Jump to content
FAS Goran
ivanhoe

Punto Classic - zamena stakla na zadnjim levim vratima

Recommended Posts

Pozdrav, mozda je glupo  pitanje, ali ja vec 2 dana razbijam glavu kako da ubacim staklo u vrata i mnogo bi mi znacilo ako neko moze da mi da savet, da ne gubim dalje vreme.

 

Demontirao sam tapacirung, skinuo onu zastitu od vlage i gume sa prozora, pocistio razbijene staklice, i sad je ostalo samo da ubacim polovno staklo koje sam kupio, ali iz nekog razloga nikako ne uspevam. Pokusao sam da ga uguram sa spoljasnje strane, pokusao sam i sa unutrasnje i uvek mi nekako na kraju fali par cm da legne u vrata. Inace nisam trapav, ali sam se oko ovoga potpuno zaglupeo...

 

Staklo je za Punto 2 i prodavac me je ubedjivao da je to isto staklo kao na mom Classicu, da li je mozda u tome problem? Onako odokativno deluje da je to to, ali zbog zakrivljenosti je tesko proceniti..

Share this post


Link to post
Share on other sites

staklo se uvlači spolja, tako što ćeš prvo uvući unutrašnji kraj prozora (bliže prednjim vratima), a zatim kad ga spustiš do pola uvuci i zadnji kraj prozora. Tu je sve gotovo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...