ivan.ik 625 Posted November 11, 2015 Da vas ja provedem kroz Melfi dok se Neša smisli za Kragujevac. http://fcamelfiplant.fiat.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole_M 181 Posted November 11, 2015 Kradem link :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6931 Posted July 5, 2018 Vidim da je tema malo zastarela, zanima me kakva je sad situacija po pitanju obilaska fabrike? Da li ima u planu nekih poseta? Da li je muzej moguce posetiti u samostalnoj reziji? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9728 Posted July 6, 2018 @horvat Kad se skupi dovoljno zainteresovanih za odlazak - može opet da se ide, nema nikakvih problema da se dogovori termin. Realno, to bi svakako moralo da bude tek posle avgusta, tj. kada prođe sezona odmora. U Muzej ne znam da li može samostalno. Realno tu bi ti trebao samo neko iz FCA ko bi te proveo kroz Muzej i objasnio određene stavke... Nije to ništa posebno veliko, prilikom FLCS poseta u Muzeju se ostajalo ne više od 20-30 minuta, sa sve grupnim slikanjem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuk85 3058 Posted July 6, 2018 Eee jeeeee unisti mi zelju da odem 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6931 Posted July 6, 2018 Uskoro cu ici nekim drugim povodom u Kragujevac, pa mi je palo na pamet da bih voleo da vidim i to. Jasno, necu moci kroz pogon i to sve, ali zato sam pitao za muzej, pomislih da mozda to moze ovako samo Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9728 Posted July 6, 2018 Verovatno može, makar uz bilo kakvu prethodnu najavu samo, telefonom npr. Quote Share this post Link to post Share on other sites