cane 225 Posted April 22, 2013 Bas je premunjen!! Svaka cast. Sta si ovo stavio na mesto pozicije? Koja konkretno sijalica? I jos jedno pitanje, digitalna klima jel radi kako treba? Eto znam za 3 punta sa istom i svi su imali neke zezancije ukljucujuci i moj Quote Share this post Link to post Share on other sites
merkat 0 Posted April 22, 2013 Canbus od 5 dioda,ne pali gresku na tabli,a klima radi savrsveno i zone i dobro hladi Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 225 Posted April 22, 2013 E hvala za info, jel dovoljno jako da se koristi kao daylight? Ovako po slikama bih rekao da jeste ali white balance ume da se poigra pa nisam siguran... Kad upalis oborena svetla jel se taj canbus gasi ili? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuntalica 0 Posted April 23, 2013 Boga mi, jako lepo stoji xenon u maglenkama, ja se razmisljam da li da radim to, kao male su maglenke, ne znam kako bi to radilo bla bla, al sam sad sve blizi tome Quote Share this post Link to post Share on other sites
merkat 0 Posted April 23, 2013 namucices se pri ugradnji,jer ima malo mesta telu maglenke,ja koj to radim vec dugi niz godina sam se pomucio da ubacim sve zicice i sijalicu,jer,opet ponavljam ima malo mesta.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 225 Posted April 23, 2013 Canbus od 5 dioda,ne pali gresku na tabli,a klima radi savrsveno i zone i dobro hladijel dovoljno jako da se koristi kao daylight ili da jurim onu od 8 dioda? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuntalica 0 Posted April 24, 2013 Koliko dioda? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 225 Posted April 24, 2013 dva na treci dioda Quote Share this post Link to post Share on other sites
merkat 0 Posted April 24, 2013 sto vise dioda =nagoreva blago senilo fara....u svakom slucaju je bolja samo mala pozicija Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 225 Posted April 24, 2013 u bre majku mu nikako da mi odgovoris na pitanje.... Da li je tih 5 dioda dovoljno jako da se koristi danju kao daylight iliti dnevno svetlo. Umesto oborenih Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuntalica 0 Posted April 25, 2013 Ne nadaj se tome cane brate, kako god da sija, ako oce zandar da te smara smarace te jer moze mu se, pa i oni voze puntice pa znaju da nema daylight fabricki, a samo to se po zakonu priznaje :Sa drugo, bzvz izgleda uvece takve pozicije a obicna kratka svetla, jedino da krknes xenon pa da ubodes boju pozicije i kratkog...Inace bas sam blizu da grunem xenone na kratko i u maglenke, sviDZa mi se kako sija Quote Share this post Link to post Share on other sites
merkat 0 Posted July 24, 2013 Puntisa se prodaje.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
edinko 5 Posted July 24, 2013 Auto je vrhunac, da se meni jednog takvog primjerka punta docepati da ga ja napakujem jos malcice Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuntalica 0 Posted July 27, 2013 Sto brate?? Daj neki link ako si ga oglasio? Quote Share this post Link to post Share on other sites