Jump to content
FAS Goran
neshaoct

F1: Ferrari

Recommended Posts

Biće promena u Ferariju

 

f1%202014%2032.jpg

 

Marko Matijaći kaže da su u Ferariju veoma ljuti i da će uslediti potpuna reorganizacija u timu. Fernando Alonso i Kimi Raikonen su završili na šestom, odnosno desetom mestu na VN Kanade i to nije nešto što dolikuje Ferariju, a toga je svestan novi direktor Ferarija. ''Jedino pozitivno sa početka sezone je to što smo uvideli greške i što smo željni da ih ispravimo. Istina je, bolji smo nego na početku godine, ali to nije dovoljno. Mora još mnogo toga da se promeni i još mnogo toga da se uradi'', jasan je Matiaći. Videćemo da li će se neki potresi desiti već do naredne trke u Austriji, koju ćete moći da gledate na Sport Klubu narednog vikenda.

 


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ferari napušta F1?

 

luca%20di%20montezemolo.jpg

 

Legendarni italijanski tim nije zadovoljan trenutnim stanjem u ''najbržem cirkusu na svetu'' i već sada razmišlja o preusmeravanju svojih prioriteta na drugu trkačku seriju. U Ferariju će se održati sastanak šefova koji je sazvao Luka di Montecemolo, a na kojem će se razgovarati o budućnosti ove ekipe u Formuli 1 i eventualnom prelasku u trkačku seriju ''24 časa Le Mana'' u kojoj već učestvuju Audi, Porsche, Toyota i Nissan. Kao datum prelaska pominje se godina 2020. Italijanski šef je izjavio da njegova ekipa nikako ne bi mogla da učestvuje u dva takmičenja u isto vreme i ukoliko bi se priduružili "Le Manu" sigurno je da bi njihovom učešću u Formuli 1 došao kraj.

Spekulacije je podgrejao i Fernando Alonso koji je na nedeljnoj trci mahao zastavom za početak takmičenja. Nije tajna da Španac nije zadovoljan u ekipi koja već godinama unazad ne uspeva da mu obezbedi bolid koji je konkurentan sa najboljim timovima. ''Naš prioritet ostaje pobeđivanje u Formuli 1, ali Le Man je nešto što nas itekako inetesuje i na šta obraćamo pažnju,'' rekao je Alonso. Iz Ferarija ponavljaju da je Formula 1 njihov prioretet ali da nije nemoguće da se ekipa u nekim narednim godinama okrene takmičenju u drugim trkačkim serijama.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Kimi i Fernando ostaju

 

f1%202014%2032.jpg

 

Novi šef tima Ferarija, koji je zamenio Stefana Dominikalija, pobio je sve glasine i kaže da će Ferari i naredne godine biti u istom vozačkom sastavu.

''Imam fantastičan tandem vozača i veoma sam uveren da će sa nama biti i sledeće godine. Oni su šampioni, a trenutno osećaju frustraciju jer nisu u mogućnosti da ostvare svoje ciljeve'', rekao je Matijači. Nekada dominantni ''crni konj'' je daleko od očekivanih rezultata, trenutno je trećeplasirani u konkurenciji konstruktora.

''Kompletan tim nije zadovoljan trenutkom u kome se nalazimo, moramo da napravimo bolji automobil za sledeću godinu. Istovremeno, njihovo učešće u procesu ke ključno, oni moraju da učine sve kako bi tim bio ujedinjen'', zaključio je Matijači. Raikonen je pre nekoliko dana najavio da će sezona 2015. biti njegova poslednja u karijeri, dok Alonso ima ugovor sa Ferarijem do 2016. godine. Videćemo na SK da li u Silverstonu mogu da poprave utisak bar malo.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alonso: Ne razmišljam o produžetku ugovora sa Ferarijem

 

alonso%20f1.jpg

 

Bivši svetski šampion Formule jedan, a sada prvi vozač Ferarija Fernando Alonso ne želi još da pregovara o mogućem produžetku saradnje sa Ferarijem. Španski vozač je fokusiran na završnicu ovogodišnjeg šampionata i ne želi da priča o tome da li će ostati u Ferariju ili ne, iako su se pojavile neke spekulacije da rastanak veoma blizu.

''Ne razmišljam o novom ugovoru. Dosta je vremena preda mnom. Moram da se fokusiram na završnicu šampionata i donesem ekipi dosta bodova'', istakao je Alonso. Španac se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli vozača sa osvojenih 87 bodova i bez pobede u trci ove sezone.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Alonso šokirao Ferrari: Da li će pristati na ovo?!

 

97792-fernando%20alonso%20ferrari.jpg

 

Alonso trenutnim ugovorom, koji važi do kraja 2016., zarađuje 20 miliona evra godišnje i zajedno sa Lewisom Hamiltonom iz Mercedesa je najplaćeniji vozač Formule 1. Ove sezone Ferrari ima bolid koji nije ni blizu konkurentan Mercedesovom, daleko su od pobede, a Alonso je na nedavnoj Velikoj nagradi Mađarske drugim mestom ostvario najbolji rezultat u 2014.

Uprkos tome Španac je, piše Bild, dao do znanja šefovima tima šta želi za potpis novog ugovora, a njegovi zahtevi su izazvali šok u Maranellu. Za potpis novog trogodišnjeg ugovora (sezone 2017., 2018. i 2019.) Alonso traži neverovatnih 105 miliona evra odnosno 35 miliiona evra po sezoni. Mada veliki broj fanova Formule 1 Alonsa smatra najkompletnijim vozačem današnjice, teško je verovati da će inače rasipni Ferrari pristati na njegove zahteve. Dolaze mlađi i brži, a Alonso bi taj ugovor trebalo da počne da odrađuje u 36. godini.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa i jeste najkompletniji.


A da li će pristati na ovo zavisi od njegovih vožnji u poslednjoj godini trenutnog ugovora valjda. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Raikonen: Biće bolje 2015.

 

kimi%20raikkonen%20ferrari.jpg

 

Kimi Raikonen veruje da će Ferari sledeće godine, koja će verovatno biti njegova poslednja, biti mnogo bolji nego sada. ''Dogodile su se velike promene između dve sezone. Znalo se da će neko uspeti bolje da se snađe a neko lošije. Nije katastrofa ovo što se dešava.'' Raikonen je obećao ono što jedino i može - da će se u garažama i laboratorijama raditi još više nego ranije.

''Znamo u čemu je problem, radimo na tome, ali nije u F1 tako da vidite uveče problem i ujutru je rešeno, Treba vam nekoliko meseci, možda i godine. Ali, siguran sam da će 2015. biti bolje'', rekao je Finac, kome Valteri Botas polako preuzima nadimak ''ledeni''.

 


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Di Montecemolo: Letnje vrućine uvek donose glupe priče

 

luca%20di%20montezemolo.jpg

 

Predsednik Ferarija Luka di Montecemolo odbacio je mogućnost da ekipu na kraju godine napuste Fernando Alonso i Kimi Raikonen.

Španac je tokom ove sezone u dva navrata završio na postolju, dok je najbolje mesto Finca šesta pozicija. Kimi ugovor sa Ferarijem ima do 2015. godine, s opcijom da produži saradnju na još jednu sezonu, a već nedeljama se priča da bi mogao ove godine i u penziju. Što se Alonsa tiče, njegov ugovor traje još dve godine, ali je on frustriran slabim bolidom i što nije dovoljno konkurentan da se bori za titulu.

- Kao i svakog leta pojavljuju se neutemeljeni tračevi o navodnim problemima. To su samo besmislene glasine, kao što su bile one o Alonsovom ugovoru. Znam da letnje vrućine uvek donose glupe priče. Naši vozači sada moraju da se odmore kako bi se vratili u formu. Sezona je duga i potrebni su nam u dobroj formi - rekao je prvi čovek Skuderije, a prenosi BBC. Predsednik tima istakao je da su preduzeti svi koraci kako bi se napravio značajan napredak na bolidima i da rezultati nisu uvek odmah vidljivi, ali veruje da će njihov cilj biti ostvaren, da u najkraćem roku budu konkurentni ostalim ekipama.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Alonso odbacio spekulacije: Ostajem u Ferariju

 

f1%202014%2032.jpg

 

Vozač Ferarija Fernando Alonso rekao je da ostaje u tom timu i naredne sezone. Za sjajnog Španca je navodno zainteresovan Meklaren, ali on je rekao da neće menjati ekipu.

''U ovom trenutku nemam nameru da menjam ekipu. Želim da pobedjujem za Ferari, želim da pobedjujem i završim posao koji smo započeli pre nekoliko godina. Videćemo šta će nam doneti budućnost'', rekao je Alonso. Dženson Baton i Kevin Magnusen su vozači Meklarena, a čelnici tog tima žele Alonsa i Fetela. Špancu ugovor sa italijanskom ekipom ističe 2016. godine. ''Prošlog leta su počele priče o meni, ali nikada nisam rekao da želim da odem iz Ferarija, niti sam rekao da prelazim u neki drugi tim. Takodje, ponosni ste i srećni što su najbolje ekipe zainteresovane za vas i to kažu javno'', rekao je Alonso.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Alonso napušta Ferrari na kraju sezone?

 

alonso%20f1.jpg

 

Dvostruki svetski šampion Fernando Alonso navodno je saopštio čelnicima Ferarija da će napustiti tim na kraju sezone, prenosi Gazeta delo Sport. Međutim, odmah se postavljaju pitanja kako Alonso može da se izvuče iz važećeg ugovora koji ima sa Ferarijem do kraja sledeće sezone i gde bi mogao da nastavi karijeru. Ova sezona je za sada katastrofalna za Ferari, a Španac je najbolji rezultat ostvario na Velikoj nagradi Mađarske, kada je bio drugi.

Tim koji najviše prati razvoj situacije oko Alonsa definitivno je Meklaren. Britanski tim ne krije da želi da vidi Španca ponovo u svojim redovima, posebno zbog nove saradnje sa Hondom, koja stupa na snagu sledeće godine. Zbog toga tim na čelu sa Ronom Denisom želi da se postara da u svojim bolidima ima najbolje vozače koji bi mogli da ostvare rezultate kakve su imali Aerton Sena i Alen Prost u crveno-belim bolidima koji su potpisivali Meklaren i Honda.

 

Alonso je poslednjih nedelja povezivan i sa Red Bulom, a po tom scenariju bi Sebastijan Fetel otišao u italijanski tim. Međutim, iz austrijskog tima su to negirali to više puta, jer nisu spremni da se odreknu Fetela, koji pred sobom ima više sezona u Formuli 1 od Alonsa. Mediji uveliko spekulišu o klauzulama u Alonsovom ugovoru koje bi mogle da mu omoguće odlazak iz Ferarija. Jedna mogućnost je da mu u ugovoru stoji da može da ode ako Ferari ne bude među tri tima u konkurenciji konstruktora. Italijanski tim je negirao, ali je drugi i to vrlo mogući scenario da stoji da može da ode ako 1. septembra ima 25 bodova manje od lidera. U ovom trenutku, njegov zaostatak je 99 bodova.

Podsetimo, Alonso je i 2007. godine potpisao trogodišnji ugovor sa Meklarenom, ali je uspeo da se izvuče i vrati se u Reno, a potom, kako je sam rekao, ostvari svoj san i pređe u Ferari. Ovogodišnji šampionat Formule 1 nastavlja se Velikom nagradom Japana na legendarnoj Suzuki 5. oktobra.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Alonso nije želeo da kaže da li će ostati u Ferrariju do isteka ugovora

 

119923-alonso.jpg

 

Kako prenosi Beta, vozač Ferarija Fernando Alonso nije želeo da kaže da li će ostati u toj ekipi Formule jedan do isteka ugovora, 2016. godine. Britanski mediji spekulisali su prethodnih dana da je Meklaren zainteresovan za dvostrukog šampiona Formule jedan Alonsa. ''Na to pitanje je vrlo teško odgovoriti'', rekao je Alonso za BBC na pitanje da li može sa sigurnošću da kaže da sledeće sezone ili 2016. godine neće biti član Meklarena ili Red Bula. ''Uradiću najbolje što mogu za Ferari'', dodao je 33-godišnji španski vozač.

 

Upitan zbog čega ne želi da kaže da će i sledeće sezone ostati u Ferariju, Alonso je odgovorio da uvek brine o interesu ekipe. ''Živim za svoj posao. Pripremam se od 1. januara do 31. decembra. Ovaj tim je najbolji na svetu, pet godina sam u Ferariju, davao sve, a rezultati govore za sebe. Van staze - ponekad kažem nešto javno, a nekad ne - ali prioritet je uvek bio interes Ferarija'', rekao je Alonso. Alonso je do sada vozio 91 trku za Ferari, ostvario je 11 pobeda i 44 puta je izborio plasman na podijum. ''Ferari je veliki brend, veći od svih nas. Ako u budućnosti budemo imali o nečemu da pričamo, o boljim stvarima za Ferari, uradiću to. Ne živim mimo sveta i svestan sam glasina. Ne pomažu. U sred borbe smo za Vilijamsom za treće mesto u šampionatu konstruktora. Nije lako, a najvažniji zadatak je da pomognem ekipi na stazi'', dodao je on.

Alonso je istakao da ništa zvanično nije čuo o eventualnim ponudama. ''Drugi najvažniji zadatak je moja budućnost, ako povodom toga uopšte bude imalo šta da se priča, pošto nema vesti od prošle godine. Nema ih ni ove godine, ni u julu, septembru, a sada je oktobar i nema ničega, ali zaista ima mnogo glasina, pa ćemo videti'', rekao je Alonso. Posle 14 trka u šampionatu Formule jedan Alonso zauzima četvrto mesto u šampionatu sa 133 boda, a prvi je Luis Hamilton iz Mercedesa sa 241 bodom.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Kakav transfer u Formuli 1: Alonso ide iz Ferarija, menja ga Fetel!

 

97792-fernando%20alonso%20ferrari.jpg

 

Jedan od najvećih trasnfera u istoriji Formule 1 je na pomolu. Kako javlja Gazeta delo Sport, Ferari je spreman da na kraju sezone završi saradnju sa Fernandom Alonsom i na mesto prvog vozača dovede Sebastijana Fetela. Španac je izjavio kako ne zna da li će ostati u italijanskom timu, čiji su čelnici izgledali rešili da odluče umesto njega, što piše i nemački Bild. Alonsovo mesto navodno će zauzeti četvorostruki uzastopni šampion Formule 1 i pridružiti se Kimiju Raikonenu u Ferariju, nakon što se završi sezona za zaborav koju ima Fetel u Red Bulu.

 


 

---------------------------------------

 

Red Bull potvrdio transfer:


 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Najplaćeniji u istoriji: Fetelu 64 miliona godišnje!

 

fetel%2064.jpg

 

Vozač Red Bula Sebastijan Fetel, koji će na kraju sezone preći u Ferari biće najplaćeniji pilot u istoriji Formule 1. Britanski Dejli Mejl prenosi da će Nemac, prema detaljima ugovora, u italijanskom timu godišnje zarađivati skoro 64 miliona funti (80 miliona evra)! Red Bul je potvrdio da će četvorostruki šampion sveta na kraju sezone napustiti ovaj tim. U poslednjih nekoliko nedelja došlo je do zahlađenja odnosa između Fetela i Red Bula, to je iniciralo pregovore sa Ferarijem. Međutim, bivši prvak demantuje ove navode. ''Ne odlazim zato što ne volim tim, ovo nema nikakve veze sa Red Bulom. Odluku nisam doneo lako, ali osetio sam da je došlo pravo vreme da odem'', rekao je Fetel. 

 

Fetel o odlasku iz Red Bula: Došlo je vreme za rastanak

Vozač Red Bula Sebastijan Fetel rekao je da je bilo vreme da napusti tu ekipu. Četvorostruki šampion sveta u Formuli 1 prelazi na kraju sezone iz Red Bula u Ferari.

''Sve što smo postigli, ostvarili smo zajedno. Sezona nije krenula kako smo očekivali, medjutim ova odluka nije posledica trenutnih rezultata, već nečeg drugog. Dodje vreme u životu kada vam je potrebno nešto više i takvu priliku ne smete da propustite'', rekao je Fetel. Nemac je istakao da ostaje u dobrim odnosima sa ljudima iz Red Bula. 

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Fetel od Ferarija dobija platu od koje se vrti u glavi

 

bernie%20vettel.jpg

 

Aktuelni svetski šampion Sebastijan Fetel je objavio da će na kraju sezone napustiti svoj Red Bul i već tada se nagađalo da je to učinio jer je od Ferarija dobio ponudu koja se ne odbija, iako on tvrdi da su u pitanju novi izazovi. Za sada još uvek nema potvrde ove vesti, ali italijanski mediji tvrde da će četvorostruki prvak sveta potpisati petogodišnji ugovor sa Ferarijem vredan neverovatnih 125 miliona evra odnosno 25 miliona po sezoni. Fetel ima ugovor sa Red Bulom do kraja 2015. godina, ali uz klauzulu da ukoliko u sezoni pre isteka tog dogovora do 30. septembra bude plasiran lošije od treće pozicije automatski može da bude raskinut.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Mnogo je jednostavnije kad se vežeš za vozača nego za tim. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nema mesta za bivšeg šampiona: Alonso u problemu

 

alonso%20f1.jpg

 

Dolaskom Sebastijana Fetela u Ferari za Fernanda Alonsa više neće biti mesta u timu iz Maranela i to je odavno jasno, ali za sada se ne zna za koji tim će Španac voziti naredne sezone. Govorka se da bi mogao da se vrati u Meklaren ili čak da propusti narednu sezonu.

- Postoji li rizik da se neću trkati naredne sezone? Da, postoji, ali on nije veliki, rekao je Alonso nakon kvalifikacija u Sočiju koje su vožene pred trku za Veliku nagradu Rusije. Bivši svetski prvak će se ipak najverovatnije vratiti u tim iz Vokinga čije će bolide od sledeće sezone ponovo pokretati Hondini agregati.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Meklaren + Honda je dobitna kombinacija. Baš bih voleo da se vrati tamo, ima da ga juri posle Ferari kao što je jurio i Rajkonena kada su ga šutnuli. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Di Montecemolo potvrdio: Adios, Fernando

 

119923-alonso.jpg

 

Izgleda smo dobili konačan odgovor na to da li Fernando Alonso napušta Ferari a on glasi – da. To je potvrdio i odlazeći predsednik Luka Di Montecemolo. Alonso je navodno tražio da napusti tim i prošlog leta jer Ferari nije mogao da mu napravi bolid koji bi bio konkurentan u borbi za titulu šampiona sveta. 33-godišnjak će tako uhlebljenje potražiti na nekom drugom mestu, a mnogi veruju da je njegova sledeća destinacija Meklaren. Španac vozi za Ferari od 2010. A bio je drugi u generalnom plasmanu iza Sebastijana Fetela u tri od prethodne četiri sezone. Upravo Fetel će zameniti Alonsa u čuvenom italijanskom timu. Nemac je odavno najavio da će napustiti Red Bul na kraju sezone u potrazi za novim izazovom.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Ne veruju u Fetela: U Ferariju je veliki pritisak, a on ne ume da se nosi sa tim

 

fetel%2064.jpg

 

Ljubitelji Formule 1 sa nestrpljenjem čekaju da vide kako će izgledati saradnja četvorostrukog prvaka Formule 1 Sebastijana Fetela i Ferarija sa kojim je već potpisao ugovor i za koji će voziti od naredne sezone. Ima onih koji veruju da će Nemac ponovo postati konkurentan u borbi za titulu, ali među njima svakako nije Vili Veber, nekadašnji menadžer Mihaela Šumahera.

- Fetel je mnogo osetljiviji od Mihaela, a u Ferariju je mnogo veći pritisak kada nešto ne funkcioniše kako bi trebalo. Uostalom, Alonso je vozač koji ume da se nosi sa pritiskom, a u Ferariju mu to nije uspelo, rekao je Veber. Slično mišljenje imai doktor Helmut Marko iz Red Bula koji tvrdi da je Fetel izvlačio korist iz neograničenog testiranja bolida i bliske saradnje sa Bridžstonom što sada nije slučaj.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Ferari dobio novog direktora

 

122487-ferrari%20f1.jpg

 

F1 ekipa Ferarija imenovala je Mauricija Arivabenea za novog direktora, umesto Marka Matijačija. Matijači je prethodnih sedam meseci obavljao tu funkciju nakon ostavke Stefana Domenikalija. Novi direktor je do sada u Ferariju radio kroz saradnju sa duvanskom kompanijom Filip Moris. U nedelju je okončana F1 sezona u kojoj Ferari prvi put od 1993. godine nije ostvario nijednu pobedu.

Ekipa je već napravila velike promene, otišao je Fernando Alonso, a nova zvezda tima biće četvorostruki uzastopni šampion Sebastijan Fetel. Kimi Raikonen ostao je u timu. Ferari je ove sezone u konkurenciji konstruktora zauzeo četvrto mesto sa 216 bodova, a ispred su šampion Mercedes (701), Red Bul (405) i Vilijams (320). 

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Zvanično: Fetel u Ferariju do 2017., Ferari se zahvalio Alonsu

 

122276-fetel%20f1.JPG

 

Nemac Sebastijan Fetel, dosadašnji as Red Bula, od sledeće sezone i definitivno će sedeti u bolidu Ferarija. Italijanska ekipa je saopštila da je potpisala ugovor sa četvorostrukih aktuelnim šampionom Formule 1 ugovor do 2017. U isto vreme ''Skuderija'' je obelodanila da se na kraju sezone, odnosno posle nedeljnr trke u Abu Dabiju, rastane sa Fernandom Alonsom, koji je najbliži prelasku u Meklaren. Dvadesetsedmogodišnjem Fetelu će društvo u Ferariju praviti Finac Kimi Raikonen. Nemac je od 2009. bio u Red Bulu.

 

Prijateljski oproštaj: Ferari se zahvalio Alonsu

Tim iz Maranela se zvanično oprostio od Španca. Posle pet godina, 11 pobeda, 44 podijuma, 1186 poena i dve vicešampionske sezone, Alonso će napustiti ''propetog konjića''.

''Fernando Alonso će uvek zauzimati posebno mesto u timu Ferarija za koji su vozili mnogo veliki vozači. Hvala mu što na izvanrednoj avanturi sa timom, gde je u poslednjih pet godina dva puta mogao da bude šampion. Siguran sam da će sjajan vozač kao što je Fernando uvek nositi u srcu ''propetog konja'', a očekujem i da će ga navijači Ferarija poštovati i u budućnosti. Hvala Fernandu na sjajnom doprinosu koji je dao i kao čovek i kao profesionalac'', rekao je direktor Ferarija Marko Matijači.

 

Alonso će karijeru da nastavi u Meklarenu, za koji je vozio 2007. godine.

''Ovo nije lak dan za mene, iako uvek na budućnost gledam sa mnogo entuzijazma. Na kraju sezone završava se moje putovanje sa Ferarijem. Bila je teška odluka, ali oprezno razmotrena. Uvek sam imao sreće da sam odlučujem o svojoj budućnosti, kao i sada. Hvala timu na tome, jer je razumeo moju poziciju. Napuštam Ferari posle pet godina u kojima sam dostigao najveći potencijal. Dokazao sam se i kao timski igrač jer je Skuderija bila ispred svega. Ponosan sam na ono što smo zajedno ostvarili. Ovaj ti mi je kao porodica. Hvala vam na poverenju'', saopštio je Alonso.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Ferrari špijunira Mercedes, bez uzdržavanja

 

f1%20ferrari%201.jpg

 

Naravno, možda ovde u stvari i nije reč o špijuniranju, već je, eto, dama u Ferrarijevoj zvaničnoj uniformi, iz čisto navijačkih pobuda, zastala iznad Mercedesovog boksa u Abu Dabiju. Tamo je, ponovo potpuno slučajno i samo zato što je u duši fan trokrake zvezde, termo kamerom snimala ovogodišnji šampionski bolid.

 

f1%20ferrari%2011.jpg

 

Nimalo suptilna metoda prikupljanja informacija ili samo šala Ferrarijeve ekipe? Teško je reći, ali u Mercedesu nisu imali previše razumevanja za navijačicu u Ferrarijevoj zvaničnoj timskoj uniformi, pa je jedan od članova Mercedesa otišao na tribine i damu zamolio da kameru uperi u pod. Nakon toga joj je, verovatno, predložio da krene prema garaži u kojoj dominira crvena, a ne srebrna boja.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...