Jump to content
Goran
neshaoct

15. Zvanično FLCS Okupljanje & roštilj

Recommended Posts

Odlicno je bilo, ekipa super, ljuti cevapi vrh, prase fino istrcano (nije bilo masno), ... sve u svemu ovako bih mogao svaki dan

Lancia Thesis k'o nov iz Novog Sada, kupljen iz Nemačke sa ispod 10.000 kilometara na satu, sada ima malo manje od 40.000...bukvalno je k'o nov. Lybra nekoliko komada, Delta, Ypsilon, Kappa...

Od Fiata najviše Puntića. :thumbup: Bane dovezao svoju novu Alfu 147, bilo je i 156-ca, podvarkova GT...ali i dve Škode Octavie čak. :D

Još jednom izvinjenje ljudima na nedostatku piletine, ali...kupljeno je i više nego dovoljno za ljude koji pre svega jedu to meso, međutim nije svima naglašeno da se to prvo peče na roštilju (''iskusni'' sa prošlih roštilja su to znali, ali ostali ne), tako da su prvu turu, tj. piletinu uzimali svi...i onda je kasnije nestalo. ;)

... Evo sad ne znam Mijajlović ko je,...

Nije bio prisutan.  :thumbdown:    Iskreno se nadam da ce mo se upoznati na jesen! :cheers:

Edited by Mijailović P.

Ja sam neplanirano došao jer je trebalo da radim pa mi se u poslednjem trenutku otkazalo pa sam eto došao, a da nisam ništa "doprineo" organizaciji kao što to obično biva ;) 

U tom smislu, bilo mi je super, Što bi moji roditelji rekli - ni brige ni pameti :D To je ono kad te zabole uvo za sve :) Čak sam imao i više vremena da proćaskam s ljudima da vidim ko je ko, što mi je nekako na prethodnim skupovima uvak promicali usled obaveza oko organizacije. Drago mi je i da se drugima svidelo i da su svi zadovoljni događajem koji je za nama ;) 

Međutim, s obzirom na to da sam "na strani" organizatora onda moram da komentarišem goste :) Dakle ljudi, OZBILJNO razmislite o tome da li je u redu da dolazite ili da dovodite ljude, a da pritom ne želite ili ti ljudi koje dovodite ne žele da plate učešće na roštilju. Visina učešća se svaki put precizno računa i Klub je do sada UVEK bio u neplanirano velikom minusu. Dakle, postoji pravilo da devojke/žene i deca ne plaćaju, ali taj minus je uvek bio značajno iznad toga. Neverovatno je da u jednom trenutku ima jedva nešto više uplata nego što je automobila parkirano, a skoro niko nije došao sam... 

Dakle, takve stvari utiču na opšti utisak i našu nemogućnost da kupimo dovoljno mesa, piva i svega ostalog za šta svi znaju da je nestalo u određenom trenutku. Zaista sam bio protivnik toga (ja a i ostali) da se organizujemo u policajce i da vučemo svakoga za rukav da li je platio ili nije, ali smo prinuđeni da od sledećeg skupa to bude redovna praksa. 

I na kraju MOLIM VAS nemojte pisati komentare tipa "ja sam dao pare Neši, Bokiju" ili "meni je rekao ovaj ovo i onaj ono". Dakle, bilo-prošlo nećemo pričati o tome. Kao što rekoh, samo razmislite svi o tome ;) 

p.s. Što se tiče Oktavije, nije problem doći ćemo i sledeći put :D 

Bez veze je kada mora da se vrsi "inspekcija" ali sta je tu je - zato su OK stvar bile one drecavo-narandzaste "narukvice" koje su se dobijale po placanju. Ko je nema, a uhvati se za cevap, dobije po prsticima ;) . Bez zezanja, ovako mozes da imas padobranaca koliko hoces.

I takodje su OK nalepnice sa nick-ovima, za ljude koji prvi put dolaze. I da oni nas i mi njih prepoznamo. Nisam rekao nista novo, sve je vec bila praksa i ranije, ne znam zasto je to sada izostalo (mada ovaj put sam licno bio sprecen da dodjem, cujem od drugih koji su bili).

Sad je umesto narukvica bio kupon (izgleda kao članska kartica, ima čak i pečat pozadi) :D koji se dobijao.

Nalepnica za imena je bilo malo, svega nekih ~ 20 komada koji su ostali od prošlog puta, a nije kupljeno sad za ovaj :blushing: ...i onda ni to što je ostalo se nije sada lepilo jer bi onda svaki peti imao nalepnicu. Biće ih opet za sledeći put. :thumbup:

ispasce sad ja nesto izmisljam i slicno, a jos sam ovde guster, ali nije losa ideja da za 600 din(ilikolko vec) dobijes vaucer iliti bon i za njega imas npr 8 cevapa i 4 pica ili tako neka kombinacija. Potrosis bon i nema vise. I to je to. Mada, ne treba se osvrtati toliko, sto kazes, sta je i kako je bilo. Lepo sledeci put veeeeliki kazan s pasuljem sa slaninom. I taman fino. 

Evo i ja da upisem koju! :) 
Meni je bilo super druzenje, iako smo se mi iz NS-a (tj. Milutin iz NS-a i ja bosandjeros iz NS-a) na pocetku malo stisli, ali prvi nam je put! :fun: 
Upoznao Sikter-a, Nesu, Boki-a (ako se ne varam), Amera (FIAT driver)  a i sa ostalima se cavrljalo po malo! Posebno mi je drago sto sam se napokon rukovao sa Edom, eto, na kraju od svih pokusaja da se nadjemo i popijemo pice, to se desilo u BG-u! :smoke:  
Za prvi put, odlicno! :thumbsup: 
Sad, dok se ja malo natjeram da vise pisem i iznosim svoje misljenje na forumu, a ne da ga zadrzavam samo za sebe, dovest ce do toga da cu morati doci i na jesen da se opet vidimo uzivo! :guitar:

Edited by Škora

Pa ako će neko da se bruka za 600 din. Glupo komentarisati.

Prošle godine doveo ortaka uredno platili, ove godine sam, isto. 

Obavezno sledeći put nalepnice.

Evo i od mene par slicica

cxca11005.jpg

cxca11006.jpg  cxca11007.jpg

20130421_122146.jpg  20130421_122510.jpg

20130421_133243.jpg  20130421_131926.jpg

Sve je ok ljudi, kao što Dovla reče, nećemo sada o tome ko je ovo ili ono. :thumbup:

To je stvar organizatora, rešićemo sledeći put na malkice drugačiji način :) i to je to. I dalje će svi moći da jedu/piju koliko žele. :thumbup:

I da pojacamo prisustvo i brojno stanje na istom :) .

Meni je bilo super druzenje, iako smo se mi iz NS-a (tj. Milutin iz NS-a i ja bosandjeros iz NS-a) na pocetku malo stisli, ali prvi nam je put! :fun: 

Upoznao Sikter-a, Nesu, Boki-a (ako se ne varam), Amera (FIAT driver)  a i sa ostalima se cavrljalo po malo! Posebno mi je drago sto sam se napokon rukovao sa Edom, eto, na kraju od svih pokusaja da se nadjemo i popijemo pice, to se desilo u BG-u! :smoke:  

Sad, dok se ja malo natjeram da vise pisem i iznosim svoje misljenje na forumu, a ne da ga zadrzavam samo za sebe, dovest ce do toga da cu morati doci i na jesen da se opet vidimo uzivo! :guitar:

Priznaj da ti je bila velika cast mene upoznat :D:p zezam se :D meni je takodje bilo jako jako drago sto sam napokon upoznao Igora, covjeka sa kojim sam vec par puta planirao kafu u Bosni i na kraju nam se s*ebu planovi, ili sam ja zauzet ili on ... sta je tu je :D napokon smo izvrsili i tu gradjansku obavezu i sad te ocekujem u Sarajevu na picu :D

ispasce sad ja nesto izmisljam i slicno, a jos sam ovde guster, ali nije losa ideja da za 600 din(ilikolko vec) dobijes vaucer iliti bon i za njega imas npr 8 cevapa i 4 pica ili tako neka kombinacija. Potrosis bon i nema vise. I to je to. Mada, ne treba se osvrtati toliko, sto kazes, sta je i kako je bilo. Lepo sledeci put veeeeliki kazan s pasuljem sa slaninom. I taman fino. 

da gu slucajno nisi from Pirot pa te bilo sramota da napises... mozda 4 cevapa za 600 kinti...

Edited by Gusar

I da pojacamo prisustvo i brojno stanje na istom :) .

E, to bre! Da vidimo i neke egzoticne primerke. Neki oldtajmer, npr. 

da gu slucajno nisi from Pirot pa te bilo sramota da napises... mozda 4 cevapa za 600 kinti...

Pise lepo Smederevo. A napisao sam lepo 4 cevapa prvi put!  :laughing: Nije mi bila namera da ogranicavam kvantitet,  nego cisto da kazem po kom principu da svi ravnopravno ucestvuju u terorisanju grila. AD ACTA

bilo je predobro ! moram opet ici tamo cim budem u BG :) bolju atmosferu nisam vidjeo nigdje :D jos kad zasvirase "cudna jada od mostara grada" i "beogradjanku" rastopio sam se :D

Pre svega, čestitke i veliko hvala organizatorima za trud i dobru organizaciju skupa. Nije lako dogovoriti se ni kada ideš na utakmicu sa društvom, a kamoli organizovati skup barem 70-80 ljudi i to sa hranom i pićem. Sve je bilo odlično, samo je pivo brzo prošlo, što obzirom na lepo vreme i nije čudno. Žao mi je što nisam dočekao prase, ali verujem da se onim strpljivijim itekako isplatilo. Sve u svemu, jedan lepo iskorišćen dan.

A jel ima neko sliku iz kafane sa Chelicem gde isti na slici ne kuca poruke? xD

Mozda Boki ili Nesho imaju tu sliku :D

A, kako niko nije uslikao LOSI Speed NT 3.4cc, 1.8HP...nije valjda bio baš toliko brz. :D :D :D

Zagrevanje pre rostilja bilo je super. Steta sto je  Boki  bio na antibioticima, ali zato smo cipovali Celica.Super kafanica i provod.Mislim da je ovo jedina slika gde ima celica kako uziva :cheers:  :guitar: .

http://postimg.org/image/lkqxmg6vv/

http://postimg.org/image/6day23f17/

Edited by lancia 080

da ne zaboravimo da je Chelic pjevao svoje obrade poznatih pjesama :D i hvala Chelicu sto je dizao atmosferu :D hahahah :D

Priznaj da ti je bila velika cast mene upoznat :D:p zezam se :D meni je takodje bilo jako jako drago sto sam napokon upoznao Igora, covjeka sa kojim sam vec par puta planirao kafu u Bosni i na kraju nam se s*ebu planovi, ili sam ja zauzet ili on ... sta je tu je :D napokon smo izvrsili i tu gradjansku obavezu i sad te ocekujem u Sarajevu na picu :D

Pa ni ovde ne popiste kafu :D 

A jel ima neko sliku iz kafane sa Chelicem gde isti na slici ne kuca poruke? xD

On kuca poruke od pete godine :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...