore?Lepo izgleda Quote Share this post Link to post Share on other sites
~eon~ 2 Posted February 10, 2015 foliju stavio da vidim kako ce izgledati Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted February 10, 2015 Uz bele felne izgleda lepo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Angell 11 Posted February 10, 2015 (edited) Ranije mi se skroz crne ili skroz bele felne nisu svidjale, ali bez obzira sto ovo nisu neke felne od 300+ e, stvatno pristojno deluju.Pogotovo uz retrovizore Edited February 10, 2015 by Angell Quote Share this post Link to post Share on other sites
~eon~ 2 Posted February 10, 2015 (edited) Pa po mom su ovo najruznije fabricke felne za njega ali eto one su me zapale, a posto kod nas nema neki izbor felni za njega ja sam ih ofarbo i sad mi se bas svidjaju Edited February 10, 2015 by ~eon~ Quote Share this post Link to post Share on other sites