Jump to content
FAS Goran
neshaoct

F1: Red Bull

Recommended Posts

''Mercedes se igra sa svima nama, FIA da reaguje''

 

Red-Bull-future-to-be-cleared-on-Sunday-Marko1.jpg

 

Savetnik Red Bula Helmut Marko tvrdi da je razlika između Mercedesa i ostalih timova Formule 1 ogromna te da je šampionatu potrebno više jednakosti između bolida. Iako je delovalo da će Mercedes sa Luisom Hamiltonom lako trijumfovati u Australiji, Sebastijan Fetel je zahvaljujući odličnoj taktici uspeo da dobije prvu trku nove sezone Formule 1. Pitanje je međutim da li ima mesta za optimizam s obzirom na to da se videlo da je Mercedes mnogo brži, a jedan od glavnih ljudi u Red Bulu ne predviđa lepu budućnost ni ovoj ni narednim sezonama najbržeg cirkusa.

''Mercedes se poigrava sa svima nama. Oni mogu jednostavno, koristeći automatske modove snage, da odluče koliko će biti brži od nas ostalih'', kaže savetnik Red Bula Helmut Marko, koji je otišao do Ferarija i lično dao podršku toj ekipi. ''Oni su mi rekli da niko ne može da pobedi Mercedes sa onakvim motorima jer su oni drugačiji svet. Mi u Red Bulu imamo dobar bolid i možemo da budemo bliži njima. Međutim sa ovakvom situacijom ostaće sve isto do 2021. Čak ni Ferari neće moći da stigne Mercedes. Treba nam jednakost koju su oduvek obećavali. Razlika u kvalitetu između motora je daleko veća od tri odsto što je bilo predviđeno'', završava nezadovoljni Marko koji je i sam 70-ih bio vozač Formule 1, ali tek na desetak trka.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zato zadnje tri godine, kada gledam F1 ove jake timove ignorisem totalno, i vise se koncentrisem na ove slabije. Gledao sam prvu trku ove sezone koja je vozena u Australiji, i zao mi je Ferstapena sto je onim okretanjem izgubio pozicije na trci. Mlad je i talentovan vozac, tako da ce sigurno ovaj propust nadoknaditi u sledecim trkama. Jeste da je nevezano za Red Bull, ali drago mi je da je Meklaren promenio agregat i da ne koriste vise promasaj od Honde. Zao mi je Force Indije sto su nespremno usli u ovu sezonu (tim za koje navijam zadnje tri sezone), i bas me zanima kako ce se odvijati stvari u Torro Rosu, s obzirom da im je dodeljena uloga pokusnog kunica za isprobavanje Hondinog agregata u korist Red Bulla, i da li ce stvarno Red Bull od sledece sezone preci na Hondin agregat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bila bi Honda dosta bolja da nisu svaku godinu počinjali od nule ,3 god sa Meklarenom  i svake god nova konstrukcija motora sad ovaj motor usavršavaju drugu godinu,ako urade dobar posao Red Bull dobija dzabe motore a Meklaren je izvisio

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rikardo: Šta god da odlučim, uradiću to kako treba

 

f1-italian-gp-2017-daniel-ricciardo-red-bull-racing-5529892.jpg

 

Vozač Red Bula Danijel Rikardo rekao je da oseća veliko uzbuđenje jer ima više opcija za nastavak karijere, ali da isto tako i ne želi da pravi probleme u sadašnjem timu. Australijancu ugovor sa Red Bulom ističe na kraju sezone, a poslednjih nedelja dovođen je u vezu sa Ferarijem i Mercedesom. Odlazak iz Red Bula bi bio veliki korak za Rikarda, koji ima podršku austrijskog giganta još od nižih kategorija. Tokom Velike nagrade Australije, branilac titule Luis Hamilton je upozorio Rikarda da pažljivo vodi pregovore da bi izbegao probleme sa svojim sadašnjim timom. Australijski automobilista je istakao da je već bio svestan potrebe da izbegne takav scenario.

 

''Jeste, možda imam više od jedne opcije i prvi put je da se tako nešto dešava. Uzbudljivo je i sjajno, ali i dalje želim da sve uradim na pravi način'', rekao je Rikardo za Autosport. ''Ne želim da pokažem nepoštovanje ili kritikujem nekoga. Možda ću otići, ali neću reći ništa loše o nekome. Šta god da odlučim, toliko toga su uradili za moju karijeru i zbog toga bi bilo pogrešno reći bilo šta loše o njima u bilo kakvom scenariju. To je do mene, nisam takav. Reći ću ako osećam da sam nešto zaslužio ili šta god, ali ću uvek poštovati sve''.

Šef ekipe Red Bula Kristijan Horner rekao je da će verovatno konstatna pitanja medija postati iritantna, ali da su u timu opušteni po pitanju Rikardove budućnosti. ''Ono što je iritantno je činjenica da će ga na svakoj trci neko pitati šta se dešava. Ali, u toj teoriji, trebalo bi isto da pitaju i Valterija Botasa, Luisa Hamiltona ili Kimija Raikonena. Ali, proći će i to. Relativno smo opušteni jer imamo neke sjajne opcije koje su nam dostupne, a želimo vozače koji žele da budu u našem timu. Nije u redu da forsiramo donošenje odluke'', naglasio je Horner. Drugi vozač Red Bula Maks Ferstapen tokom prošle sezone je potpisao ugovor sa austrijskom timom do 2020. godine. Na kraju ovogodišnjeg šampionata, između ostalog, postaje upražnjeno po jedno mesto u Ferariju i Mercedesu, a oba tima su pokazala interesovanje za Rikarda.

Naredna trka sezone Formule 1 vozi se za trku za Veliku nagradu Bahreina u nedelju.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

@dach@

 

Ako Rikardo bude ''pucao'' na mesto prvog vozača u Mercedesu ili Ferariju, onda će teeeeeeeško doći do njih. Oba tima jesu pokazala interesovanje, ali verovatno videvši ga ''samo'' kao drugog vozača, tj. umesto Kimija ili Botasa...nešto mi je nemoguće da ga bilo koji od ta dva tima vidi kao svog glavnog vozača.

 

E, sad...da li biti prvi u selu, ili drugi u gradu :D ...mada nije Red Bull baš ''selo'', bili su oni ''grad'' ovenčan uzastopnim konstruktorskim titulama godinama...tako da mu je možda najbolje da ostane tu gde je, i da se nada da će Red Bull napraviti opet šampionski bolid za 2, najviše 2.5 godine :D:whistle::D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

S obzirom da je Toro Rosso sa Hondinim agregatom zavrsio cetvrti i to sa novopecenim vozacem od samo 22 god.  bas me interesuje u kom pravcu ce Red Bull nastaviti sa konstruktorskim resenjima i idejama, i ko zna mozda opet za 2 - 2.5 god. kako je gore napisano naprave sampionski bolid. Mada jos je rano pricati o tome, tek je druga trka zavrsena u sampionatu, i ima jos puno da se vozi. A ja jedva cekam vikend i Veliku nagradu Kine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@dobrivoj

 

Nije realno da Honda bude npr. 5 godina u F1 i da i dalje ima jadan motor.

Čini mi se i da nije realno da eto tako budu 5-6 godina u F1, ne postanu konkurentni sa motorom i onda samo odu. Nije to u njihovoj radnoj etici. :) 

 

McLaren nije mogao da sačeka, pa uz malo sreće može Red Bull da dobije veoma dobru opciju u narednim sezonama. :thumbup: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije Meklaren ono što je nekad bio to se i vidi u ove 2 trke  i jutros na treningu zato se Honda odlučila za Red Bull

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rikardo: Ako Red Bul ne bude mogao da pobeđuje...

 

rikardo 11.jpg

 

Vozač Red Bula Danijel Rikardo nije isključio mogućnost odlaska iz austrijskog tima na kraju sezone. Australijanac je prošlog vikenda pobedio u trećoj trci sezone za Veliku nagradu Kine u Šangaju, a naglasio je da njegova odluka o ostanku u timu isključivo zavisi od rezultata. ''Definitivno, želim da budem u najboljem automobilu. Prošlog vikenda dokazao sam da, ako imam priliku, mogu da pobedim. Mogu da se nosim sa pritiskom i napetošću. Ako slavim u još nekoliko trka sa Red Bulom to će biti atraktivna opcija. Ako ne, onda ću verovatno da razmotrim druge mogućnosti. Ako trke konstantno budem završavao na šestom mestu to neće biti ono što će me privući'', rekao je 28-godišnji Rikardo.

Vozač iz Perta je ostvario šest pobeda u karijeri u Formuli 1, a trenutno je četvrti u generalnom plasmanu sa 37 bodova, 17 manje od vodećeg Sebastijana Fetela iz Ferarija i osam od drugoplasiranog aktuelnog prvaka Luisa Hamiltona iz Mercedesa. ''Prerano je posle jedne trke pričati o mojim šansama da osvojim titulu. Međutim, ukoliko za dve nedelje pobedim u Bakuu tada ću reći da sam među kandidatima za šampionski naslov'', istakao je Rikardo. Trka za Veliku nagradu Azerbejdžana je 29. aprila.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rikardo: Padali su kao muve, biće zanimljivo

 

red bull.jpg

 

Danijel Rikardo izjavio je da očekuje još jednu ''ludu'' trku za Veliku nagradu Azerbejdžana. Australijanac je prošlog vikenda pobedio u trećoj trci sezone za Veliku nagradu Kine u Šangaju. Istom se nada i u Bakuu predstojećeg. ''Trka u Bakuu je drugačiji od ostalih uličnih jer ima prostora za preticanje. Za razliku od Monaka i Singapura dosta je takvih deonica'', kazao je Rikardo i dodao: ''Da biste razumeli ovakve trke treba da budete brzi, ali na granici. Prošle godine je bilo ludo na toliko nivoa i za toliko ljudi. Kao i prošle sedmice u Šangaju, tim je imao odličnu strategiju i tokom trke smo doneli dobre odluke. Da li sam mislio da ćemo se probiti do samog vrha? Ne. Ali ostali su padali kao mušice. Bio sam pomalo zbunjen kada sam prošao kroz cilj.''

Četvrta trka u sezoni je 29. aprila, a prošle godine je trijumfovao upravo vozač Red Bula.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Red Bull i Honda započeli prve pregovore oko novih agregata

 

Screenshot_1.jpg

 

Glavni operativci ovih kompanija našli su se za stolom kako bi razovarali oko snabdevanja agregatima za potrebe tima iz Milton Kinsa. Red Bull trenutno ima važeći ugovor sa Reanultom sa kojim ima saradnju još od 2007. godine, ali svima je poznato da je od tada njihova veza prolazila kroz veliki broj uspona i padova. Zbog toga Red Bull je dao šansu Hondi da radi sa njihovim juniorskim timom, kako bi na taj način eventualni ubedio glavne ljude projketa da su motori iz Sakure dovoljno dobri i za prvi tim. Prvi preleminarni razgovori između Helmuta Marka i Masahi Yamamotoa desili su se u Bakuu.

''Pošto je ovo bio prvi sastanak, mi smo razgovarali o uslovima za potencijalnu saradnju kao i dalja očekivanja. To su bili uvodni pregovori. Bili su pozitivni. Verujem da su obe strane zadovoljne. Trenutno imamo dobru vezu. Svakako, ovo je dobra polazna tačka za nastavak razgovora.'' kazao je Yamamoto. Svi proizvođači agregata moraju do 15. maja da dostavi FIA-i spisak timova koje će u 2019. snabdevati mororima, što je potvrdio i prvi čovek Honde. ''Mi imamo obavezu da do 15. maja predamo pisak timova FIA-i.''

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ove godine neotkazuje ništa na Hondi naravno treba to još da se nadogradjuje fali  brzina a prošle godine raspadali se u 2-3 kruga imali su Red Bull i Honda sigurno u toku prošle godine dogovor da predju u Red Bull zato nije ni bilo napretka sa motorom a vidi se da Meklaren nije ni senka onog tima do pre 5-6 god. nemogu ni sa fabričkim timom Renoa da se bore

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marko: Fetel je moj favorit

 

Red-Bull-future-to-be-cleared-on-Sunday-Marko1.jpg

 

Čelnik Red Bula Helmut Marko otkrio je u koga najviše veruje u ovoj sezoni, a prokomentarisao je i svog pulena Maksa Ferstapena.

 

''Fetel je moj favorit. Deluje još zrelije i stabilnije nego prošle godine, ali i Ferari ima bolje bolide i ne sme sebi da dozvoli grešku'', istakao je Marko. Austrijanac ne veruje u spekulacije da je Fetel vozio u neregularnom bolidu. ''Međunarodna automobilska federacija je sve prekontrolisala i kazala da je sa uljem, na primer, sve u redu. U poslednje vreme se spekuliše o akumulatorima, a i oni će biti prekontrolisani od strane FIA. Ali prijava nije došla od nas. Za nas je Ferarijev bolid u redu jer verujemo FIA'', dodao je 75-godišnjak. U poslednje vreme bilo je glasina da Ferari nedozvoljeno koristi previše ullja i da kroz određenu funkciju akumulatora ima više konjskih snaga.

 

Marko je zvezdi Red Bula Maksu Verstapenu posle sudara sa timskim kolegom Danijelom Rikardom u Bakuu poručio sledeće: ''Maks želi previše i zbog toga je pod velikim pritiskom. Mora da nauči da se opusti, a posebno sada kada mu se učestalo dešavaju incidenti. Znam da mu to teško sada. Tako je bilo nekada i sa Fetelom, ima sličnosti. Maks sada zna da će mu sledeći put krivica automatski biti pripisana. Sledećeg puta će morati bolje da razmisli i da u kriznoj situaciji radije odustane'', zaključio je 75-godišnjak.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rikardo: Monako mi duguje

 

180218-rikardo.jpg

 

Vozač Red Bula Danijel Rikardo rekao je da je spreman da konačno pobedi na Velikoj nagradi Monaka, na kojoj je pre dve godine bio pred trijumfom. ''Osećam da mi je Monako duguje pobedu od pre nekoliko godina. Moraću da se pomučim, ali sam spreman za pobedu'', naglasio je Rikardo. Australijanac se ove sezone već našao na najvišem stepeniku pobedničkog postolja, na Velikoj nagradi Kine, a u Kneževinu je stigao sa velikim očekivanjima. Rivali su prethodnih dana pričali da Rikardo i njegov timski kolega imaju Maks Ferstapen imaju odlične šanse, ali vozač Red Bula misli da su tako pokušavali da skinu pritisak sa sebe. Međutim, priznao je da ima i istine u tim tvrdnjama. ''Voleo bih da imam ovaj osećaj pred svaku trku, da zaista verujemo da imamo šansu da pobedimo. Nije tajna da smo uvek bili dobri ovde. Nismo bili dovoljno dobri prošle godine, to je sigurno, ali smo prethodnih godina bili. Mislim da ćemo biti veoma dobro, bio bih iznenađen da makar ne budemo blizu'', istakao je Rikardo.

 

Rikardo ostao na vrhu u Kneževini

Vozač Red Bula Danijel Rikardo ostvario je najbolja vremena na oba slobodna treninga vožena u četvrtak pred Veliku nagradu Monaka, šestu trku sezone Formule 1. Australijanac je najbrži krug ulicama Monte Karla ostvario tokom popodnevnog treninga, u vremenu od 1:11.841 minuta. Rikardo je tako ujedno postavio rekordni krug u Kneževini, za 285 hiljaditinki nadmašivši onaj koji je imao nekoliko sati ranije. Na oba treninga, Rikardu je najbliži pratilac bio njegov timski kolega Maks Ferstapen, koji je bio dve desetinke iza. Treće vreme imao je prošlogodišnji pobednik trke u Monte Karlu Sebastijan Fetel, koji je bio nešto manje od četiri desetinke dalje. Branilac titule Luis Hamilton imao je četvrto vreme i za samo sedam hiljaditih delova sekunde je bio brži od vozača Ferarija Kimija Raikonena. Hamiltonov timski kolega iz Mercedesa Valteri Botas bio je šesti i ujedno poslednji vozač unutar jedne sekunde od Rikarda. Vozač Renoa Niko Hilkenberg je bio bolji od ostalih, a sledio ga je dvojac Meklarena Stofel Vanforne i Fernando Alonso, dok je deseto vreme imao Karlos Sains junior u drugom Renou.

Tokom prvog dana akcije u Kneževini nije bilo većih incidenata. Međutim, akcija je u jednom trenutku stopirana tokom drugog treninga zbog oštećenja na stazi između četvrte i pete krivine. U Monte Karlu je petak slobodan dan, u subotu se od 12 časova vozi treći slobodan trening, dok su kvalifikacije tri sata kasnije. Trka za Veliku nagradu Monaka startuje u nedelju u 15.10.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maks je malo nervozan: Ako me još neko pita za sudare...

 

maks ferstapen.jpg

 

Mladi holandski vozač Maks Ferstapen važi za jednog od najtalentovanijih u šampionatu Formule 1, ali postoji i mračna strana, ona vezana za česte incidente.

''Nije to baš tako dramatično kao što ljudi govore. Nisam ja kriv za sve incidente. Malo sam se umorio od ovog pitanja. Ako mi bude ponovo postavljeno možda ću nekog i da udarim'' - delovao je ljutito Ferstapen. Holanđanin je ove sezone na svih sedam trka učestvovao u teškim incidentima, a u mnogim situacijama njemu se upravo pripisuju greške. Dok je njegov timski kolega Danijel Rikardo odneo dva trijumfa na poslednje dve trke i trenutno je treći u generalnom plasmanu sa 72 boda, 38 manje od vodećeg Hamiltona, Maks je tek šesti sa svega 35 bodova.

 

Rikardo ipak izbegava kaznu u Kanadi?

Vozač Red Bula Danijel Rikardo mogao bi da izbegne kaznu pred Veliku nagradu Kanade, uprkos tome što je ostao bez jedne komponente motora zbog kvara na trci u Monaku na kojoj je trijumfovao. Tehnički šef Red Bula Adrijan Njui rekao je da očekuje da će Australijanac najverovatnije morati da iskoristi treći MGU-K, što donosi automatsku kaznu pomeranja za deset mesta na startu u odnosu na plasman u kvalifikacijama. Međutim, Rikardo će koristiti onaj koji je upotrebljavao na početku sezone, pre promene za trku u Kini. Na taj način će dobiti kaznu samo ukoliko taj MGU-K bude morao da bude zamenjen. ''Rečeno mi je da neće biti kazne. Ako se nešto desi tokom treninga i budemo primorani da promenimo nešto onda ću dobiti kaznu, ali trenutno imamo dovoljno delova i ukoliko ne bude problema biće dovoljni za ceo vikend'', istakao je Rikardo, koji je naglasio da očekuje da će kaznu svakako morati da odradi kasnije tokom sezone jer svi vozači na raspolaganju imaju po dva MGU-K.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zbogom Renou, Red Bul prelazi na Hondine motore

 

181168-rikardo.jpg

 

Formula 1 tim Red Bul potpisao je dvogodišnji ugovor sa Hondom i od sledeće sezone će koristiti njene motore.

''Višegodišnji ugovor sa Hondom predstavlja početak novog poglavlja za Red Bul, koji ima najviše ciljeve u F1 - osvajanje titula'', rekao je čelnik tog tima Kristijan Horner. Na taj način, Red Bul završava 12-godišnju saradnju sa Renoom, tokom koje je ostvario 57 pobeda i osvojio po četiri šampionske titule u konkurenciji vozača i konstruktora. Sa druge strane, Honda će, potpisivanjem ugovora sa Red Bulom, od sezone 2019/2020. snabdevati motorima dva F1 tima, pošto od ranije sarađuje i sa Toro Rosom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I bilo je očekivano...jedino je čudno da motor ove godine radi normalno a prošle godine kod Meklarena raspadao se na svakoj stazi ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

opravili ga japanci:D,ove godine je dobar za sada iako tororoso nepokazuje brzinu,iako ima sasvim solidne vozace,imaju do sad 19 poena

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rikardo sve bliži ostanku u Red Bulu

 

177896-rikardo.jpg

 

Australijski automobilista Danijel Rikardo, koji se nalazi na meti brojnih timova, izvesno će ostati u Red Bulu po završetku ovogodišnjeg šampionata, prenose mediji. Rikardu ugovor sa austrijskim timom ističe na kraju ove sezone, a za njega su interesovanje pokazali Mercedesa, Ferari i Meklaren. Australijanac je želeo da vidi kakve opcije mu nude drugi timovi pre nego što se posveti Red Bulu, koji će dogodine koristiti Hondine motore. Očekuje se da će Mercedes zadržati Luisa Hamiltona i Valterija Botasa, ali se pominje i Esteban Okon ukoliko Finac ne dobije novi ugovor. Sa druge strane, Ferari već ima dugogodišnji ugovor sa Sebastijanom Fetelom, kojem će timski kolega biti ili Kimi Raikonen ili Šarl Lekler. U Red Bulu su dugo isticali da žele da zadrže Rikarda, ali su mu novi ugovor ponudili tek pošto su prošle godine osigurali ostanak Maksa Ferstapena.

 

Pred Veliku nagradu Austrije, domaću za Red Bul, Rikardo i jedan od čelnika austrijskog tima Helmut Marko najavili su da je dogovor dve strane sve bliži. ''Ništa još nije gotovo, ali smo blizu. Sve će biti rešeno uskoro'', rekao je Rikardo. Pregovori su navodno obavljeni u sredu, pre nego što su se Rikardo i Ferstapen pojavili na promotivnom događaju u Gracu. Marko je dan kasnije otkrio da je ostalo da se još utanače neki detalji, pošto je prethodno istakao da Rikardova pozicija na tržištu vozača u ovom trenutku nije dobra. ''Mercedes i Ferari imaju jasnog prvog vozača. Znam da Rikardo nije dobio ponudu Ferarija. Reno će, koliko ja znam, zadržati sadašnje vozače, a iznad svega mislim da on nema budžet za Rikarda. Danijel je u situaciji u kojoj nema pravu alternativu, iako je drugačije sve zamišljao. Mi želimo da ga zadržimo, ali ne po svaku cenu'', naglasio je Marko.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rikardo: Ugovor? Sledeće nedelje...

 

u9t.jpg

 

Vozač Red Bula Danijel Rikardo rekao je da se nada da će detalje novog ugovora sa austrijskim timom utanačiti tokom naredne nedelje. Pregovori između dve strane traju mesecima, a pošto je pre nekoliko dana objavljeno da će Luis Hamilton i Valteri Botas ostati u Mercedesu, Australijanac nema druge ozbiljne alternative. Šef ekipe Red Bula Kristijan Horner rekao je ovog vikenda u Hokenhajmu da se nada da će situacija biti rešena uskoro, a Rikardo je saglasan sa njim. ''Rekao bih da je ugovor sve realniji. Sve je jasnije kakva je situacija kod ostalih, tako da ću se fokusirati na ovu trku, a sledeće nedelje ćemo pokušati da sve završimo'', rekao je Rikardo.

Upitan da li je njegov izbor bio da pokrene pitanje potpisivanje ugovora, Rikardo je odgovorio: ''Većim delom, da''. Rikardova situacija daće odgovor i što se tiče budućnosti nekih drugih vozača. Karlos Sains junior trenutno vozi za Reno, ali do 30. septembra Red Bul ima opciju da ga angažuje. Ukoliko Australijanac potpiše ugovor, Sains će postati slobodan vozač osim ukoliko ga Red Bul ponovo ne prosledi u Toro Roso. ''Voleo bih da odem na odmor, a da je sve potpisano i završeno, ali čak i da ne potpišem ugovor sledeće nedelje, ako znam tokom pauze šta želim, to je u redu. Videćemo'', istakao je Rikardo.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

da da procitao sam,a Sainz koji je i sad deo RedBul ,al bio na pozajmici u renou,ce voziti sledece godine za njih

al eto dobro je sad Lauda,covek jeste legenda al je u protivnickom taboru i jedan od sefova u mercedesu,cak je i strucni komentator na RTL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...