neshaoct 9506 Posted February 17, 2013 Neverovatna ponuda za popravku, održavanje Vašeg automobila i raznih predmeta u domaćinstvu po uvoznoj ceni!Čast nam je da smo prvi u Srbiji koji Vam možemo predstaviti i ponuditi jedan IZUZETAN PROIZVOD visokog kvaliteta.Plasti Dip je novi proizvod na našem tržištu. Sa njim ćete od starog napraviti novo. Lak je za korišćenje i visokog kvaliteta. U pitanju je tečna guma koju sami, bez bez pomoći stručnjaka možete naneti na materijal (metal, plastiku, drvo, kožu, itd.)Koristi se za obnavljanje, očuvanje, Vašeg automobila ili motora. Upotrebljava se i u domaćinstvu za obnavljanje raznih predmeta. Saznajte više o ovom jedinstvenom proizvodu sa našeg sajta:http://www.plastidip.comlu.comUvozne cene:Plasti Dip Sprej 311g (crna, bela, providna, crvena, žuta, plava) - 25ePlasti Dip tečna guma 200g (crna, bela, providna, crvena, žuta, plava) - 25ePlasti Dip tečna guma 350g (crna, bela, providna, crvena, žuta, plava) - 30ePlasti Dip tečna guma 3000g (crna, bela, providna, plava) - 200ePlasti Dip razređivač 250ml - 15ePlasti Dip razređivač 500ml - 20ePlasti Dip Liquid Tape 100g - 25eOve cene traju do isteka zaliha! Članovi Fiat-Lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom i ličnim identifikacionim dokumentom koji izdaje Republika Srbija (ili druga država koju Srbija priznaje), ostvaruju popust od 20% na navedene cene, a svi članovi FLCS foruma ostvaruju popust od 10% na navedene cene.Telefon: +381 63 8 449 262Email: laslo.tot.85@gmail.comSajt: www.plastidip.comlu.com -----------------------------------------Tema ostaje otvorena za Vaša pitanja na koja će odgovarati Laslo preko korisničkog naloga tiptap Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3263 Posted February 18, 2013 (edited) Mala opaska. Koliko je postojana ova guma/plastika? Da ne bude kao ova sto sam je skidao sa inst. table/kokpita? Da, kad bi bilo u vise boja , recimo u boji karoserije. Edited February 18, 2013 by Mijailović P. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tiptap 0 Posted February 18, 2013 (edited) Zasad ima u 6 boja:- crna,- bela,- providna,- crvena,- žuta,- plavaAli pokušaću da nabavim i odsjajnu naranđastu i zelenu....Vidi ovako... Evo ti neki Youtube video, pa proceni ti da li je lako skinuti, ili ne. Ako je pravilno naneto ne površinu onda ni visokopritisna mašina neće da odklonihttp://www.youtube.c...bed/rDhIAoXc1swhttp://www.youtube.c...bed/q37dZ2YdXl4http://www.youtube.c...bed/inHYo72DC7YA inače ako neko hoće, jeste jednostavno je skinuti(samo treba određena debljina da se kida):http://www.youtube.c...bed/m5H69eMjUXkhttp://www.youtube.c...bed/SxxfHI4V7johttp://www.youtube.c...bed/w4Mmnu5KHo8 Edited February 18, 2013 by tiptap Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 30 Posted February 18, 2013 Dobro je što konačno postoji distributer i za Srbiju, u suštini najbolje je eksperimentisati na felnama, tako će najbolje da se vidi njegova istrajnost.. Mislim da sa jednim ovim sprejom mogu da se ofarbaju sve 4 felne.. Gledao sam još davno klipove kako se koristi sprej, pojasni nam malo na kom principu se koristi ta tečna guma, pretpostavljam da je ona ista kao boja i ide u pištolj za farbanje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tiptap 0 Posted February 18, 2013 Imaš u tečnoj varijanti, koji se "farba" sa pištoljom za farbanje, ali za to treba niskopritisni sistem. Može se sa običnom visokopritisnom sistemom da se farba, ali za to treba iskustvo i probe i naravno da se meša sa specijalnim Plasti Dip razređivačom da se podesi željeni viskozitet. Ova varijanta je odlična ako planirate kompletnu izolaciju karoserije, ili ako hoćete profesijonalno da se bavite stim.Za kućnu upotrebu najiskrenije bih Vam preporučio sprej varijantu. To je kao običan sprej od 311g, jako je jednostavno za korišćenje, 1 sprej je dovoljan za 4 felne(2-3 sloja, u zavisnosti od debljine sloja). Npr. ja sam obnovio 4 rukohvata za zatvaranje vrata sa 3 sloja i ostalo mi je još približno 1/3 u spreju.Na ono što morate obratiti pažnju je dobra priprema porvšine (čista od masnoće, bez prašine, itd), a ako koristite specijalnu Plasti Dip podlogu koja je isto u speju, proizvod se 400% bolje lepi na željenu površinu. One rukohvate koje sam obnovio već više od godinu dana stoje tako i nije sišla uopšte, a auto se koristi svaki dan! Zato kažem dobra priprema, i u zavisnosti gde ćete koristiti podloga!Npr. ako pravite neki dizajn na autu (tribal ili slično) ne treba podloga, ne treba ni za felne, ni ako izolirate kablove, ili izolirate elektroniku, a za volan, rukohvate poželjeno je podloga.Ako Vam treba pomoć oko kupovine, saveti slobodno me kontaktiraje ili tu, ili na tel.! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3263 Posted February 18, 2013 Auuu, pa ovo kao ove gotove folije ... Jos samo da narucim jednu crnu pa da sredim krov i neke sitnice ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tiptap 0 Posted February 18, 2013 (edited) Prednosti Plasti Dip-a prema carbon foliji su što ne ostavlja tragove lepka, kao carbon folija - tj. POSLE NE TREBA ISPOLIRATI AUTO!!!!!!!!!!Skidanje carbon folije:i ako ima određenu debljinu (barem 3 sloja) ne puca se kao carbon i lakše skinuti!Skidanje sa leve strane carbon folije, sa desne strane Plasti Dip tečne gume: Edited February 18, 2013 by tiptap Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bki 2 Posted March 24, 2013 Ja ako sam dobro video na netu, proizvodjac preporucuje 4 boce spreja za 4 felne, odnosno bocu po felni.Ispada skuplje onda plasti dip, nego farbanje felni ?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 23 Posted March 29, 2013 vrlo interesantno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Obbi 0 Posted April 22, 2013 Da li ima nekih promena sto se tice cena? Ili je sve ostalo isto!? Dusu dalo za farbanje felni, Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 23 Posted April 22, 2013 Jeste, Super za felne, ja sam skroz za, ali cena je neprihvatljiva na balkanu. U SAD-u je oko 8$ boca, a ako hoces da valja 1boca-1felna sto kod nas znaci 80€!!! za te pare... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Obbi 0 Posted April 22, 2013 Al opet lakse je tako da puknes 80e i sam da odradis,nego da skidas recimo felne i gume pa da saljes kod nekoga da ti farba. Plus sto posle mora da platis montazu i balansiranje. Meni recimo covek u Cupriji koji stvarno dobro radi te farbarske stvari trazi 100e da mi ofarba sve cetiri felne. A ovo dodje mng lakse,em ustedis neku kintu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 23 Posted April 22, 2013 To si u pravu, sasvim. I izvinjavam se, nisam video na vreme da je ovo oglas, mislio sam da je 'obicna' tema... Quote Share this post Link to post Share on other sites
saledelagano 25 Posted January 9, 2014 On je napisao da 1 sprej ide na za 4 felne Quote Share this post Link to post Share on other sites