Mijailović P. 3263 Posted August 20 Ih , samo jenoč. Ima toga kol'ko o'š. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 21800 Posted August 21 On 8/20/2023 at 5:58 AM, moron said: Medo čuva Znači ova pesma nije tačna 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 13109 Posted August 21 (edited) Ta je stara,naravno da ne važi… Edited August 21 by neshtry Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 6515 Posted September 3 (edited) Ozbiljna saobracajka u Zlakusi, ogromne kolone u oba smera. Sto je najgore, gugl mape ne pokazuju crveno. Culi za problem, proverili na mapama, pomislili da je prohodno sada, medjutim katastrofa. Stojimo u koloni, a gugle mape pokazuju plavo... https://www.google.com/amp/s/24sedam.rs/hronika/vesti/241327/jeziva-saobracajna-nesreca-kod-uzica/amp Edited September 3 by Dale 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 867 Posted September 3 Ova raskrsnica je vrlo zeznuta, pogotovo kad se ide iz pravca Pozege. Lep pravac pre toga, pa ide krivina a raskrsnica je malo posle krivine. Takodje i ukljucenje iz Zlakuse ka Uzicu je vrlo nepregledno. Ogranicenje je 40 ali dosta ljudi ne obrati paznju i desi se nesreca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 6515 Posted September 3 (edited) Ovaj kamion koji je parkiran desno(na slici na linku), sa otvorenim vratima je takodje ucestvovao. Odvaljen mu je donji prednji deo. Bas je velika guzva bila. Mi malo pre dosli iz Uzica. Puno cudaka na putu, bilo ludovanja i na auto putu. Edited September 3 by Dale Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 867 Posted September 3 U poslednjih par godina cela deonica od Uzica (mada moze da se kaze i od Pakovraca) do Zlatibora je postala nemoguca za voznju. Ogromne guzve svakodnevno, dosta ludaka za volanom i nesrece se vrlo cesto desavaju. 2 moron and Dale reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 16032 Posted September 5 (edited) Ono kad pomislis da nema bolje ideje od postavljanja drzavnih zastavica na banderama osvetljenja na autoputu, u jutarnjem spicu, prvog ponedeljka u septembru... O da, ima - ista prica i danas . Totalni kolaps oba dana na autoputu, kilometarske kolone u sve 3 trake (gde ima i 5 traka), ljudi zure, kasne, nervozni, uskacu jedni drugima, juce cak blokirana i bocna ukljucenja na AP... Mrzelo me da uzimam telefon i slikam. Je*es mi sve, dobro smo mi jos i normalni (ako uopste i jesmo). Nije mi samo jasno kome moze da padne na pamet da kaci zastavice po autoputu u spicu. Zauzeta kompletna brza traka, plus ljudi obilaze za svaki slucaj malo dalje i u srednjoj, ogroman znak za preusmeravanje, par vozila i korpa jedni za drugima, radnici... Koji su zakrcili na hiljade vozila iza sebe. Edited September 5 by Ivan 3 Woodoo, alfini0507 and Dale reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3332 Posted September 5 Kačili su one te zastavice još i u subotu I tada je pre podne bio kolaps na auto putu, deo od Arene ka nekadašnjem MAG-u Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 3816 Posted September 5 Uveliko su poceli i BUS stajalista da farbaju..polako, uskoro ce i prelaze pred zimu da se krljamo na poledici 1 alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3332 Posted November 6 Zna li se, kada će biti gotov put kroz Sremske Karlovce ? A nešto se radilo i u Petrovaradinu. Tj, zna li se kada će potpuno normalno biti prohodno od Indjije do NS ? Pitao bih isto i za put Stara Pazova – Golubinci. To je najpre zbog radova na nadvožnjaku bilo zatvoreno do 01.11, a sada videh da je “zatvorenost” produžena do 30.11. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 803 Posted November 6 Biti će sve gotovo pre izbora. Quote Share this post Link to post Share on other sites