vicaNo 0 Posted September 11, 2014 Nije, video sam taj vec. Hvala svakako.Nasao sam na otpadima n ekim za 10-15e, pa cu videti da uzmem. Ili da promenim na licu mesta i znam na cemu sam... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicaNo 0 Posted September 11, 2014 (edited) Da l treba da se cuje kuglica u nosacu filtera goriva kad se prodrma rukom? Skinuo sam svoj filter i prodrmao kuciste i cuje se kuglica kako se pomera.Bio sam predvece da pokupim kuciste filtera, kad ono nije skroz identicno, vodovi za gorivo su sa jedne strane, dok su kod mene unakrst, te bih morao prilicno da savijem crevo dovoda goriva pa na kraju ni ne uzeh. I tako sam veceras opet nemocan da nesto drugo probam...Jos sam na dijagnostici video da pritisak nije stabilan, npr. na leru je desire 305 bar a moj varira od 300bar do 315bar. Edited September 11, 2014 by vicaNo Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicaNo 0 Posted September 24, 2014 Samo da javim, bio sam malo u frci prethodnih dana. Odvezao auto kod majstora, on skinuo pumpu u rezervoaru i kaze probusio neke rupe na membrani, tako da pumpa prima vise goriva.Od tada, nema nikakvih zvukova iz rezervoara, kaze da je pritisak koji daje pumpa posle filtera goriva oko 2.5bara i da je to ok.Sa odsecenim regulatorom pritiska, auto sad radi ok. Zbog goriva koje sipam, iz kante, pametno bi bilo da ocistim rezervoar. To cu videti uskoro da odradim...Hvala svima na pomoci! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8175 Posted October 16, 2014 Malopre vozim uz brdo ( jtd 85kw), preticem do 3000rpm, presaltam i drzi gas al nece da primi. Vratim u nizu i nekoliko puta uzastopno kada dajem gas i prelazim nekih 2500-3000rpm zapisti i pali check lampu, par puta nece da primi gas preko 3000rpm. Lampicu ne pali konstantno nego samo preko tih obrtaja. Sad sam probao nekoliko puta i prima gas, razvlaci do crvenog ali mi se cini da je mozda malo nijansu tromiji. Sta ovako napamet da pregledam i da li je zapamtio u memoriji ovu gresku? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojankov 36 Posted October 16, 2014 Sporom voznjom si zacepio turbinu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8175 Posted October 16, 2014 Ma jes. Isao sam pre toga 180 desetak km Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted October 16, 2014 pogledaj crevca od vakum ventila.Tako se meni ponasao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted October 16, 2014 Protokomor ce da bude Mitjo a kad si izaso na to brdo jel i na ravno nije primao gas preko 3? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8175 Posted October 16, 2014 I na ravnom, a na ler gasu je primao. Pala su mi na pamet crevca al ko zna koje moze da bude. Trebace mi dizalica il kanal da proverim. Dal je zapamtio ovu gresku u memoriji? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted October 16, 2014 Kaci sutra pa ce vidis. A sad sve normalno u voznji ide preko 3? Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted October 16, 2014 Protokomer proveris odmah.Raskacis ga i ako je gecrkt odmah ce bolje da ide. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted October 16, 2014 Pa to upravo. Ako mu sad ne prima preko 3 nek raskaci protokomer i ce ustanovi da l jr do njega. Ako je on ok, onda je neko crevce. Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted October 16, 2014 Ako su crevca turbina ti se ne cuje u mestu kada dajes gas.Nema onog zvizdanja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8175 Posted October 16, 2014 Cuje se i sad prima gas do crvenog kao sto sam napisao. To je bilo nekih 10-ak min voznje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted October 16, 2014 Ma neko zacepljenje bilo.Ne sikiraj se. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8175 Posted October 16, 2014 Ma nemoze to tajo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted October 16, 2014 Ima sigurno gresku u memoriji, prvo to proveri pa onda sve ostalo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8175 Posted October 18, 2014 Sad bio na dijagnostiku. Zapamtio je gresku od one veceri. Prijavio je problem sa punjenjem turbune. Nakvasio se onaj deo ispod akumulatora sto regulise vakume pa nije punila turbina. Iskreno, sumnjao sam na to ili na neko crevce, ali posto od te veceri radi normalno hvala Bogu, znaci da je do toga bilo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted October 18, 2014 Over bost ventil,isti slucaj imao. Isto se desavalo kod mene. Prvo su rekli da je protokomer jer kada ga je majstor raskacio,bolje je primao gas...ali na kraju je over bost ventil zamenjen i sve sljaka kao ludo. Protokomer i dalje isti...Ako imas,pozajmi od nekog na probu i prebaci ga na kuciste akua... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8175 Posted October 18, 2014 Pa ne treba mi, reko ti da je jos to vece prestalo posle 10min Quote Share this post Link to post Share on other sites
deki87 7 Posted October 18, 2014 Jeste prestalo ali ce opet sigurno cim naletis na vecu vodu to su mu prvi simptomi,a onda ce da pocne cesce da zeza....izmesti ga na kuciste dok je vreme. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sale2810 4 Posted October 18, 2014 Jos bolje,ali ako se ponovi,da znas sta da probas... Nemo se bijes o'ma Ja sam kupio nov i majstor ga je odma premestio gore...i fala bogu,nikakvih problema nema. Quote Share this post Link to post Share on other sites
deki87 7 Posted October 18, 2014 Ne mora da se kupuje novi,moze i taj sto zeza da se resi rasklopi i ocisti pisano je vec o tome ja sam 3 do sada cistio i vratio ih iz mrtvih i dalje rade bez problema.Koga mrzio da se jebava i ko nezna on da 50+e i nema se cima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8175 Posted October 18, 2014 Na to premestanje sam totalno zaboravio. Dobro me podsetiste Quote Share this post Link to post Share on other sites