Jump to content
FAS Goran
Sale2810

1. Maj - Kako ga provodite?

Recommended Posts

Jeste, ja gomilu ljudi kojih znam, radili su juce, izmedju ostalog i ja...tek danas je malo drugacija sitiacija. Doduse, ja i danas idem na posao ali nesto kratko. I danas nastavljamo :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mene su sto se tice posla ukopali, ne mogu da se opustim ko covek. pon radio, utorak radio, sredu ne, cetvrtak radim (upravo dosao, cak ostao i duze), petak ne, subotu radim, nedelju ne. iseckali ga ljudski. Da poludis, nedaju mi vremena ni auto da sklopim. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uuu, to nema nista gore...nego kada te stavi tako da radis, kao da si na civiluku...ne mozes da se opustis uopste, nigde da odes. :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam 1 maj proveo radno i u neku ruku sam srecan zbog toga, jer bukvalno se svake godine desavaju iste stvari, das pare, trudis se i cimas oko organizacije, onda neko iz drustva zna ovog, ovaj zna onog i dodje jos njih 4-5, pojedu i popiju sve, a nisu da lidinara, onda meni nema naravno i poslednjih godina je cesta pojava ovih 24/7 navijaca, koji ne skidaju majicu ekipe koju predstavljaju i na svakom mestu i u svakoj prilici glume ludilo, pa onda bude i batina na sve strane, uglavnom popodne odlucim da odem do Jugova, da prosetam i vidim sta ima, popijemo neko pice i kad sam otisao tamo imao sam sta da vidim ... toliko o svesti, jednostavno sam srecan sto nisam bio deo ove price ...

 

djubre, flase, kese i kutije na sve strane ... 

 

Fotografija_0001.jpg  Fotografija_0002.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...