Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

F1: Iznenadna anti-doping kontrola za vozače

Recommended Posts

Fernando-Alonso1.jpg

Anti-doping kontrole su među vozačima Formule 1 relativno retke pa su se zvezde ovog sporta Fernando Alonso, Serhio Perez i Danijel Rikardo poprilično iznenadili kada su ih rano ujutru iz kreveta podigli radnici Anti-doping agencije. Nedavno je vozač Red Bull Renoa, Mark Veber apelovao na zvaničnike Formule 1 da pojačaju anti-doping kontrolu nakon što je bivši MotoGP vozač Entoni Vest pozitivno testiran na zabranjene supstance

Dvostruki Ferarijev šampion sveta, Fernando Alonso je rekao da su ljudi iz Formule jedan došli u njegovu kuću u utorak ujutru pre sedam sati, dok se australijski vozač Rikardo požalio na slično iskustvo rekavši da ''nije prijatno vršiti nuždu u sopstvenom domu dok te neko nadgleda preko ramena''.

Mnogi sportisti su se i ranije žalili na narušavanje lične privatnosti prilikom iznenadnih anti-doping testova, ali kada se neko bavi sportom na najvišem mogućem nivou, privatnost je luksuz koji se stiče odlaskom u penziju.

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...