Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

F1: Briatore nema nameru da se vraća

Recommended Posts

97302-briatore.jpg

 

Bivši Benettonov i Renaultov šef tima Flavio Briatore nema nameru da se vraća u Formulu 1, a kao i uvek razlog je isključivo finansijske prirode.

Nakon tzv. ''Crashgate'' skandala iz 2008. godine Briatore je dobio doživotnu zabranu rada u Formuli 1, ali nakon žalbe ta odluka je promenjena i Flavio bi komotno mogao da vrati u najpopularnije oktansko takmičenje današnjice. Ipak, jedan od najpoznatijih svetskih plejboja ne misli da se vraća u F1 jato, i to zbog toga jer je to finansijski neisplativo. 

 

''Ne mislim da se više vraćam. Sada imam trogodišnjeg sina, radim po 20 sati dnevno različite poslove i srećan sam. Bio sam u Formuli 1 punih 20 godina, osvojio sedam šampionata sa dva različita tima i otkrio dve najveće vozačke zvezde nakon Ayrtona Senne – Michaela Schumachera i Fernanda Alonsa. U toku sam i znam da u ovom trenutku nije finansijski isplativo imati tim. Zato nema razloga da se ja vraćam u F1'', izjavio je Briatore u intervjuu za F1 Racing magazin.

Iako nema nameru da se vrati u Formulu 1, Briatore priznaje da je u stalnom kontaktu sa Berniem Ecclestoneom i u potpunosti je upućen u sve detalje. ''Puno razgovaram sa Berniem. Svaki dan razgovaram sa nekim iz Formule 1 i znam sve šta se događa'', kaže Flavio kome je očigledno Formula 1 i dalje u srcu, ali ne toliko koliko lova.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...