totti 13207 Posted September 25, 2015 Ja šaltam kako mi kompjuter savetuje na tabli - na 1500 obrtaja Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8810 Posted September 25, 2015 On ce ti prica kad ces ti da saltas Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted September 25, 2015 Deda ima i zvucno upozorenje jel ne vidi tablu, daleko mu Share this post Link to post Share on other sites
totti 13207 Posted September 25, 2015 U par navrata si se ložio čak više i od Neše ...'si video Totti kako bi te ošurio u onom francuskom poluproizvodu sa nazovi nekim ''motorom'', jedan klasični 500L 1.4 sa sve punim koferom na krovu....eeeeee... :D Si ti video kako je tebe ošurio nemački poluproizvod za prevoz tereta? E sad, dobra stvar je ta što možeš da se žališ Amerima da je bio nerealno nasviran, zbog ovog softvera... Prijavi ga Share this post Link to post Share on other sites
urkelele 4 Posted September 28, 2015 Zorz jel si se ti to nameracio na moju turbinu? Jaooo, sto ja nisam imao ovaku kameru pa da vidite sta je voznja na putu do Grcke... Uostalom, videces u nedelju Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted September 29, 2015 zrkne, vidis kome skidas turbinu? Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted September 29, 2015 Ijuuu turbina manje, felne manje... Kuku Share this post Link to post Share on other sites
urkelele 4 Posted September 29, 2015 Ijaoooo, ja se sad setih da u nedelju imam neka vazna i neodlozna posla tako da necu moci doci Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 813 Posted October 3, 2015 Matori, srecan ti rodjendan! Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted October 3, 2015 Srecan rodjendan matori. Ziv bio! Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3773 Posted October 3, 2015 Sve najbolje Zhorz!I ponesi neko parče torte sutra za put Share this post Link to post Share on other sites
urkelele 4 Posted October 3, 2015 Ooooop, okruglo Sve najbolje. Kao poklon od mene dobijes jedan krug Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8810 Posted October 3, 2015 Opaaaaa Zorzo! Srecan rodjendan! Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted October 3, 2015 Hvala svimaSutra buca casti.Ja danas Share this post Link to post Share on other sites
totti 13207 Posted October 3, 2015 Srećan rođendan starino Share this post Link to post Share on other sites
Axic 24107 Posted October 3, 2015 Srecan rodjendan koleZa, sve najlepse. Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted October 3, 2015 Rodjendan nije ukljucen u skup To jedino posle skupa Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted February 5, 2016 Negde pre nove godine me ....ne znam kako ni da nazovem coveka koji kaze da vozi vec 10god a ne zna da tera u rikverc......budala? ne setih se da slikam zapisnik policije pa da vidite na slikama....njegova traka 3m i moja 3m ja bio skroz uz desnu ivicu cekao da izadje drugi auto sa P da se ja ubacim.On isao pravo pa kad je video da nema mesta on u rikverc.....sa putanje je skrenuo bar 2m u moju traku i sastruga mi leva zadnja i prednja vrata....stao je na 10cm od retrovizora......ne znas ni sta da radis u tim situacijama. Reko imas pare ili policija , kaze dace mi 50evra zvao policiju koji su dosli posle 2.5sata....Dosla policija kaze ajd parkirajte sa strane...on usao pa rikverc pa zamalo udari drugio auto, vice mu policajac STANI!!! on napred opet nazad kad na drugu stranu ne zakaci....Isterao ga policajac napolje i uparkirao auto....uzas.... Da mi nije u garanciji mozda ne bi ni radio nista , ali ovako on kriv, osiguranje placa, tako da sam kod AK Kole-ta zavrsio sve. Zapisnik zbog praznika uzeh tek 20.januara, pa prijava stete kod njega u osiguranje, sad u ponedeljak ostavio kod Koleta juce preuzeo.....Ne znam da li neko kod njih radi ovako, da sam plati limarijske radove......sto rece kolega samo nisu naplatili koliko struje su potrosili. Sto se mene tice bas me briga, ne placam ja ali.......deru....evo nekih slicica pozzzzP.Sinace nista novo na L-u...36k km, prosek 9lit po BG (22km/h).. dosadno.... Share this post Link to post Share on other sites
pilauda 3 Posted February 5, 2016 Samo nek je dosadno Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted May 19, 2016 da malo razbijemo dosadu.... odradjen redovan servis, ovaj put zamenjene i svecice i filter goriva...kazu na 40k km se menja. Hvala FLCS na rabat Dosta vas vec zna da sam i ostavio auto da mi odrade menjac koji se cuo u 6oj. Zamenjena dva lezaja i semering....i jos nesto....ne me interesuje bas.... ali dok sam bio bez auta dobio sam zamensko 2.0 mjet 140ks uffff....15k km presao 2015....4x4.... Juce sam se smorio kada sam se vratio u ovu crvenu ciglu..... zeznuh se sto ne rekoh da cu po moj auto doci u avgustu.... Sve odradjeno u AK KOLE, kojima se ovom prilikom zahvaljujem na super odradjenom poslu i oko auta i oko zamenskog vozila... @neshaoct moze li tema da se preimenuje u Crvena cigla na tockovima? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6529 Posted May 19, 2016 Ne mora Nesa, evo ja sam tu. Zelis zaista? Ili renegade 4x4 Mjet wannabe? Share this post Link to post Share on other sites