dulegti 1 Posted December 10, 2012 Napokon smo se skupili i krenuli na jedan od najvecih tuning sajmova u Evropi...Verujte mi,nije mi zao ni para koje sam potrosio,a ni sto sam u povratku stojao toliko dugo zavejan u Topoli...Sad da mi neko kaze,ajmo nazad,ja bi odma seo u kola i krenuo nazad....ne znam ni odakle da pocnem sa pricom i postavljanjem slika..Oko 400 slika imam u ovom aparatu,a ne znam ni koliko ima u onom drugom... Posle Alfa cluba Nemacka,ide sve ovo ostalo... Ovo je samo mali deo....Trebalo bi mi puno,puno vremena da sve postavim... Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted December 11, 2012 Ima pošteno i ovde što šta da se vidi, pa kad uhvatiš vremena okači još koju Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9661 Posted December 11, 2012 Uh, al' su mi gadne ove prve Alfe, naročito šta ovaj napravi od 156-ce...njenim prednjim branikom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted December 11, 2012 To ti je Alfa specijalno prilagođena za Vojvodinu Winter 2012/13, za sada prihvataju sugestije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BojmeNS 1 Posted December 21, 2012 (edited) To ti je Alfa specijalno prilagođena za Vojvodinu Winter 2012/13.ahahahaha Edited December 21, 2012 by BojmeNS Quote Share this post Link to post Share on other sites