beli_Punto 123 Posted October 15, 2014 Ima tema http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/65695-odbrojavanje-je-počelo-novi-500x-stiže/?fromsearch=1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
delakroa 38 Posted November 1, 2014 Video sam da po gradu kruzi onaj test auto 500L, sa natpisom "rata 99evra". A nisam nasao nigde tacan podatak o uslovima takvog kredita, zna li neko mozda tacno kako to ide? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted November 1, 2014 Ne znam koja je to akcija u pitanju, ali mogu da se prave razne varijante. Meni je rata 100€ na 5 godina sa prvim paketom, a da sam uzeo klot verziju bila bi mi rata 87€ Quote Share this post Link to post Share on other sites
delakroa 38 Posted November 1, 2014 Mozda zavisi od ucesca? Ucesce pola cene automobila, pa onda moze rata da bude niska... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted November 1, 2014 Bas tako Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted November 11, 2014 Ne znam da li je ovo bilo... ADAC AUTOTEST: Fiat 500L 1.4 16V Easy http://www.adac.de/_ext/itr/tests/Autotest/AT4875_Fiat_500L_1_4_16V_Easy/Fiat_500L_1_4_16V_Easy.pdf Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted November 11, 2014 ti i neshu preheba......ko ce cita ovoliko? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 30569 Posted November 11, 2014 Ko daje tolike pare za auto treba da cita, osim ako ih nije lako zaradio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mvb09 0 Posted November 19, 2014 Pozdrav za sve ... zanima me par stvari pošto planiram u skorije vreme da uzmem 500 L....konkretno da li se više isplati uzeti ovu akciju level up ili lounge paket i da li se sad u okviru lounge-a dobijaju parking senzori (u level up se dobijaju) ? Kolika je razlika u enterijeru lounge-a i level up ako neko zna,kad sam bio u salonu nisu imali izložen lounge ... I da li su na ovim novim vozilima već ugradjena duža sedišta ,to sam negde pročitao da je rešeno ? Hvala unapred Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted November 20, 2014 (edited) Lounge ti je najskuplji paket opreme i mislim da se ne moze uzeti sa povoljnim kreditom kao level up. Enterijer je bolji kod lounge modela, a to se odnosi na onu eko kozu na sedistima i tapacirima. Nisam upucen da su za sada bilo sta menjali oko sedista. Evo ti link do clana koji ima lounge, mozes da procitas i da ga pitas sta te zanimahttp://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/60019-deda-jungov-fiat-500l-14-lounge/ Edited November 20, 2014 by bojan dim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted November 20, 2014 ali je najbolje da pitas onog kod koga narucujes, sve detaljno, jel vidis da jedan dan izadje ovakav dugi dan onakav a isti model, oprema itd Quote Share this post Link to post Share on other sites
pavaobg 0 Posted November 20, 2014 Pisao je Kubura da su počeli da ubacuju seišta sa dužim sedalnim delom. Bilo negde letos tako da bi svi novi morali da imaju nova sedišta, ali svakako treba proveriti u salonu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted November 20, 2014 Cini mi se da su ta sedista za americko trziste Quote Share this post Link to post Share on other sites
mvb09 0 Posted November 20, 2014 Hvala ti,iscitao sam sad sve...mislim da može,meni su pravili kalkulaciju kredita u auto kući ,izadje da se vrati 550 e kamate na 5 god Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13207 Posted November 20, 2014 Ne postoji ništa povoljnije od tih kredita koje daje CA. 11% kamate za period od pet godina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mvb09 0 Posted November 22, 2014 Da,nema boljeg kredita. Još jedno pitanje,sa dosta sam strana čuo o toj lenjosti motora...šta to konkretno znači,koliko slabo vuče ? Jel može neko da uporedi sa puntom (dok ne uzmem probnu vožnju). Meni lično u Lounge paketu deluje pun pogodak,jedino što me malo plaši taj motor o kojem toliko pričate Quote Share this post Link to post Share on other sites
debelizmaj 415 Posted November 23, 2014 Sto se lenjosti motora tice, sve zavisi od tvojih potreba. Ja sam uvek vozio malolitarske benzince i ovakvo ponasanje auta mi je ok. Prosecna potrosnja mi je 7. Ako zelim da se popnem uz bubanj potok bez nekog drasticnog usporavanja, moram da drzim motor iznad 3000 obrtaja. Brzine su tako namestene da kad krenes i das gas, motor se zacas zavrti ali nema nekog ubrzavanja :-) Moje potrebe su takve da mogu da zivim sa time, zrtvovao sam snagu zarad klirensa i izgleda :-) U odnosu na clio 3 1.2 75ks, performanse fiata su nesto bolje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Deda Jung 15 Posted November 23, 2014 Hehe, lenj... Lenj je samo prvih par meseci dok se vlasnik i srećni kupac ne oslobodi pa krene da vozi kako treba da se vozi -- kad treba snage, stepen prenosa treba da je jedan stepen niže u odnosu na ono što savetuje Super Ego i Dežurni štediša poznatiji kao EcoDrive. Malo veći obrtaji i to je to. Ako si pak nepopravljivi petrolhead žrtvuj opremu iz Lounge paketa i kupi za te iste novce 1.4 TJet. Ali zaista mislim da nema potrebe jer ovo nije sportski auto već fin porodični auto. Ako već voziš sitnu decu, ionako nigde nećeš juriti s njim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted November 23, 2014 Ne postoji ništa povoljnije od tih kredita koje daje CA. 11% kamate za period od pet godina.Koja li ti se toliko zasvidjala iz CA kad hvalis toliko banku i njen kredit Quote Share this post Link to post Share on other sites
mvb09 0 Posted November 23, 2014 Hvala ljudi puno....tako sam nešto i očekivao...u svakom slučaju još probna vožnja i onda verovatno kupovina Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3718 Posted November 23, 2014 Ja sam za nekih 3000km sa njim stekao utisak da ide u skladu sa svojih 1400 kubika. Doduše ja sam vraćo po 2 brzine niže u preticanju, ali ništa mu nije falilo Ipak je to 16v atmosferac koji voli da se vrti tako da 5000 obrtaja npr nije ništa za njega. Za smirenog vozača koji ne voli mnogo da obilazi je po meni sasvim ok. E sad za ibarsku i uletanje u makaze i nije baš pa makar se i vozio samo u 2. brzini. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 30569 Posted November 23, 2014 Ne postoji ništa povoljnije od tih kredita koje daje CA. 11% kamate za period od pet godina.Koja li ti se toliko zasvidjala iz CA kad hvalis toliko banku i njen kredit Na granici je da bude optuzen za reklamiranje na forumu Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13207 Posted November 23, 2014 Vidi sad i ovog... Quote Share this post Link to post Share on other sites
debelizmaj 415 Posted November 23, 2014 (edited) Ne znam u koju temu da stavim ove must have dodatke Ovo je zanimljiva ponuda za kolege koji imaju garazu i muku muce sa antenomhttp://www.aliexpress.com/item/Fiat-500L-us-version-beats-edition-shark-fin-antenna-special-car-radio-signal-aerials-newest-design/2048518154.html Ovo cu ja da postavim na auto pa kad krenem u selo na korzo da me sve cure smekaju. Lepota ovog proizvoda je da se moze instalirati na sve fiat modele http://www.aliexpress.com/item/Save-20-2-x-CREE-LED-Car-Door-Logo-Light-Laser-Welcome-Ghost-Shadow-Projector-Light/2023636678.html I naravno, na kraju, za ponosne tate i mame koje voze crveni 500lhttp://www.aliexpress.com/item/The-wyly-500l-fiat-remote-control-car-remote-control-car-models-educational-toys/1023496343.html Nisam nista interesantno vise nasao za 500l u ponudi, sem mozda led H7 sijalica za male pare. Kolega ih je naruciovao i ok su. Sada je narucio skuplje, izasle su ga oko 60e dva komada H4 i sijaju kao lude. edit Nasao sam super dodatak! Kada odete u kafic i pored mobilnog u futroli sada ne mora da stoji ne zasticeni kljuc! Nego moze i ovako:http://www.aliexpress.com/item/Car-Genuine-Leather-Key-Cases-Zipper-Bag-For-FIAT-500-Ottimo-Freemont-Bravo/32214328264.html Edited November 23, 2014 by debelizmaj Quote Share this post Link to post Share on other sites