Jump to content
Goran

Recommended Posts

U par navrata si se ložio čak više i od Neše  :laughing:

...'si video Totti kako bi te ošurio u onom francuskom poluproizvodu sa nazovi nekim ''motorom'', jedan klasični  500L 1.4 sa sve punim koferom na krovu....eeeeee... :D :D

Si ti video kako je tebe ošurio nemački poluproizvod za prevoz tereta? E sad, dobra stvar je ta što možeš da se žališ Amerima da je bio nerealno nasviran, zbog ovog softvera... Prijavi ga :D  

Zorz jel si se ti to nameracio na moju turbinu? :D

Jaooo, sto ja nisam imao ovaku kameru pa da vidite sta je voznja na putu do Grcke... Uostalom, videces u nedelju ;)

Nesa 2 :D

Ijaoooo, ja se sad setih da u nedelju imam neka vazna i neodlozna posla tako da necu moci doci  :whistle:

Srecan rodjendan koleZa, sve najlepse.

Negde pre nove godine me ....ne znam kako ni da nazovem coveka koji kaze da vozi vec 10god a ne zna da tera u rikverc......budala?

ne setih se da slikam zapisnik policije pa da vidite na slikama....njegova traka 3m i moja 3m ja bio skroz uz desnu ivicu cekao da izadje drugi auto sa P da se ja ubacim.

On isao pravo pa kad je video da nema mesta on u rikverc.....sa putanje je skrenuo bar 2m u moju traku i sastruga mi leva zadnja i prednja vrata....stao je na 10cm od retrovizora......ne znas ni sta da radis u tim situacijama.

Reko imas pare ili policija , kaze dace mi 50evra  :laughing:  :laughing:  :laughing:  zvao policiju koji su dosli posle 2.5sata....

Dosla policija kaze ajd parkirajte sa strane...on usao pa rikverc pa zamalo udari drugio auto, vice mu policajac STANI!!! on napred opet nazad kad na drugu stranu ne zakaci....Isterao ga policajac napolje i uparkirao auto....uzas....

Da mi nije u garanciji mozda ne bi ni radio nista , ali ovako on kriv, osiguranje placa, tako da sam kod AK Kole-ta zavrsio sve.

Zapisnik zbog praznika uzeh tek 20.januara, pa prijava stete kod njega u osiguranje, sad u ponedeljak ostavio kod Koleta juce preuzeo.....

Ne znam da li neko kod njih radi ovako, da sam plati limarijske radove......sto rece kolega samo nisu naplatili koliko struje su potrosili. Sto se mene tice bas me briga, ne placam ja ali.......deru....

evo nekih slicica pozzzz

P.S

inace nista novo na L-u...36k km, prosek 9lit po BG (22km/h).. dosadno....

20151222_200629.jpg 20151222_201701.jpg  :rant:

20160204_182216.jpg

IMG_1454612495636_V.jpg IMG_1454612592637_V.jpg  :whistle:

da malo razbijemo dosadu....

odradjen redovan servis, ovaj put zamenjene i svecice i filter goriva...kazu na 40k km se menja.

2016-05-18 19.52.09.jpg

Hvala FLCS na rabat :thumbsup:

Dosta vas vec zna da sam i ostavio auto da mi odrade menjac koji se cuo u 6oj.

Zamenjena dva lezaja i semering....i jos nesto....ne me interesuje bas....

ali dok sam bio bez auta dobio sam zamensko :rolleyes:

20160512_184639.jpg 20160512_173102.jpg 20160512_173047.jpg 20160512_173053.jpg 20160512_173056.jpg 

2.0 mjet 140ks :wub: uffff....15k km presao 2015....4x4....

Juce sam se smorio kada sam se vratio u ovu crvenu ciglu.....:crybaby:   zeznuh se sto ne rekoh da cu po moj auto doci u avgustu....:rolleyes:

Sve odradjeno u AK KOLE,  kojima se ovom prilikom zahvaljujem na super odradjenom poslu i oko auta i oko zamenskog vozila...

@neshaoct moze li tema da se preimenuje u Crvena cigla na tockovima? Hvala

IMG-1463232202682-V.jpg

IMG-1463232361440-V.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...