Jump to content
FAS Goran
munja100

Koliko para trošite na održavanje automobila?

Recommended Posts

ne znam sta da odgovorim na ovo ili uradim u nastaloj situaciji sem da pitam "sta bi ste vi uradili?"  Cuj imam podigao kredit koji cu daleko otplacivati.

Edited by nemanja84bg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa i za druge stvari nije samo to, kakve to veze ima sa navedenim problemom ? Ko koliko cega ima ? Kakvo ti je to pitanje i kakve veze ima sa problemom i temom ? Znaci neko pokrade nekog i ti si onaj sto ce stati na stranu lopova a zapitaj se sta bi rekao onda kad bi tebi neko tako odradio e onda bi odjednom promenio plocu ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa imaš recenzija na googloo , oceni ih tamo i iznesi svoje utiske, to je najmanje što možeš. Koliko god neki pričali da te recenzije ne znače baš puno, mogu reći da nisu u pravu i mnogi su zbog istih morali da poprave svoje poslovanje itd.
Realno, uradio si šta si morao, ovaj tvoj post je nauk drugim ljudima , nisi jedini koji je morao da digne kredit za opravku automobila, znam još neke lično, obično su to automobili koji važe za skupe kad krenu problemi.

Послато са 2203129G помоћу Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prvo ne bih kupio auto za koji znam da je problematican a posto ocigledno nisi znao trebalo je da se raspitas pre nego uletis u tu pricu, upecao si se na ulickan auto, pa ono kao fina konjaza, to je to ali retko ko se usrecio sa tim motorima. Drugo kad si vec usao u pricu i doslo do problema onda si opet trebao da se dobro raspitas ko ce taj problem kvalitetno da resi a ne da banes kod prvog majstora koji ti je bio usput. Ninić je odavno na losem glasu koliko sam ja pratio forume, bar jedno 10ak godina kukaju na njih.

Trece suludo mi je totalno da vozim nesto za sta nemam uslova za odrzavanje, u tvom slucaju podizem kredit da bih odrzavao auto a pritom imas drugi auto koji toliko hvalis a pljujes modernija vozila, kontradiktorno. Takodje iako se pravis da ti nije bitan taj golf i da bi ga olako zapalio ili sta god opet kukumavcis jer ne znas kako da resis problem, opet kontradiktornost.

Na kraju nije meni bitno sta ti radis sa parama niti me zanima sta ces i kako raditi ali pises neke stvari cas ovako cas onako ni sam sebe ne mozes da pohvatas i razumes a kamoli mi.

Poenta price je da si se zajebo u startu sa tim autom i da sad ima opciju ili da ga poklonis, posto taj auto i ispravan tesko da mozes da prodas za neku lovu a kamoli neispravan ili da puknes finu cifru kod nekog krstenog majstora koji se bavio i bavi tim motorima ali opet je pitanje da li ce ga napraviti kako treba. Druzgar kad je zveknuo taj motor spucao solidnu lovu i kao sve sredio ali vise nikad to nije bilo kako treba, evo sad ga povremeno provoza da ne skuplja prasinu jer je prodaja tih vozila teska.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisao znao da se vi u polovnoj auto industriji bavite i psihologijom , to se kod nas u narodu kaze hvatanje za poslednju slamku i saosecanje neko uz to iliti kuda sledece ici , skrenuti levo ili desno, ali vi to ne razumete koliko se razumete u tudji dzep i puls trgovine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

u dva posta iznad si trazio odgovor na pitanje sta da uradis u nastaloj situaciji i sta bi mi uradili, ja sam ti samo odgovorio sta je trebalo da uradis i sta mozes sad da uradis i mislim da sam bio realan, e sad sto se tebi ne svidja odgovor jbg

Share this post


Link to post
Share on other sites

A jbg znas kako ... lesson learned iliti naucena lekcija. Znaci servisi izuvaju sa cenama, neverovatno.

Edited by nemanja84bg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...