Jump to content
FAS Goran
filipb

Punto Classic - mesto za zvučnike u vratima?

Recommended Posts

Pozdrav od skoro sam vlasnik Punta classic actual posto sam resio da mu ugradim muziku skinio sam na vratima poklopce za sitnice I iznenadio se kada sam video na plastici da je 2005 god isto sa jedne I druge strane proverio pepeljare I jos neke delove a tamo je 2010 2009!? Punto je inace 2010 god vrata fabricka zanima me da li normalno toliko odstupanje u godistima? Inace oterao sam ga kod tri majstora dva auto limara koji su mi potvrdili da auto nij lupan da je sve fabricki! Hvala.!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actual nema pripremu za radio pa tako ni predvidjeno mesto u vratima tj. tapaciru za zvucnike. Prethodni vlasnik je verovatno tu nesto menjao...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja trenutno vozim pasata 2002 godiste i na njemu ima delova sa kraja 2001 i pocetka 2002 godine i to mi je normalno .jedino ako nisu pravili neki veci lager pojedinih delova pa imaju za par godina unapred.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma nema nista za radio ni zvucnike to I kazem nego kada sam skinuo te plastike ispod je nekakva bela zastita I tada sam video godista tako je I na drugim vratima a sve ostalo je 2009/2010 pa I sedista kablovi idr kada skines na vratima pragovima blatobranima je sve fabricki nema niakvih znakova da je nesto radjeno?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bivši vlasnik je kupio auto sa paketom opreme koji nema opciju za zvučnike, nema radio.

Onda je kupio radio, kupio zvučnike, ali te zvučnike nije imao gde da stavi u vrata jer je plastika na njima bila bez predviđenog mesta za zvučnike. Onda je verovatno to kupio na nekom otpadu sa nekog starijeg Punta koji je imao zvučnike i u vratima predviđeno mesto za njih i prepakovao na svoj auto.

Pre prodaje auta tebi izvadio je iz Punta radio, zvučnike, ali ti je eto ostavio plastike (tapacire)... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

pogledao sam jos jedan classic 2010 kod njega je isto tako delova ima od 2006 do 2010 jbg ko ce njima znati pitao sam bivseg vlasnika posto se znamo kaze zena da nista nije dirala I da nije nikada ni imala muziku! Ma nema ni veze ko ga j...! Hvala ljudi I cujemo se nekom drugom prilikom !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...