Jump to content
FAS Goran
SikterBre

Kuda ide ovaj svet?

Recommended Posts

^^^ Cekaj,bre,ovo stvarno postoji??? Mislim,nije zezanje??

 

Nije nikakvo zezanje :(

SegaGrand "univerziteti" su nasa realnost :thumbdown:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bilo je juče u nekim novinama da kurir u nekoj državnoj agenciji ima platu od 60.000, dok nastavnici i vozači u GSP-u imaju prosek 39.000

Strašno...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nek ima i nesto normalno i lepo da se procita u novinama. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kao Jaric T. Zivadin kad je polagao muzicko igrajuci kolo Kokonjeste. :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voleo bi da cujem jos necije misljenje u vezi jednog problema koji sam jutros imao. Nadam se da cu cuti nepristrasna misljena jer bi voleo da vidim da li sam bio u pravu. Naime zove jutros jedna stara musterija inace Zemunski taksista i kaze da mu je pukla opruga i pocepala gumu, po njegovim recima oprugu smo skoro menjali i nije mu jasno zasto se to ponovo dogodilo. Rekao sam mu da odmah dodje u servis i da ce sva steta biti nadoknadjena ako je opruga u garanciji. Kada smo pogledali servisnu knjizicu videli smo da je opruga menjana pre tri godine i to desna a ne leva koja je sada napravila problem. Njegov komentar je bio da to u knjizici nije tacno iako se datumi uredno poklapaju i nastavljaju u sledecim listovima knjizice. Na moj predlog trazimo u arhivi radni nalog od tog dana i vidimo da se sve poklapa....njegova prijava kvara DESNA OPRUGA....na poledjini majstor napisao ZAMENJENA DESNA OPRUGA i datum od pre tri godine. Posto opruga nije u garanciji ja da ne bi imao kasnije problema predlazem da musterija sama nabavi oprugu a mi cemo je zameniti. Na te moje moje reci covek ljutito odlazi vidno pokazujuci svoje nezadovoljstvo mojom odlukom. Bio sam spreman da u slucaju da opruga nije u garanciji ponudim besplatnu oprugu za koju bi samo platio zamenu ali kada se neko ovako ponasa ja izgubim svaku volju da pomognem. Sta vi mislite sta sam trebao da uradim??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...