Dale 7404 Posted March 29, 2023 (edited) Malopre na Zarkovu kod NIS pumpe. Autobus izgubio kocnice, pokupio nekoliko automobila i uspeo da se zaustavi u ogradi. Edited March 29, 2023 by Dale 5 moron, horvat, dach@ and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dach@ 4905 Posted March 29, 2023 Au dobro ih pokupio. Ovo kod groblja u Žarkovu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7404 Posted March 29, 2023 Vec se pojavile vesti na netu, izgleda da nisu kocnice nego je vozac ostao bez svesti ili sl Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13180 Posted March 29, 2023 Umro.Sent from my SM-G770F using Tapatalk 1 Dzimbo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4458 Posted March 29, 2023 Jonasinacka Banja - Novi Pazar...od 19:15 putovali jedno 45minuta. Razrovareno, raskupusano, jedno 6-7 semafora, na par mesta skidali asfalt kako su stigli sa vrlo visokim ivicama (deonice blize Jonasinackoj banji). Nije bilo saobracaja koliko je pozeljno opreznije voziti zbog 'iznenadjenja'. Sutra idemo kontra smer...vec vidim prolaznost oko 8-8:30 izjutra... 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4465 Posted June 29, 2023 Ako neko zna stanje ovih puteva, da li su zvanično/legalno pušteni u saobraćaj, jer sam prolazeći par puta u skorije vreme, video da je rekonstrukcija u toku: - od Stare Pazove ka Golubincima i Putincima (i dalje ka Rumi), jer me nadavno policajac na izlasku iz Stare Pazove nije pustio da prodjem "zbog radova" ( a dok je pričao sa mnom "zaustavljenim", pored nas najnormalanije prodje neki civilni Fiat Punto i kada pitam policajca "A kako on može?", policajac mi reče "Ma, njega znam, on neće daleko" ), - od Stare Pazove ka Indiji, kako to napreduje ( preusmerili su me preko Novih Karlovaca i baš mi lepo bilo, za promenu rute ), - od Šimanovaca ka Prhovu, videh u nedelju da saobraćajna signalizacija sa obe strane (i na više mesta) i dalje kaže da je put zatvoren, a ja vidim da svi idu tim putem najnormalnije, jer je postavljen (noseći) sloj asfalta ( a radnike i mašina nigde nema), pri čemu sam video patrolu policije u Prhovu, i nikoga ne zaustavljaju jer eventualno ide "kroz zabranu". Ako neko zna, kada će šta od toga da se i zvanično pusti u legalni saobraćaj, hvala unapred. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20275 Posted June 29, 2023 (edited) 1 hour ago, moron said: - od Šimanovaca ka Prhovu, videh u nedelju da saobraćajna signalizacija sa obe strane (i na više mesta) i dalje kaže da je put zatvoren, a ja vidim da svi idu tim putem najnormalnije, jer je postavljen (noseći) sloj asfalta ( a radnike i mašina nigde nema), pri čemu sam video patrolu policije u Prhovu, i nikoga ne zaustavljaju jer eventualno ide "kroz zabranu". Poslao mi nas Mladen (Smireni) pre neki dan, posto sam ga identicno to pitao. Ide covek normalno tuda za Sabac: Edited June 29, 2023 by Ivan 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20275 Posted July 21, 2023 Ugao Sindjeliceve i Bulevara malopre. A tek se iza toga zahuktalo: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7404 Posted July 22, 2023 (edited) Ovcarsko Kablarska klisura trenutno. Smer ka UE, sve stoji. Edited July 22, 2023 by Dale 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4465 Posted July 22, 2023 Baš gužva ? Kako je bilo na auto putu i naplatnoj u Pakovraću ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7404 Posted July 22, 2023 Auto put guzva, ali ok. Bila mala saobracajka na Dobanovackoj petlji pa i tamo kolone bile. Pakovrace guzva, ali nije strasno. Evo neki cica u novom a8 iza mene izneo flasicu rakije "da se prekrsti" 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7404 Posted July 22, 2023 Saznali na radiju i videli slupana kola na slepu, bila saobracajka, valjda 4oro povredjenih. Sada bi trebalo da je normalno. 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 107 Posted July 31, 2023 Pruzni prelaz u okolini Smedereva. Koliko sam cuo, redovna pojava: 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6804 Posted July 31, 2023 Svuda po Srbiji je tako, evo i kod mene u SU. Stave znak, odreknu se odgovornosti u pravnom smislu i gotovo. Sto bi placali nekog da dize/spusta ili investirali u neki automatizovani sistem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3688 Posted August 1, 2023 Pa nije to od "juče". 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4465 Posted August 18, 2023 Autonomna regulacija saobraćaja jutros rano na obilaznici kod Gacka ... 3 Nikola031, Ivan and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 1000 Posted August 18, 2023 Ovo je redovna pojava kroz Hercegovinu Bukvalno od tunela Cemerno mogu se bilo gde ocekivati krave na putu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4465 Posted August 18, 2023 Znam. Odavno sam na njih navikao i na njihov "red hodnje" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20275 Posted August 18, 2023 Jednom prilikom me poveca "ekipa" zaustavila na celih par minuta, negde na spustanju u Gatacko polje . 1 1 Woodoo and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3688 Posted August 18, 2023 Isti slučaj. 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4465 Posted August 18, 2023 Uh, zaboravih jedan "susret". Par km pre Tjentišta (u smeru Gacka) ima jedna česma sa desne strane. Stanem da se malo osvežim vodom. Jedva da sviće. Nastavim i na oko jedan km pre Tjentišta na kolovozu imaju oznake za blizinu škole. I baš tu mi "pred nosom" pretrča put medved. Kočih u čudu. Stanem. Pogledam iza sebe. Vidim ga par metara desno pored puta. Deluje kao neko mladunče. Vratim se malo. A on tada ode "u brdo" stazom, putem ... Poranio u školu ... 4 Grafit, nebojsa zvezdara, MiloshBg and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6627 Posted August 19, 2023 (edited) Ko ide od Valjeva ka Bajinoj Bašti, preko Debelog, dozvoli, brda, na drugom vijaduktu su radovi, cela traka je zatvorena! Nesrećno su obeleženi i vrlo nepregledni i opasni ako se ne smanji brzina! Edited August 19, 2023 by bane1321 2 1 knezevic76, Ivan and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 26232 Posted August 19, 2023 Dana pre Tjentišta, 30-ak metara posle "škole". Čobana ni na vidiku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4465 Posted August 20, 2023 Medo čuva 1 nebojsa zvezdara reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8075 Posted August 20, 2023 Vrlo, vrlo zajebana situacija!Imao sam jedno prilikom sličan blizak susret nakon nepregledne krivine Послато са 2203129G помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites