Euroauto 0 Posted June 7, 2013 Da li mozete da mi kazete posto su za brava 1.6 2001 god. prednje viljuske,spaneri i ulje selinia 20k od 2 litre konzervaPoštovani, Viljuške za Bravo 1.6 2001 godište su: Monroe - 4,435 dinara po komaduDelphi - 4,594 dinara po komadu. Zupčasti kaiš - Gates - košta 1,906 dinara,Roler zupčastog kaiša - SKF - je 2,676 dinara.Španer zupšastog kaiša - SKF - je 3,649 dinara.Pumpa za vodu - SKF - je 5,982 dinara. Selenia 20K u pakovanju od 2 litra košta 1,876 dinara. Pozdrav, Euroauto Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 624 Posted June 7, 2013 Da li imate prednje viljuške za novi Bravo 1,9 MJ 2007 ?Svaka čast za brze (i do kasno u noć) odgovore. Profesionalno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted June 7, 2013 Da li imate prednje viljuške za novi Bravo 1,9 MJ 2007 ?Svaka čast za brze (i do kasno u noć) odgovore. Profesionalno Poštovani, Viljuške za novi Bravo nemamo na lageru. Trenutrna cena u cenovniku je nešto malo ispod 12.000 dinara po komadu (čini nam se da je malo preskupo), a proizvodi ih samo Monroe, Delphi ih još uvek nema u ponudi. Prenećemo kolegama iz nabavke da se pozabave ovim rezervnim delom. Hvala za pohvale, trudimo se koliko je u našoj moći. Ipak, ne zamerite ako nekad ne budemo mogli brzo da odgovorimo. Pozdrav, Euroauto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 3 Posted June 8, 2013 Sve pohvale za vas,kupljeni amortizeri i vec stavljeni,sve sljaka kao singerica.Elem...zanimaju me zadnji sileni i zadnje opruge za stila 5vrata,nije karavan. Pozzzz Quote Share this post Link to post Share on other sites
conver 0 Posted June 8, 2013 Pozdrav!Varijator faze za Fiat Stilo 1.8 16v - 2002 godište ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
milanko stilo jtd 0 Posted June 10, 2013 zanima me za fiat stilla 1.9 jtd,115ks 2002g zadnji selen blokovi i kocione plocice komplet,lezaj za klima uredjaj.kolike su cene i da li su originalni delovi?hvalaPoštovani, Ako mislite na zadnje selen blokove viljuške prednjeg trapa, onda ih imamo i to:Monroe - 855 dinaraDelphi - 925 dinara Ako ste mislili na selen blok zadnjeg trapa, nemamo ih u ponudi. Što se tiče prednjih kočionih pločica, imamo u ponudi:Trusting - 2,363 dinaraIcer - 2,492 dinaraDelphi - 2,746 dinara (naša preporuka) Ležaj klima uređaja nemamo u ponudi. Što se tiče porekla gode navedenih delova, Euroauto je direktan uvoznik od svih gore navedenih proizvodjača delova, pretpostavljam da se lako možete informisati preko interneta o kompanijama Tenneco Automotive (Monroe amortizeri, Walker Auspusi, Opruge i delovio trapa,...), Delphi, Icer, Trusting. Pozdrav, Eurouto hvala na brzom brzom odgovoru mislio sam na zadnje selen blokove i zadnje kocione disk plocice ali ukoliko nemate ceknucu jos koji dan ukoloko postoji mogucnost da porucite jer sam prezadovoljan sa vasim cenama i uslugom,i jos jedno pitanje koliko kosta boshov ulozak protokomera ukoliko ga imate.hvala,pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted June 11, 2013 ^^^ Zadnje kočione pločice: Icer: 1.639Trusting: 1.729Delphi: 2.358 Imamo sve. Bosch proizvode generalno ne radimo, a nemamo ni jednu opciju protokomera za Vaš automobil. Pozdrav, Euroauto Quote Share this post Link to post Share on other sites
slavisa75 1 Posted June 13, 2013 Interesuje me prednja desna viljuska za fiat mareu 1.9 jtd sedan da li imate i koja je cena Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted June 13, 2013 (edited) Interesuje me prednja desna viljuska za fiat mareu 1.9 jtd sedan da li imate i koja je cenaPoštovani, za Fiat Mareu imamo viljuške od dva proizvodjača u ponudi: Monroe: Cena 4,637 DinaraDelphi: Cena 5,722 Dinara Obe viljuške trenutno imamo u svim našim prodajnim objektima. Pozdrav, Euroauto Edited June 13, 2013 by Euroauto Quote Share this post Link to post Share on other sites
ficoman 10 Posted June 13, 2013 Da li mozete da mi napisete cene filtera (ulje, vazduh, kabina) u pitanju je Z10. 2006. godiste 1.2 8v. Unapred hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted June 13, 2013 (edited) Da li mozete da mi napisete cene filtera (ulje, vazduh, kabina) u pitanju je Z10. 2006. godiste 1.2 8v. Unapred hvalaPoštovani, reći ćemo Vam cene za proizvode koje nudi katalog za Punto II, pošto dosta dobavljača ne lista Z10, i ako imaju u ponudi delove za Punto II: Filter za vazduh:a ) ako je kockasti (trebalo bi da je takav) UFI - 1,143 dinara Muller - 463 dinarab ) ako je okrugli UFI - 840 dinara Muller - 727 dinara Kabinski filtera ) 02/2001-> (Visina 25, Dužina 215, Širina 164 ) Muller - 538 dinara UFI - 629 dinarab ) Visina 30, Dužina 230, Širina 208 Muller - 1,022 dinara Delphi - 1,165 dinara Delphi Karbonski - 1,618 dinara Filter za ulje Muller - 447 dinaraUFI - 560 dinara Ima jos nekih opcija, ali mislim da bi ovo trebalo da su odgovarajući filteri. Pozdrav, Euroauto Edited June 13, 2013 by Euroauto Quote Share this post Link to post Share on other sites
ficoman 10 Posted June 13, 2013 (edited) Da li je graska ili je ovolika razlika u ceni. Filter za vazduh:a ) ako je kockasti (trebalo bi da je takav) UFI - 1,143 dinara Muller - 463 dinara Hvala na trudu Edited June 13, 2013 by ficoman Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted June 13, 2013 Da li je graska ili je ovolika razlika u ceni. Filter za vazduh:a ) ako je kockasti (trebalo bi da je takav) UFI - 1,143 dinara Muller - 463 dinara Hvala na truduPoštovani, Nije greška, takva su cene. Jednostavno, dešava se da dobavljač na nekom kataloškom broju ne da dobru ulaznu cenu, pa onda i maloprodajna cena zbog toga bude previsoka. Zbog toga poslednjih godina uvodimo po jednu ili više alternativa, kako bi smo bili konkurentniji. Pozdrav, Euroauto Quote Share this post Link to post Share on other sites
ficoman 10 Posted June 13, 2013 Hvala vidimo se uskoro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
razor_amd 0 Posted June 13, 2013 Imate li na stanju hladnjak vode u motoru za Fiat Punto GT FIAT OE: 7721579 Quote Share this post Link to post Share on other sites
slavisa75 1 Posted June 13, 2013 Vidim da u ponudi imate i delphi motorna ulja pa me interesuje konkretno za fiat mareu 1.9 jtd Prestige Plus Dizel 5W-40 Sintetičko ulje vase misljenje i koja je cena Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted June 13, 2013 Imate li na stanju hladnjak vode u motoru za Fiat Punto GT FIAT OE: 7721579Na žalost, ne radimo hladnjake. Pozdrav, EuroautoVidim da u ponudi imate i delphi motorna ulja pa me interesuje konkretno za fiat mareu 1.9 jtd Prestige Plus Dizel 5W-40 Sintetičko ulje vase misljenje i koja je cenaPoštovani, Jedina mana Delphi motornih ulja je da nisu dovoljno reklamirana. Mi ih radimo vec oko 10 godina, svake godine sve uspesnije i uspesnije. Znamo da je Selenia nešto što vlasnici Fiat automobila traže, pa smo od skoro dodali i Seleniu u naš asortiman. Ono što je važno je da kupite ulje proverenog kvaliteta odgovarajuće API / ACEA specifikacije. Sa Delphi uljem sigurno necete pogrešiti. Nije u redu da se sami hvalimo, ali čisto da znate, Euroauto u sva vozila u svom vlasništvu sipa Delphi ulje.Puna maloprodajna cena sintetičkog motornog Delphi ulja 5W40 je 760 din po litru ako kupujete litarsko pakovanje, a 667 dinara po litru ako kupite kanticu od 5 litara. Pozdrav, Euroauto Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 0 Posted June 14, 2013 Hvala, ljudima iz Euro auta jer su odobrili popust 10% na 4 amortizera koji su ionako na akciji !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted June 15, 2013 Hvala, ljudima iz Euro auta jer su odobrili popust 10% na 4 amortizera koji su ionako na akciji !!! Naša greška, neće se ponoviti . Pozdrav, Euroauto Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 0 Posted June 17, 2013 ako je problem vratiću keš, nije mi bila namera nikoga da prevarim, već sam pre odlaska 3 puta zvao proveravao, i uvek su mi rekli da je na akcijsku cenu : -popust još 10% za bilo koji klub : OPEL, Fiat itd.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted June 17, 2013 (edited) ako je problem vratiću keš, nije mi bila namera nikoga da prevarim, već sam pre odlaska 3 puta zvao proveravao, i uvek su mi rekli da je na akcijsku cenu : -popust još 10% za bilo koji klub : OPEL, Fiat itd.... Poštovani, Euroauto ne beži od toga da daje popust članovima FLCS, ali je dogovor da se popust od 10% daje na artikle koji nisu već na nekoj akciji. Složićete se da jedan amortizer gratis već pretstavlja ozbiljan popust. Elem, ovo nije Vaša greška, tako nemojte brinuti, sve je u redu. Nadam se da ćete osim cenom , biti zadovoljni i kvalitetom naših proizvoda.Pozdrav,Euroauto Edited June 17, 2013 by Euroauto Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 0 Posted June 17, 2013 OK, hvala, takođe se nadam da će opravdati reputaciju Monroe brenda & Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
ljubom 0 Posted July 1, 2013 Poštovani, interesuje me da li imate delove za Fiat punto mk2a 2002god 1.9 jtd 86hp i to : -set kvacila-plivajući zamajac (čuo sam da neke firme nude u paketu set kvačila i plivajući pa, ako imate i tu kombinaciju molim za cenu)-homokinetički zglob (sa ABS-om)i španer kanalnog kaiša Hvala unapred! Quote Share this post Link to post Share on other sites
palvet 0 Posted July 1, 2013 Poštovani, da li imate stabilizatore prednjeg točka za Fiat Panda 2 i koja im je cena? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9005 Posted July 2, 2013 Stigli su odgovori na Email: @ palvet Postovani,Imamo stabilizator proizvodjaca Delphi(TC1406) i cena je 1711 din.Srdacan pozdravEuroAuto ------------------------------- @ ljubo Postovani, -Set kvacila marke Borg&Beck (sifra:HK2112) imamo i cena je 16,548 din -zamajac marke LUK (sifra:415 0393 10) nemamo trenutno a cena je 43,092 din -zamajac +kvacilo LUK (sifra:600 0054 00) nemamo u ponudi uopste. -zglob nemamo -spaner kanalnog kaisa marke:- SKF (VKM32027 cena 2,793.6 din),marke Gates (T38364 cena 3,514 din)PozdravEuroAuto Quote Share this post Link to post Share on other sites