Jump to content
Goran
neshaoct

15. Zvanično FLCS Okupljanje & roštilj

Recommended Posts

Drugari moze pomoc iz Makedonije pa da bude skup balkanskog karaktera. :guitar: .Kod koga da se javim za placanje kad se stigne kod intera,ali steta je sto ne mogu popiti alkohol nece lybra sama da vozi do Skoplje.

Pozdrav

ne moras ti sav alkohol da popijes :D taman toliko da ne zaboravis put do kuce :D

I to je bolje nego da radiš drugu smenu, kao ja jesenas :thumbdown:

Ljudi, evo i ja da se prijavim, 99% dolazim na skup u nedelju na veliko druženje uz roštilj :thumbsup:

Nisam se čuo sa njim, ali videćemo ako bude mesta, što da ne ;)

Eto i mene, na prolećno zasedanje :). Dolazim na Kosutnjak direktno. Nadam se da će ovog puta biti neko sa Grande Puntom. Jesenje zasedanje je održano bez prisustva bilo kog GP-a. Predlažem ovaj put da se slikamo kolektivno.

Dolazim i ja a najverovatnije i Marko samnom, samo nisam siguran da li treba i on da plati :p

Jel ide neko iz Kg-a ili preko Kg-a?

Edited by SikterBre

@SikterBre

Smesi mi se da radim i u nedelju.Ako uspem to da izbegnem,dogovoricemo nesto

Veceras cu znati na cemu sam

Ok, ja sam voljan da sa nekim izdelim put, sutra ujutru idem do Ts-a da sredim servo, pa sam tu na trošku, tako da mi je jedina solucija da dođem, ako nađem nekoga da podelimo troškove puta...

Dugopomerani kolokvijum se pomerio po poslednji put, i pada u nedelju u 10, a traje 5 sati... Lep provod vam želim!

Guest
This topic is now closed to further replies.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...