boki_boki 0 Posted February 15, 2013 sto je dzabe i sirce je slatko... ne bi se bunio i ladu nivu da mi poklone Quote Share this post Link to post Share on other sites
skile86 556 Posted February 15, 2013 Glasao za Lineu, ali je po meni 5-6-a na ovom spisku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bole-stilo.jtd 374 Posted February 15, 2013 Ja koliko vidim linea vodi -- jbg. nase je .......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
OptimusPrime 0 Posted February 15, 2013 (edited) Sve je to O.K. glasamo za "naseg"... Mozda nisam lepo procitao(ili nisam nasao) ali ovde nisu ponudjeni svi automobili...ili zasto mi nisu istavili mogucnost da upisem svoj predlog, mislim da bi tako bilo najrealnije...ovako glasam po njihovom izboru a ni jedan mi se ne svidja Edited February 15, 2013 by OptimusPrime Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragumilo 0 Posted February 15, 2013 Glasao za naseg. Trenutno vodimo sa 185 glasova (19%). Do pobede!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
igorvr 0 Posted February 15, 2013 Glasao za lineu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
*mishko* 1 Posted February 15, 2013 +1 i od mene. Trenutno prvi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 24925 Posted February 15, 2013 Zna li neko možda do kad traje glasanje? Do 24. februara, mada ce mozda produziti dan-dva.Glasao.Hajde sada realno, kada bi vam neko ponudio na poklon jedan od ovih automobila, koji biste birali?Sigurno bih odabrao Lineu, mada mi se novi Clio mnogo svidja. Morate da imate na umu da je ovo glasanje za automobile koji kostaju do 10.000 evra. Sto znaci da su skoro svi ovi modeli klot verzije. I uzti su u obzir samo B i C segment.Linea je 9.000, kad se uzme u obzir cena, koje godine je predstavljena, prtljaznik, prostor u kabini meni je najbolja.Glasao. Moglo bi ovo glasanje malo da se namesti, ako imate nešto od toga da pobedi Linea Nemamo nista, ima nas dovoljno da glatko budemo prvi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted February 15, 2013 Zna li neko možda do kad traje glasanje? pa pise, do 10.000€ :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ćale 0 Posted February 15, 2013 Obavio svoju forumašku dužnost.Fiat Linea 20% 210 glasova Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragan.pb 0 Posted February 15, 2013 glasao,linea 214 glasova! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiroslavL 0 Posted February 15, 2013 215 bodova naša,149,148... Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted February 15, 2013 Ja glasao dva puta sa kradenog vajrlesa Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomasher 0 Posted February 15, 2013 Obavio duznost 220 glas i prvi je FIAt sa 21%... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 19057 Posted February 15, 2013 I lepsa polovina ima da voli Lineu i to sa 2 IP adrese. Ideeeeemo . 224,150,149,... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gusar 4 Posted February 15, 2013 Ja sam glasao za Peglicu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3614 Posted February 15, 2013 (edited) Evo drugi put glasam ... zna se 229-29% zulutapka Edited February 15, 2013 by Mijailović P. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 19057 Posted February 15, 2013 Evo komentara bas sa "autoblog.rs" glasanja. Kaze ovako:Ljudi kao sto je pro seed oduvao konkurenciju kada je izasao tako ce i kia rio....7godina garancije odlicna snabdevenost delovima vrhunski dizajn i oprema verujte best buy....i ko je glasao za fiat linea i zasto?Eeeeeee . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nidzo 2 Posted February 15, 2013 Evo komentara bas sa "autoblog.rs" glasanja. Kaze ovako: "Ljudi kao sto je pro seed oduvao konkurenciju kada je izasao tako ce i kia rio....7godina garancije odlicna snabdevenost delovima vrhunski dizajn i oprema verujte best buy....i ko je glasao za fiat linea i zasto?" Eeeeeee . Nemaju oni pojma ko smo MI i koliko smo jaki Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vlada85 0 Posted February 15, 2013 235 http://poll.pollcode.com/hkbqkq_result?v Quote Share this post Link to post Share on other sites
cerveni 0 Posted February 15, 2013 Glasao za Lineu Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiroslavL 0 Posted February 15, 2013 Znam da se pomoću Jdownloadera može promenuti IP adresa , može li nam to pomoći u ovom slučaju ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nidzo 2 Posted February 15, 2013 ADSL korisnici mogu mijenjati IP na taj način, može se i pomoću nekog VPN programa tipa Tunnel Bear, VpnOneClick ili CyberGhost VPN promjeniti IP no nećemo sad ovako javno... Dobićemo ih i ovako Quote Share this post Link to post Share on other sites