Zhorz 104 Posted May 31, 2016 eve me opet.....posle zamene dva lezaja i semeringa i biraca brzine i dalje se zujanje u 6oj cuo.....Doduse pre sam morao da smanjim muziku da bi cuo, do juce nisam ni smanjivao, bas se culo. Juce ostavio auto danas ga uzeo, epilog, zamenjeni i zupcanici 5. i 6. brzine, sada radi kao pravi benzinac.....necujno, besumno, bezbojno Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted May 31, 2016 Kako brzo vozis nije ni cudo da si pokvario menjac Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted May 31, 2016 Tebi su uvalili menjač za Srpsko tržište.... Bolje da si proverio odozdo na vreme možda bi bolje prošao Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted May 31, 2016 1 hour ago, Dante Bg said: Kako brzo vozis nije ni cudo da si pokvario menjac Lepo ti kaže Dante, nisu benzinci za brzu vožnju. Kvačilo i onu famoznu plastiku nisu proveravali ? Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted May 31, 2016 Da ti nije ona šipka iz vrata upala u menjač, pa napravila ? Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted May 31, 2016 nije sipka nego shipka Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted May 31, 2016 @ivan.ik Ja sam nekako siguran da nikakve plastike tu u i nema i da je to samo "patka". Kada sam uzeo Deltu i kako je na njoj tvrđi menjač nego na Lybri naravno kakav sam Stevo Žigon odmah sam otišao do ovlašćenog da čisto priupitam za mišljenje da li je sve ok i kakve tvrdoće menjač treba da bude. Na moje insistiranje jedan od najboljih mehaničara u tom servisu seda za volan i na probnoj vožnji po gradu konstatuje da je menjač više nego dobar te da sem mog ''tripa'' nema nikakvog kvara i nedostatka. E zašto sve ovo pišem, pa zato što je jedino što mi je rekao na šta da obratim pažnju izbegavanje držanja noge na kvačilu (što naravno i radim inače) jer ima neki plastični deo u menjaču koji hoće da strada zbog toga i onda se menja set kvačila. Ja sam menjač skidao kad je rađen onaj semering i nikakvu plastiku nismo videli...... Share this post Link to post Share on other sites
joshibeast 74 Posted May 31, 2016 Zato treba zameniti cilindre na papučicama neispravnim, onima sa luftom. E onda možeš na miru da odmaraš nogu na kvačilu Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted May 31, 2016 4 hours ago, Markobgd said: Bolje da si proverio odozdo na vreme možda bi bolje prošao Ili bar da je imao sliku vozila iz te perspektive Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted June 1, 2016 17 hours ago, Markobgd said: Tebi su uvalili menjač za Srpsko tržište.... Bolje da si proverio odozdo na vreme možda bi bolje prošao pa menjac iz Srbije je za srpsko trziste Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted June 1, 2016 Oštar si ti za to sokoćalo. Mora da iskopam za tebe ZF automatišešaltgetribe. Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted August 6, 2016 Nista novo nema...... Spremamo se za more pa nadjoh vremena da zalepim znak raspoznavanja ako me neko sretne da plati pivo Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted August 6, 2016 Pa šta pišeš ako nema ništa novo Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted August 6, 2016 pa ima slicica stiker ocoravio si skroz i na to desno oko Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted August 6, 2016 (edited) Ako vidi stiker, mora da plati pivo, zato mora da se pravi ćorav Edited August 6, 2016 by beli_Punto Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 738 Posted August 6, 2016 4 hours ago, Zhorz said: Nista novo nema...... Spremamo se za more pa nadjoh vremena da zalepim znak raspoznavanja ako me neko sretne da plati pivo Gde si sunce nasao danas? Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted August 6, 2016 ^ Vec stigao do Grcke,mocni 1.4 je to Share this post Link to post Share on other sites
Lufti 728 Posted August 6, 2016 Bas je super dizajniran znak! Mozes da trazis i dva piva na dizajn! Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted August 6, 2016 I zbog stikera si bumpovao temu? Sledeći put piši i kad sipaš gorivo Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted August 6, 2016 sledeci put pisem Up Share this post Link to post Share on other sites
Stilisa 313 Posted January 8, 2017 Komso kod tebe jos sneg Ili najavljujes padavine veceras Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted January 9, 2017 Sad vidis da je bila najava Share this post Link to post Share on other sites