acikota 3 Posted January 22, 2015 Jos kad bi nasao vezu u Kg da to malo pogura... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubura 0 Posted January 22, 2015 Upravo vozim jednog za Srbiju,1.3 , crni metalik, crno sive felne 16 itd.Ako odgovara opisu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted January 23, 2015 Kolko je tevi dobro Quote Share this post Link to post Share on other sites
drzarkod 3 Posted January 23, 2015 (edited) Vozio danas nov cinquecento ele...auto je odličan na prvu loptu, ergonomije je ok, menjač po meni odličan, precizan, 6 i R bez problema, malo duži hod što za žene nije loše. Pregledan, tih, motor tromiji ali vuče i sa nižih obrtaja, u vožnji kao da ga vozim ceo život. Sedište ok, gepek deluje malo,nema upaljač nazad 12v ulici tičnicu, dobosi ..restrikcije krenule...cena skočila, učešće 4000 plus 140 eur na 72 meseca. Edited January 23, 2015 by drzarkod Quote Share this post Link to post Share on other sites
pavaobg 0 Posted January 24, 2015 Ovo za uzičnicu mi nije jasno. Izbacili onu iz gepeka ili? Quote Share this post Link to post Share on other sites
drzarkod 3 Posted January 24, 2015 Da....neverovatno... A meni to dobra fora za frižider leti ili kompresor za vazduh. Umesto utičnice plastična maska....čak je prodavcima mislila da ima utičnicu ali se uverila da nema. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ata 77 Posted January 24, 2015 izbacili uticnicu, zadnje disk kocnice, skratili servisni interval... ko zna sta jos sto ne znamo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted January 24, 2015 Produzili sedista? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pavaobg 0 Posted January 24, 2015 Bezveze je što su izbacili utičnicu.Nisam je nikada koristio, al sam bar nekim drugovima natrljao nos to je ja imam, a oni su morali naknadno da je ugrađuju. Znajući Fiat instalacija je verovatno ostala, tako da je lako ubaciti utičnicu. Planiram da prednju utičnicu sa poklopcem zamenim klasičnom sa upaljačem, a da postojeću stavim pozadi ispod naslona za ruku tako da dete ima struju za tablet. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzuki 0 Posted January 26, 2015 Ja sam kupio USB kabl od 2 metra pa sam ubacio punjac u tu zadnju uticnicu, nema potrebe da se busi a kabla ima dovoljno za bilo koga u autu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mvb09 0 Posted January 31, 2015 Samo da se zahvalim svima na savetima,auto je juče stigao Quote Share this post Link to post Share on other sites
drzarkod 3 Posted January 31, 2015 Jes.....kad budeš mogao slike i utisci....sretno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pavaobg 0 Posted January 31, 2015 Nek je sa srećom!! Nova boja na Bg ulicama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9776 Posted February 1, 2015 Deo je izdvojen u novu temu u okviru predstavljanja automobila članova forumahttp://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/67324-fiat-500l-metalik-zeleni/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted February 10, 2015 Da li je neko imao multiplu pre nego što je kupio 500L? Kad bi mogla neka uporedna analiza... kako se ponašaju u vožnji, kako se sedi, i uopšte svega onoga što ne može da se vidi na prvi pogled ili pročita iz kataloga. Ili bar da je vozio oba automobila. Quote Share this post Link to post Share on other sites
drzarkod 3 Posted February 10, 2015 Vozio oba...Multipla mi je jaca...polozaj menjaca, preglednost, sirina, prostranost, 6 sedista...mada sam vozio JTD koji je 5 u glavu za 1.4 fire u 500l-u. Eto toliko ako ja pazarim....zovem te na voznju......ionako smo bili braca po Liberty-u. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted February 10, 2015 Ok, seti me se... Ali pošto vidim da voziš dastera, zar ti ne bi bolje stajao 500 treking? Ili će to biti drugi auto ako i daster ostaje. Ja sam bio oduševljen fiatom 500L kad je izašao ali vremenom sam se sve više hladio. Ne volim što se sužava gore prema krovu, kao i svi moderni automobili, što su mu zadnja sedišta kratka (probao)... ali ipak je to veoma moderan i veoma siguran auto. Ono što na primer Multipla nije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3711 Posted February 10, 2015 Koliko sam ja pročitao Duster ide na prodaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
drzarkod 3 Posted February 10, 2015 Ide......puno mi je dva auta.....jer imamo 3 dece. Da se ja pitam uzeo bi Living 1.6 mjet....ima 7 sedista, taman ako gospoju prevarim i za 4 dete...a i ovako mozemo voziti svekrvu i tastu u gepeku ( hahaha ). Dustera nisam vozio off road tako da mi treking tu nije bas zanimljiv ( nisam lovac, ribolovac..)....a 500 l je potaman....pogotovo sto ce verovatno ici menjaza uz moju doplatu...iako mi je Duster robusniji i bas sam zadovoljan, ulazem u buducnost jer cere kad poloze mogu da voze a zena ce konacno sesti za volan ( znaci ide piva.. . ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubura 0 Posted February 26, 2015 Ako neko planira da kupi 500L ili znate nekog ko hoce da kupi,molio bih da mi se javi pre nego sto naruci :-) Hvala :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
drzarkod 3 Posted February 26, 2015 Što jel prodaješ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted February 26, 2015 ma jok, da napravi jedan dobar za poznanika, a ne ovi sto izlaze redovno tako je i meni i svima koji smo zadovoljni napravio Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubura 0 Posted February 26, 2015 ha ha,nemam,odakle mi Imamo neku akciju u firmi,ako nadjemo kupca koji ce kupiti auto u Fiat centru u BG ili Nikom-u u KG,imamo neki bonus. Eto,to je usluga meni,nista vise Zhorz Quote Share this post Link to post Share on other sites
drzarkod 3 Posted February 26, 2015 Kubura nisi informisan...ko kupi Fiat pop star tj, level up 1.4 fire motor jel.....na kredu izlazi 12900 EUR a za keš 11900 EUR...o tih 1000 sam mislio...a Zhorz me je uverio jer kod njega do 19000 km samo kocnice zaškripale...znaci ima neka tajna veza..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted February 26, 2015 I imacete tu cast da vam Kubura razradi motor Quote Share this post Link to post Share on other sites