shibrikolibri 0 Posted February 19, 2013 Potreban mi je motor za moju lanciu dedru 2.0 turbo 8v post je na zalost moj gotov... Moze i neki 16vt uslov da je dobro stanje i da ima papire. ponude moze i na 0638871510 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojke 126 Posted February 19, 2013 8v Turbo ces tesko naci,pre ces naci 16vt,ali su uglavnom stranci tj.nemaju papire.Inace 16vt moze bez problema da se ubaci,s tim sto ces imati nekih manjih prepravki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shibrikolibri 0 Posted February 19, 2013 jel imas neku informaciju gde bih mogao da trazim pa makar i stranca... Quote Share this post Link to post Share on other sites
krsman3d 0 Posted February 19, 2013 Ja imam 20vt . Quote Share this post Link to post Share on other sites
shibrikolibri 0 Posted February 20, 2013 na prodaju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojke 126 Posted February 20, 2013 (edited) Videcu da li jedan lik ima 16vt pa cu ti javiti.Znam da ima 20vt ali taj motor bi bila ogromna prepravka da se ubaci u tvoj auto a i kostalo bi vise jer ti trebaju svi agregati,drugi turbo itd,itd.Za 16vt ti sve odgovara sa tvog motora,samo prebacis.Imas prepravku u karteru,jer mora da se zameni zbog 4wd.Takodje ces morati kompjuter sa instalacijom da zamenis. Edited February 20, 2013 by BOJKE Quote Share this post Link to post Share on other sites
shibrikolibri 0 Posted February 21, 2013 znam da je cimanje oko 20vt,ajde vidi za taj 16vt koliko,sta pa da trgujemo Quote Share this post Link to post Share on other sites
BKS_tmo 0 Posted February 22, 2013 Nemanja, hoces li mi prodati hladnjak za ulje, ako je dobar, sa tog crknutog motora? Quote Share this post Link to post Share on other sites
shibrikolibri 0 Posted February 24, 2013 ako nadje drugi kompletan motor onda cu sve sa mog prodavati... jos uvek ne mogu nista da ti kazem,trebalo bi da bude nesto uskoro... Quote Share this post Link to post Share on other sites
BKS_tmo 0 Posted February 25, 2013 Ok, računaj da sam zainteresovan za hladnjak ako nađeš komplet motor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted February 25, 2013 Imacu ja sutra komplet od Kappe 16vt. 205ks Quote Share this post Link to post Share on other sites