Jump to content
FAS Goran
kicerica

Audi A7 / S7 / RS7

Recommended Posts

Snimljen 2020. Audi RS7

 

Očekuje se verzija sa 4.0 litarskim twin-turbo V8 motorom i 650KS, a verovatno i plug-in hybrid varijanta sa oko 700KS. U paketu će se naći i Quattro pogon na sva četiri točka, agresivniji aero body kit, veći alu točkovi, jače kočnice, sportski podešeno oslanjanje, sportski izduvni sistem i doterani enterijer (sportska sedišta i volan, koža, alkantara...)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Novi Audi A7 u slalomu kao pravi profesionalac

 

Uprkos tome što je dugačak gotovo pet metara i težak nešto ispod dve tone, najnoviji 2019 Audi A7 Sportback predstavlja iznenađujuće agilan porodični automobil. Ukoliko ne verujete, slobodno pogledajte snimak na kome je ovekovečena široka paleta testova stabilnosti pri brzinama od 77 km/h. Ekipa zadužena za testiranje startovala je sa jednim od najpopularnijih segmenata, "moose" skretanjima, pri przinama od 75, 76, 77 i 78 km/h, a njega su pratili testovi punog slaloma. Pri brzinama od 75 km/h, A7 je kompletirao prvi deo bez i jedne greške, zaobilazeći svaki čunj i poravnavajući svoj zadnji deo odmah po ispravljanju volana. Povećavanje brzine jedva da je otežalo stvari u minimalnom maniru, dok automobil ni u jednom momentu nije bio optrećen konstantnim promenama pravaca. Potpuno nova generacija Audi A7 Sportback modela može biti opremljena sa četiri različite postavke vešanja, koje uključuju konvencijalno sa oprugama, ali i opcione vazdušne sisteme, koje ovaj testirani automobil poseduje, što mu svakako omogućuje bolju ugaonu stabilnost i komotniju vožnju. Tu su zatim i opciono sportsko vešanje koje približava model tlu za oko 10 mm, dok progresivni upravljački i dinamični sistem obe osovine, omogućuje ovoj liniji da pokreće zadnje točkove za oko pet stepeni oba pravca. Kao što možete sami videti, A7 je obavio veoma dobar posao i u punom slalomu takođe, što samo govori o količini stabilnosti i kvalitetu upravljanja koji moderni porodični automobili poseduju, posebno u poređenju sa prethodnim generacijama. Dodatno, ovoliko dobri rezultati ne moraju da čude bilo koga, jer pored svih najmodernijih tehnologija, ovaj model poseduje i veoma visoku cenu, koja nikako nije neopravdana, makar u ovom vremenu, kada su svi proseci daleko izvan nekih normalnih granica.


preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ABT Audi A7 Sportback

 

abt a7 1.jpg

 

Nemački ABT Sportsline nam predstavlja i svoj tjuning paket za novi Audi A7 Sportback, pri čemu se ističu novi alu točkovi i paket za pojačanje V6 benzinskog motora.

 

abt a7 11.jpg

 

Pre svega, odmah se primećuju novi točkovi, i to od 20 do 22 inča, a koji su dostupni u crnoj boji, mat crnoj ili sjajnoj crnoj boji.

 

abt a7 111.jpg

 

Što se paketa za pojačanje motora tiče, benzinski 3.0 litarski V6 agregat je sa 340KS i 500 Nm pojačan na 425KS i 550 Nm obrtnog momenta, a sličan kit je u pripremi i za dizel motor. Na kraju, ABT Sportsline takođe odobrava i garanciju u trajanju od 36 meseci.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Novi Audi RS7 i u hibridnoj verziji

 

183112-audi rs7.jpg

 

Krajem sledeće godine će se u prodaji pojaviti i najsnažnije verzije iz Audijeve A7 porodice, što znači RS7 i RS7 Performance. Standardna verzija RS7 će dolaziti sa 4.0 litarskim twin-turbo V8 motorom i oko 600KS, uz standardni quattro pogon na sva četiri točka i S tronic menjač sa dvostrukim kvačilom. Sa druge strane, jači RS7 Performance će uz 4.0 litarski twin-tubo V8 motor dobiti i elektromotor, pa će ovaj plug-in hybrid model raspolagati sa blizu 700KS i 850 Nm. Što se performansi tiče, RS7 Performance bi od 0 do 100 km/h trebalo da ubrzava za oko 3.5 sekunde. U RS7 paketu će se naravno naći i agresivniji aero body kit, proširenja blatobrana, veći alu točkovi, karbon-keramičke kočnice, sportski podešeno oslanjanje, sportski izduvni sistem sa ovalnim izduvnim cevima i doterani enterijer (sportska sedišta i volan, koža, alkantara...)

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snimljen Audi RS7 Sportback

 

Očekuje se verzija sa 4.0 litarskim twin-turbo V8 motorom i 650KS, a verovatno i plug-in hybrid varijanta sa oko 700KS.

U paketu će se naći i Quattro pogon na sva četiri točka, agresivniji aero body kit, veći alu točkovi, jače kočnice, sportski podešeno oslanjanje, sportski izduvni sistem i doterani enterijer (sportska sedišta i volan, koža, alkantara...)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

AN66SAwAdCAGRxHuYLQlJKUos9vBTGgrBvQjcmsL Motor.TV video: Potpuno nov 2019. Audi A7 3.0 V6 TFSI Quattro

 

Na temeljima uspeha prve generacije, sa još kvalitetnijom, preciznije urađenom spoljašnošću i unutrašnošću, kao i sa najnovijom generacijom Audijevih svetala i raznih sistema pomaganja (asistencije) vozaču:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

AN66SAx-QkbsdzTQBNfiytmU6cJbRULRe0rI4kAX TestAutomobila video: Polovni 2011. Audi A7 3.0 TDI V6

 

Audi A7 prve generacije sa 3.0 V6 turbo-dizel TDI motorom snage 205 konja:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

AAuE7mCmIAvJiEvf79E3LIYgn6QWnQltyUFpjdmb Auditography video: Može li dorađeni RS7 da bude brži od moćnog R8?

 

I, to ne ''običnog'' R8, nego R8 V10 Plus. Naknadno dorađeni RS7 sada ima 650 konja, dok R8 Plus ima 610 konja....ali je i lakši. Sve je snimljeno u Dohi (Katar):

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

autotopnl.jpg AutoTopNL video: Za volanom Audija A7 Sportback 3.0 TDI

 

3.0 V6 TDI sa 286 konja i 620 Nm. Do 100 Km/h za 5.7 sekundi, maksimalna brzina 250 Km/h:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snimljen Audi RS7 Sportback

 

Očekuje se verzija sa 4.0 litarskim twin-turbo V8 motorom i 650KS, a verovatno i plug-in hybrid varijanta sa oko 700KS. U paketu će se naći i Quattro pogon na sva četiri točka, 8-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom, agresivniji aero body kit, veći alu točkovi, jače kočnice, sportski podešeno oslanjanje, sportski izduvni sistem i doterani enterijer (sportska sedišta i volan, koža, alkantara...)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

carbuyer.jpg Carbuyer video: Test Audi A7 Sportback

 

Kad je reč o luksuznim automobilima, oni treba da budu elegantni, lepi, laki za vožnju i da nesumnjivo ostavljaju utisak da su skupi. Kombinacija tih kvaliteta je izgleda u novom Audiju A7 pogođena baš kako treba:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

chasingcars.jpg ChasingCars video: Test 2019. Audi A7 Sportback

 

Na testu je verzija V6 55 TFSI. Kakva je u odnosu na npr. Mercedes CLS:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...