Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

F1: Vettel najavio mogući odlazak iz Formule 1

Recommended Posts

Sebastian-Vettel1.jpg
 
Aktuelni svetski šampion u Formuli 1, Sebastian Vettel (Red Bull), najavio je da bi se u roku pet godina mogao povući sa scene ''oktanskog cirkusa''. Sebastian Vettel je nedavno izjavio da bi u budućnosti mogao da nastupa za neki drugi tim, što je navelo većinu medija da ga ''maltretiraju'' pitanjem o njegovoj budućnosti u Formuli 1.
''Ne mogu vam ništa reći sa sigurnošću. Možda više neću ni voziti u Svetskom šampionatu za pet godina, jer neću osećati takmičarski izazov. A možda ću, s druge strane, nastupati za neki drugi tim'', rekao je 26-godišnji Vettel za BBC, a onda nastavio:
''Spreman sam za novi izazov. Svako ljudsko biće se razvija s godinama i prioriteti se menjaju. Trenutno sam srećan u Red Bullu i ne mogu da sebe zamislim u nekom drugom timu. Bolid je brz i tim obavlja sjajan posao. Trenutno nemam razloga da odem, što ne znači da ću zauvek ostati u Red Bullu'', zaključio je Nemac.
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...