Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

F1: Ferrari F138 ide ''kako treba''...

Recommended Posts

Fernando-Alonso-Ferrari-Testing-2013-8_2905518.jpg

Nekih mesec dana pre početka nove sezone i neposredno pred početak poslednje serije predsezonskih testova u Barseloni (sutra), šef Ferrari F1 tima Stefano Domenicali kaže da očekuje kako će njegov bolid biti u grupi viodećih ili tu negde na prvoj trci sezone u Melburnu.

Felipe Massa je bio najbrži na testovima u Herezu, Alonso je odvezao najviše krugova od svih u Barseloni i ostvario drugo najbrže vreme. Sada im sledi treća, finalna serija testova. I jedan i drugi ne kriju zadovoljstvo svojim novim F138 i veruju da su u mnogo boljoj poziciji nego što su bili pred početak sezone 2012. godine.

Stefano Domenicali u izjavi italijanskim medijima kaže da im je ''trenutna situacija uredu - sa problemima koje imaju i koje su očekivali, ali generalno ok. Uskoro ćemo znati tačnu situaciju gde smo u odnosu na ostale iako možda to neće biti baš odmah u Melburnu. Po mom mišljenju, cilj je da budemo blizu vodećeg automobila. Bili bi iznenađeni ako mi budemo baš taj vodeći bolid odmah sad na početku trkanja ove godine, ali ako budemo bar blizu za par desetih delova sekunde, onda je u samoj trci sve moguće. Moramo biti sigurni da imamo auto koji je u vrhu, a onda je na vozačima i uvežbanosti tima da napravi razliku. U potpuno smo drugačijoj situaciji nego na početku prošle sezone... ''

formula_1small.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...