Jump to content
FAS Goran
SikterBre

Kuda ide ovaj svet?

Recommended Posts

3 hours ago, city said:

Jeste sve optika al samo mts:rant:Prijateljica u zgradi iza Genexa nema sbb. Pricaju da vecina ovih novih zgrada ima samo mts:rant:

Ja kod mene imam sbb od pre puno godina, dosao mts, razvukao optiku al nema sanse i sbb da ima optiku.

Nije sve MTS, ja imam SBB optiku.

Ja sam dovukao optički net do kuće čim sam došao na red kod lokalnog provajdera, inače školskog druga, kod koga sam do tada n godina isto imao wireless, a kad je pustio i TV kroz vlakno, zamočao sam mts. :D

Ne zbog toga što nešto protiv njih imam, nego zato što ih je savršeno bilo zabolelo spolovilo za to što mi je redovno bagovao drugi (II) TV, za koji sam uredno doplaćivao trista i kusur kinti, na ionako skupu pretplatu za qrac od programa. Bez N1, bez SK, jer zbog toga što eto zato ima da gledate šta vam mi dozvolimo.

Da se razumemo, školski, neškolski ali 3200 dinara ode mesečno za Net+TV. Al' zato mogu da razvučem koaksijalni po kuću i povežem sedamnaest televizora i osamnajsti u špajz, da gledam grendslem dok varkam miši. 

Programska šema mu još gora, al ima ovo gorespomenuto. Oću brate da pogledam vesti gde neće presednik da mi preseda po pola sata na početku svakih, i gde nije sve fenomenalno, gde na farme čuvaju goveda, a u zadruge ima samo žita. :D

edit: dodati miši. :D

Edited by Reacher Gilt

Ma sbb gde je postavio postavio je, sad nema sanse da negde udju, nedaju im u tim zgradama da instaliraju. Prijateljica je uzela neki Eon preko interneta gleda al je malo komplikovano, ceka da se poveze, ne moze da rasporedi programe kako hoce...

Kod mene Mts box 4 od prvog dana i radi bez ijedne greske! Desilo se par puta da bude neki problem do njih, bukvalno su ili istog dana ili najkasnijr ujutru bili na banderi ispred kuce i resili :D
Ja sam nezadovoljan Mts-om sto se tice ponude i te neke brige o klijentima o kojoj svi pisu. Moj broj je kod njih na postpaid 20god. mozda i vise, ne znam, uvek uredjaj kupujem preko njih i nikada nikakav popust , bilo sta. Cene uzasne, ponuda uredjaja losa...

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

Desavalo mi se 5,6 puta da mi ne radi mts-ov net, kablovska... Zovem ih po 3, 4 dana i dodju peti dan. Od kad imam optiku nisam imao problema.Njihov iris je nesto najgore sto sam u zivotu video! Pretpostavljam da su b pravili tatini sinovi za dobre pare. Prebacio bi se na nesto drugo, ali ovde imam ligu sampiona i fon mi je u box paketu. Inace za njih mogu samo najgore da kazem. 

Nisam mislio na tehnicke detalje, ni ja nemam primedbe na infrastrukturu jos od dial-upa ali zar ne bi bilo normalno da mi mts ne odredjuje koje programe ne smem da gledam. :( 

Desavalo mi se 5,6 puta da mi ne radi mts-ov net, kablovska... Zovem ih po 3, 4 dana i dodju peti dan. Od kad imam optiku nisam imao problema.Njihov iris je nesto najgore sto sam u zivotu video! Pretpostavljam da su b pravili tatini sinovi za dobre pare. Prebacio bi se na nesto drugo, ali ovde imam ligu sampiona i fon mi je u box paketu. Inace za njih mogu samo najgore da kazem. 
Iris je jedna od stvari zbog koje cu prestati da gledam tv

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

Ako ste zaboravili ko je Draginja Vlk

https://www.istinomer.rs/akter/draginja-vlk/

biće zauvek zapamćena po rečenici

"Pažnju javnosti skrenula je na sebe u novembru 2022. izjavom u Skupštini Srbije.  

„Nebrojeno veliki broj mojih prijateljica i mojih daljnih rođaka mi je poslalo poruku nakon obraćanja predsednika, da su izuzetno zadovoljne, zapravo su me pitale na koji način možemo da produžimo mandat našem predsedniku da vlada doživotno.“ (Otvoreni parlament, 9. 11. 2022. godine)"

Uplatiš agenciji aranžman. Prevare te, hoćeš pare nazad, ne dobiješ nikad.

Kupiš tv, pokvari se posle mesec dana. Reklamiraš, sve po zakonu. Odbiju te, ništa više ne možeš. 

Uplatiš gradski prevoz. Promene sistem naplate. Pare zarobljene, nikad da ih dobiješ nazad.

Uplatiš porez ili registraciju pogrešno. Tražiš povraćaj, nikad da vrate.

Prijaviš Tržišnoj - ništa.
Prijaviš Turističkoj - ništa.
Prijaviš NBS - ništa.

Ali zato:

Ne platiš sat vremena parkiranja od 50 din, brzo te nađu i naplate 25.000!

Ne platiš roming, koji nisi koristio, brzo te tuže i naplate.

Ne platiš grejanje koje nemaš, oderu te izvršitelji.

ĆUTI, SAMO DA NE BUDE GORE!

Da li je Srbija zgodna zemlja za prevare i prevarante,šta mislite?

Edited by neshtry

Dal je normalno ovo,pa čvarci pre bila hrana za sirotinjua sad je hrana za  uzivanje u jelu,pre su prasići trcali po Sremu,sad nemozes naci ni prasence za slavu,a praseće pečenje u  pečenjarama je preko 2500 dinara

Matijević i ekipa su stručno radili na sistematskom uništenju stočnog fonda….njima ne odgovora ni domaće mleko ni domaće meso.Mi po manjim mestima se još i batrgamo,ali vi po gradovima,što morate u mesnicu…

Ne moramo...

Uvek se nađe sa sela ko hoće da nađe i koga ne mrzi. 

Apropo ovih cena, prošle zime sam gledao da uzmem skockanu prasetinu za Božić (ko ne zna to je otkošteno praseće pečenje iseckano kao bajadera na kocke) i ovaj poznati lik što to radi tražio tada 5000 din po kg