Jump to content
FAS Goran
SikterBre

Kuda ide ovaj svet?

Recommended Posts

Kralj! :respect:

Nesto slicno su uradili duznici u CHF kad su na svakoj uplatnici upisivali iznos od po 1rsd i tako uplaćivali ratu u Reiff banci

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

U engleskom gradu Bristolu, u okolici ZOO parka postoji parking kapaciteta za oko 150 automobila i 8 autobusa. Punih 25 godina isti čovjek naplaćivao je parking. Cijena za automobile bila je 2,5 funte, a za autobuse 7,5 funti. I onda, jednog dana, nakon 25 godina redovnog dolaska na posao, čovjek se jednostavno nije pojavio. Uprava ZOO vrta bila je prisiljena da kontaktira Gradsku upravu i da zatraži novog radnika parkinga. Međutim, Gradska uprava je odgovorila da nema nikakvu nadležnost nad ovim parkingom, nego da on spada pod nadležnost ZOO vrta. Uprava vrta je zatim obavijestila gradske čelnike da je radnik na parkingu bio njihov zaposleni, a ne zaposleni ZOO vrta. Onda je Gradska uprava obavijestila upravu ZOO vrta da među svojim zaposlenima nikada nisu imali radnika spomenutog parkinga. Za vrijeme dok se ova rasprava vrtjela u krug, čovjek koji je radio na parkingu vjerovatno je ispijao koktele na nekom egzotičnom otoku, pošto je očigledno samovoljno instalirao aparat za naplatu parkinga. Tako je on svakog dana naplaćivao nekoliko stotina funti dnevno, 25 godina bez prekida. To znači da je za navedeni period zaradio više od pet miliona funti, a da nitko ni dan danas ne zna kako se on zove.

 

 

1424295_949400235145501_8448289325713284540_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...