Jump to content
FAS Goran
SikterBre

Kuda ide ovaj svet?

Recommended Posts

Drugar je prošle godine radio u Libiji i sretnem ga pre nego što je trebalo da se vrati, kaže pobegao je jer su pucali na kombi koji je prevozio njega i radnike i pobegao nazad, kaže da se istraumirao opasno i da pije neke lekove za smirenje...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bio moj ujak u Libiji pre 15 god...

Prodavnice prazne,stigne roba jednom u 10-15 dana i istog dana se isprazne.

Javne egzekucije na sportsim stadionima,isao narod da gleda i navija.Pa kad im je to dosadilo obicaj je bio da obese ljude na vesala koja okace na kamion i onda kamion ide kroz grad sa razglasom a ovi obeseni samo ljujuskaju u krivinama...

 

Svaka medalja ima 2 lica...

 

Ja sam od coveka koji je ziveo tamo bas dugo cuo drugu pricu ... ali mozda nije svugde bilo isto, mozda je neko dobijao sve od drzave, a neko nista 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hrvatice prodaju telo za čašicu rakije i kutiju cigareta!

 

 

flickr-camera-viva-620x330.jpg

 

 

Zagreb – Teške socijalne prilike i sve teža svakodnevica, sve veći broj žena, ali i određeni broj muškaraca, tera na prostituciju. Dok podaci govore o samo nekoliko stotina osoba prijavljenih na godišnjem nivou, čini se da najstariji zanat u Osijeku i celoj Hrvatskoj cveta.

Iako već decenijama u Osijeku nema uličnih oglašavanja, pozivi na seksualna uživanja preselili su se u oglase na internetu, prenosi portal danas.net.hr.

Prostitucijom se bave žene svih životnih dobi, a razlozi su različiti – nezaposlenost, teško socijalno stanje. One najmlađe prodaju se i za “siću”, kaže dobro informisani žitelj Osijeka.

„Degutantna je i pomisao, ali mlade cure mogu da se dobiju za čašicu rakije, kutiju cigareta ili za dopunu za mobilni“, rekao je on.

Ipak one koje svoje usluge naplaćuju, za to uzimaju od 200 do 800 kuna (25 do 100 evra) za sat vremena, u zavisnosti od želja klijenata.

Veliki broj njih ima kod kuće decu koju treba prehraniti, a nikakav drugi posao nemaju, ili im legalan posao, ako ga imaju, nije dovoljan.

Osječani koji žele uslugu takve vrste znaju kako i gde mogu da je pronađu. U poslednje vreme sve je više oglasa na internetu.

„Seks-masaža u Valpovu – maserka nudi usluge erotske masaže sa sretnim zaršetkom, grudi šestica, veće mesnate guze, šaljem svoju adresu“, jedan je od oglasa.

„Nudim erotsku masažu u lepom i ugodnom ambijentu devojkama do 26 godina, “hapi end” uključen, cena za sat vremena 300 kuna (oko 40 evra)“, navodi se u drugom.

„Dečko 30-ih godina pruža senzualnu, opuštajuću masažu sa srećnim završetkom korpulentnim muškarcima iznad 55 godina“, još jedan je od oglasa na internetu.

 

Danas.net.hr

 

 

Ps

Tako je to u jevropi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zna se gde sad idu pare :D 

 

Ovo kao da je Uno ... mozda ga Bane kasnije ofarbao u plavu :D

 

Nego koja je ovo poza i sta ko tu radi ... gde je glavni akter ?  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Smrtna kazna je blaga za takve! Al nazalost i oni ce izaci iz zatvora a siroto dete nece!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vrh,brate!

 

1024px-%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE_%D0%A1%D

 

Kada se vratila sa planinarske ture po Goču, moja majka je bila vidno potrešena scenama nečega što je ona nazvala bedom, koja vlada tamo. Naime, u momentu kada je autobus stigao na odredište, grupu planinara su dočekala deca u “dronjcima”, vidno uzbuđena i radosna. Uzbuđena i radosna jer planinari imaju običaj da im donose kesice bombona.

 

Ono što je potreslo moju majku, jeste to da pošto se tura planinarenja završila, ona je krenula kod lokalnih seljaka po jaja, rakiju, kajmak ili šta god. Ono što je zatekla u dvorištu je bio prizor od dve devojčice, koje se igraju sa krpenom loptom, bosonoge. Kada je ušla u dvorište, deca su se okupila oko svoje majke i sa očima veličine teniske loptice, iščekivala kesicu bombona i radosno tapšala ručicama kada je moja majka uz kesicu bombona dala po 200 dinara svakoj. Kupila je od te porodice rakije i sira za 500 i dobila 12 jaja za džabe kao poklon. Malene devojčice su se oduševile sa 200 dinara uz komentar da je to puno para, dok su sedele na drvenom krevetu sa pocepanim čarapama na nogama.

 

Goč…Goč, 1200 metara nadmorske visine, pocepane čarape i velikih 200 dinara. Goč i krpena lopta…Goč i 12 jaja za džabe…Goč. Srbija.

 

Sledećeg dana, vraćajući se sa posla, sedeo sam u polu raspalom autobusu GSP-a. Autobus, koji je poslednji remont imao pre 10 godina, vozio je sporo i mirisao na dizel. Kao da se vozite u bloku motora a ne u kabini. No to nije omelo dve 12 godišnjakinje, da me uguše svojim parfemima i gotovo neurotično – histeričnim brbljanjem. Ipak, ne puko laprdanje, već ono što je izlazilo iz njihovih usta je to od čega mi se prevrnuo stomak.

 

Naime, već sa 12 godina, jedna od njih je zaključila kako će biti jako teško da do 25 stekne apartman sa plafonima od 3.20 i kućnim bazenom i da stoga ona već sada počinje da razmišlja kako da do apartmana dođe. Ona neće ni da traži posao od 300 evra, to je za nju malo, neće čak ni posao od 2000 evra jer će joj to oduzeti 30 godina života za jednosoban stan od 55 kvadrata gde će da se gura sa decom kad prolazi kroz hodnik i čeka na slobodnu VC šolju.

 

Goč, krpena lopta i velikih 200 dinara. Srbija…

 

Sa 12 godina se razmišlja o načinu da se živi u stanu sa bazenom koji košta 3 miliona evra. Beograd.

 

Hteo sam da se okrenem i da joj kažem da ako to želi, ona već sada mora da prođe kroz 540 plastičnih operacija, botoksa i silikon implanta i da se momentalno uputi ka splavoma da nekog Šarićevog saradnika koji će joj (možda) to i obezbediti. Da sam to uradio, ovog teksta verovatno ne bi ni bilo jer bih brzinom kakvu poznaje samo pravna država Srbija bio u pritvorskoj jedinici Centralnog Zatvora, pod optužbom za pedofiliju, sodomiju,monogamiju, ili bi mepravovernici poslali u neki podrum manastira da se pročistim od prelesti. Uz redovne batine normalno. Hrišćanski je, i “gradžanski je”.

 

Krpena lopta…1200 metara.

 

Deca na Goču ni ne shvataju koliko su srećna i koliko mnogo imaju. Da su bogatija od ove dve prolupale starlete u pokušaju i u nastanku. Srećan sam zbog toga što se ta deca igraju krpenom loptom a ne bleje po fejsu i što ne jedu paštetu koja meso ima samo na nalepnici. Ono što me pak užasava, jeste da će da odrastu i da odluče da se spuste sa Goča.

 

Prvo veće mesto u koje budu ušle, onog momenta kada ugledaju “prizore” iz magične kutije, na živo će sa njih sastrugati svu ljudskost. Siguran sam da će istog momenta zamrzeti Goč i svoje pocepane čarape i shvatiti da je 200 dinara samo jedna kutija loših cigara. Oči im se više neće širiti niti će tapšati ručicama. Najstrašnije je to što se verovatno nikada više neće iskreno nasmejati.

 

Zamrzeće Goč sigurno, jer im nije pružio Mek i Fejs. I ta krpena lopta postaće simbol bede u kojoj su živele. Zakleće se da se njihova deca nikada neće igrati sa krpenom loptom, već sa nekom koja košta minimum 100 evra. I da nikad neće nositi pocepane čarape. I učiniće sve da svojoj deci obezbede bolje.

 

Problem leži u tome što svaka porodica na Goču ima minimum troje dece, dok u Beogradu maksimum je jedno. A jedno je jer su ova tri pojedena od strane lopte od 100 evra. Zato što roditelji svoje iskustvo, u susretu sa novim, doživljavaju kao traumu i teže da je isprave tako što žive kroz decu. Ja nisam imao, zato moje dete mora da ima.

 

Šta, bre, koji biiip nisi imao? Jel si imao loptu? Jesi. Jesi se igrao sa njom? Jesi. Kakve veze ima da li je lopta od krpe ili od plastike, bitno je da se ti sa njom zabavljaš i da se igraš sa svojom sestrom, bratom, drugarima. Ne igraš se sa loptom, već sa drugim čovekom, lopta je samo sredstvo a ne cilj. I ta krpenjača je sto puta vrednija od plastične, jer prvo – napravljena je od tvog roditelja, ti znaš da je napravljena, ti znaš kako se pravi, stoga ti znaš njenu tajnu nastanka. Znaš da ti ju je napravio roditelj jel te VOLI. A to plastika nikada ne može da da, ni da košta 1000 evra. Nije isto kupiti i napraviti.

 

Ultimativno, dve starlete u nastanku jesu generacija koja će za par godina steći pravo glasa. Kada se to učini, njihov mozak sa promenjenom svesti, izglasaće priznavanje Kosova kao države.
Onog momenta kada se to desi i kada granica više ne bude bila administrativna, Šiptari će doći po drva, ovce, krave i roblje na Goč, gde će pobiti porodice ove dve devojčice i njih prodati u belo roblje.

 

Starlete će za to vreme brčkati svoje silikone u apartmanu negde na Dorčolu i živeti svetski. Vrh brate!

 

Dragan Tomić / Prevrat

Edited by neshaoct

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baš tako i jeste! I ja gledam svet tim očima!

 

Izađem pre dve nedelje u grad sa starom ekipom, nismo se skupili baš dugo, godinama.. Gledam neke nove klince koje znam još dok su šorali u gaće i sad oni tu zevaju, puše pljugu i drže po flašu piva.. Mrtva atmosfera među njima, niko ne uživa.. Svi samo snimaju šta se dešava za drugim stolovima, a onda ekipa muškaraca skupi za sto flaše piva koje imaju i flaše koje su popili i slikaju se i odmah se to uploaduje na Fejsbuk, da svi vide kako se oni ekstra provode, kako su popili večeras i kako je njima biiip... Klinke još nisu promenile sve mlečne zube, a haljine su skratile minimalno i otkrile koliko je moglo... Isto mrtva amosfera među njima, ali se u jednom momentu sve zagrle, napuće usta, naprave pozerske face i slikaju se.. Naravno za Fejsbuk... 

Ja bre taj Fejsbuk ni nemam, ugasio sam ga pre 5 godina, kad niko od tih klinaca još nije imao pojma šta je to i čemu služi, a danas ako nisi okačio sliku na Fejs, nisi ni bio u gradu.. I najjače su mi reakcije kada pomenem da nemam Fejsbuk, a sagovornik me sa gađenjem pita kao "Nemaš Fejs?" Kao, sad sam ja glup što to nemam, verovatno ne umem da napravim to, zaostao sam verovatno.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A sto se neko ne vrati na selo i u srednji vek? Bas me interesuje gde i kako svi ovi autori zive, koliko dece imaju, sta i gde im rade deca...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svaka čast ms pk bolje nisi mogao da ih usereš, šatro jednu priču u javnost, a drugu gradi privatnost, zajebite me tog lažnog morala što nam prosipaju, evo ti ako ti se gadi autobus i male starlete itd, idi lepo na Goč, nađi ženu il povedi svoju pa pravi tamo decu pa se svi bosonogi jurite po 1200 metara nadmorske visine i dobacujte sa krpenom lopticom, i bečite oči poput teniskih loptica. 

A mene ovo za fejs iritira isto ali druga stvar, a to je, da sam ga izbrisao pre 5 godina takođe, kad sam ga napravio nije na njemu ni bilo mnogo "naših", i kad me neko pita e daj mi fejs da te dodam, ja kažem nemam, i on kao pametno brate pametno, i kad ga pitam pa šta koj biiip pametno a ti ga imaš, on mi kaže pa ja sam glup, i to tako svaki dan dobijam iste odgovore od različitih ljudi,

Share this post


Link to post
Share on other sites

@MS PK

Vidis kako se gradjani kulturno izrazavaju, dijapazon reci otprilike 40, prema tome ja zivim ne na selu vec u dziberdunumu.

Edited by kičerica

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ kicerica

Ovo je auto forum. Kakve veze ima tvoj post sa automobilima?

Molim te da ne siris ovde placenicku propagandu svojih gospodara.

Srbija je i selo i grad. Takva je kakvu je mi sami napravimo. Bice bolja ako nacionalne interse stavimo ispred interesa partija i sitnih pojedinacnih interesa. Pogotovo ispred interesa stranih placenika koje ti ovde predstavljas.

Edited by TheCityAndTheStars

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ne mogu na selo u brdima jer ono bez cega ne mogu je auto, a auto mora da bude spusten :D Mada da priustim sebi da izgradim stazu onda nema problema :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...