ivan.ik 625 Posted July 1, 2014 Napravite jednu kolektivu kupovinu Igor 6 , Dante + 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
underground79 19 Posted July 1, 2014 (edited) Onda 5. Pitaj Undergorunda kako radi hauba ako zameniš oba amortizera hehe.. Hoce sarke da iscupa... Btw, nisu to Monroe nego neki no name, da ne pravimo losu reklamu. Inace menjao sam ih najvise zbog majstora koji su se zalili da im hauba pada na glavu.. A sad hoce zube da im izbije.. Edited July 1, 2014 by underground Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted July 3, 2014 Pozdrav, Zanima me radno vreme Vaše prodavnice u Kragujevcu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted July 3, 2014 KRAGUJEVACAdresa: Bulevar kraljice Marije bb Prodaja: (034) 6393 400, 6100 077E-mail: kragujevac@euroauto.rs Radno vreme: Radnim danom: od 8 do 18 Subotom: 08h - 14h Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted July 6, 2014 Pošto ću negde kroz 10-15 dana da provedem 3 dana u Kragujevcu, mogu li nekako da osiguram da u Vašoj radnji u Kragujevcu u to vreme bude na stanju kvačilo Borg&Beck za Punto 2001 godište 1.2 8v i da preuzmem lično?Poštovani, Oni ga trenutno imaju na stanju, a takodje ga trenutno imamo u svim magacinskim mestima. Mislim da bi bilo najbolje da im se najavite, kontakt telefon je 034 - 6393-400 i da se dogovorite sa njima direktno. Pozdrav, Euroauto Pošto sam pre nepunih godinu dana kupio ovaj set kvačila u Vašoj radnji u Kragujevcu, a ono je već dotrajalo posle 9.000 km, da li ja mogu da priložim reklamaciju, sa obzirom da nemam fiskalni račun i kutiju? Evo linka gde sam opisao sve sa datumima kupovine, ugradnje, do šlajfovanja lamele... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted July 7, 2014 Pošto ću negde kroz 10-15 dana da provedem 3 dana u Kragujevcu, mogu li nekako da osiguram da u Vašoj radnji u Kragujevcu u to vreme bude na stanju kvačilo Borg&Beck za Punto 2001 godište 1.2 8v i da preuzmem lično?Poštovani, Oni ga trenutno imaju na stanju, a takodje ga trenutno imamo u svim magacinskim mestima. Mislim da bi bilo najbolje da im se najavite, kontakt telefon je 034 - 6393-400 i da se dogovorite sa njima direktno. Pozdrav, Euroauto Pošto sam pre nepunih godinu dana kupio ovaj set kvačila u Vašoj radnji u Kragujevcu, a ono je već dotrajalo posle 9.000 km, da li ja mogu da priložim reklamaciju, sa obzirom da nemam fiskalni račun i kutiju? Evo linka gde sam opisao sve sa datumima kupovine, ugradnje, do šlajfovanja lamele... Poštovani, to što nemate kutiju nije problem, ali za realizaciju reklamacije nam je neophodan fiskalni račun. Pošto znam da mi u svim radnjama obavezno izdajemo fiskalne račune, pokušajte da ga nadjete. U slučaju da je kvačilo ugrađeno pravilno, reklamacija će Vam biti prihvaćena bez problema. Pozdrav, EuroAuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3389 Posted July 13, 2014 Zdravo, prvo da vam javim da sam uzeo amortizere.Zanima me cena donja dva nosača motora(bez levog i desnog), cilindra kvačila na pedali i prednjih silena za Stila jtd, troje vrata. Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted July 14, 2014 Zdravo, prvo da vam javim da sam uzeo amortizere.Zanima me cena donja dva nosača motora(bez levog i desnog), cilindra kvačila na pedali i prednjih silena za Stila jtd, troje vrata. Pozdrav!Poštovani, Na žalost, samo selen blokove imamo od pomenutih delova, veći (pašteta) je 840 u Monroe-u ili 860 u Delphi-ju. Manji imamo samo u Monroe-u - 642 dinara po komadu. Pozdrav, EuroAuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3389 Posted July 14, 2014 Ok, hvala na odgovoru.Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted July 15, 2014 Obaveštenje da EuroAuto ima na stanju Denso kompresore klime. Inače, Denso kompresori klime su original delovi koji se nalaze na vozilima - Denso nema u ponudi delove koje ne proizvodi za prvu ugradnju. Par pozicija: Fiat Grande Punto 1,4 - DCP09016 - 45,527 DinaraFiat Bravo 1,9 M Jet - DCP09008 - 42,849 Dinara Pozdrav, EuroAuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted July 18, 2014 zdravo,zanima me koliko kosta veliki servis za fiat stilo 1.8, 2002 godiste ima klimu?bez ulja i filtera samo kaisevi i spaneri koji su potrebni.i ako moze spisak tih potrebnih delova? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted July 18, 2014 zdravo,zanima me koliko kosta veliki servis za fiat stilo 1.8, 2002 godiste ima klimu?bez ulja i filtera samo kaisevi i spaneri koji su potrebni.i ako moze spisak tih potrebnih delova?Poštovani, Zupčasti kaiš - 5469XS - Gates - 2,620 dinaraŠpaner zupčastog kaišsa - VKM 12182 - SKF - 5,221 dinarRoler zupčastog kaiša - VKM 22177 - SKF - 2,102 dinara Dakle, sve zajedno 9,943 dinara. Pozdrav, EuroAuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted July 18, 2014 hvala a zar ne treba da se menja uz to i vodena pumpa i pk kaisevi tako mi rekose.koliko sa ovim kosta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 27 Posted July 25, 2014 Postovani, koja je cena za ventil turbine (over-boost sensor) za Stilo JTD 115KS? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted July 25, 2014 Postovani, koja je cena za ventil turbine (over-boost sensor) za Stilo JTD 115KS?Poštovani, nemamo u ponudi. Pozdrav, EuroAuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted August 10, 2014 Postovani, Zanima me da li imate za Punto klasika 1.2 8v bez ABS-a 2010 godiste ATE plocice i koja je cena, i sta jos imate u ponudi za njega a da je dobrog kvaliteta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted August 11, 2014 Postovani, Zanima me da li imate za Punto klasika 1.2 8v bez ABS-a 2010 godiste ATE plocice i koja je cena, i sta jos imate u ponudi za njega a da je dobrog kvaliteta.Poštovani, Što se tiče kvaliteta, mi verujemo da je sva naša roba odličnog kvaliteta. Ipak, percepcija neke robe na tržištu često zavisi i od marketinga, itd. Pogledajte naš sajt www.euroauto.rs za više informacija o robi koju mi uvozimo i distribuiramo. Da ne dužim, što se tiče prednjih pločica, za Punta II imamo sledeće pločice na lageru: Icer - 1,552 dinaraDelphi - 2,120 dinaraBrembo - 2,120 dinara Nasa preporuka je svakako Brembo, rekao bih da je cena sasvim, sasvim prihvatljiva za jedan vrhunski brend kao sto je Brembo. Pozdrav, EuroAuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted August 11, 2014 Imam Brembo na Stilu, komplet diskovi i plocice, i odlicno koci kao sto su i diskovi i plocice sa kojima sam ih zamenio preventivno, ali piste kao voz da koci, tako da ne bih da mi oba auta piste kao voz, da li ste vi imali takvih reklamacija? Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted August 11, 2014 Toyota Corolla, 1.6 benzinac, 2003. godište, cena kompleta prednjih i zadnjih diskova i pločica? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted August 12, 2014 Imam Brembo na Stilu, komplet diskovi i plocice, i odlicno koci kao sto su i diskovi i plocice sa kojima sam ih zamenio preventivno, ali piste kao voz da koci, tako da ne bih da mi oba auta piste kao voz, da li ste vi imali takvih reklamacija? Poštovani, Mi konkretno nismo imali primedni na buku, mada Brembo ponovo radimo tek godinu dana. Medjutim, ja lično očekujem da da će primedbe početi, jer iz ličnog iskustva, ne postoji pločica koja nije na nekom modelu neće zaškripati. Dakle, najčešći uzroci škripanja su 2 stvari: ili pločica nije ušla dobro u kandže i lagano vibrira što kod kočenja izaziva buku, ili 2) nisu dobro očišćeni i podmazani svi delovi prilikom zamene, naročito tu mislim na klip koji gura pločicu i kanal u kome se kreće klip, što na kraju opet rezultira stvaranjem buke. Pretpostavljam da bi mogli da se jave ljudi koji će reći drugačije, ali stvari stoje tako. Zato su proizvodjači pločica poslednjih godina uveli na velikom broju modela podlošku na zadnjoj strani pločica kako bi smanjili buku, na primer, da bi plošica bolje ležala. Majstori ko majstori, svi imaju razne teorije, ali ono što je sigurno, nećete naći ni jednog koji će reći da greši prilikom ugradnje delova, ali u praksi jednostavno nije tako. Pozdrav, EuroAutoToyota Corolla, 1.6 benzinac, 2003. godište, cena kompleta prednjih i zadnjih diskova i pločica?Poštovani, Prednje pločice:Trusting - 1,425 dinara Delphi - 3,220 dinaraBrembo - 4,965 dinara Prednji diskovi Delphi - 7650 za par Icer - 2,075 dinaraDelphi - 2,790 dinara Zadnji diskovi Delphi - 5,760 dinara (trenutno nemamo) Sve informacije date za vozila pravljena u Evropi. Pozdrav EuroAuto P.S. Da li je ovo Fiat ili Toyota forum ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted August 12, 2014 Hvala, pozdrav.Ma ja samo koristim priliku da pitam za drugara, pošto ste na ovom forumu ažurni Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted August 12, 2014 Remenica radilice pk kaisa ar 156 1.9jtd 85 kw? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted August 12, 2014 Remenica radilice pk kaisa ar 156 1.9jtd 85 kw? Poštovani, 10,065 dinara, proiyvodjac Gates. Pozdrav, EuroAuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Euroauto 0 Posted August 13, 2014 (edited) Poštovani, Želimo ovim putem da obavestim sve koji bacaju pogled na ovu temu da imamo Brembo pločice za Fiat Punto po trenutnoj ceni od 2,132 dinara. Pozdrav, EuroAuto Edited August 13, 2014 by Euroauto Quote Share this post Link to post Share on other sites
dishko 0 Posted August 13, 2014 (edited) Zdravo, može info - Fiat Bravo 2008. godište 88KW/120KS - cena filtera (pojedinačno ukoliko je moguće)... filter klimefilter uljafilter gorivafilter vazduha Takođe, cena 5 litara 5w40 (mada u dva različita uputstva stoji i 5w30 i 5w40, moj majstor je poslednji put sunuo Shell Helix Ultra 5w40....) ulja, koje ispunjava standard za auto sa DPF filterom. Hvala unapred P.S. takođe, ako su cene odgovarajuće, treba li da naglasim da ću preuzeti u Višnjičkoj ? Edited August 13, 2014 by Dimitrije Munćan Quote Share this post Link to post Share on other sites