Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Mesto gde se prave najbrži Audi automobili / Audi S6 / Audi RS6

Recommended Posts

ABT Audi RS6-R unapred rasprodat

 

160587-abt%201.jpg

 

ABT je na sebi svojstven način napravio omaž Audiju RS6, napravivši samo 25 tjuniranih primeraka aktuelne serije, čiji se naslednik očekuje krajem godine. Jedan od automobila koji nesumnjivo izaziva divljenje većine ljubitelja automobila je Audi RS6. Naizgled porodična limuzina, a u srcu super-auto. Sa svojih fabričkih 560 konja staje na crtu mnogim čuvenim imenima među najbržim automobilima sveta.

 

160588-abt%2011.jpg

 

Kada se na njemu nađe potpis tjunerske kuće ABT, poštovanje postaje još veće. Već duži niz decenija ABT više nego uspešno tjunira Audije. Vrhunac rada je svakako Audi RS6 avant. Kompanija ABT, kao jedan od najznačajnijih tjunera Audijevih modela, poslala je sopštenje da je napravljeno poslednjih 25 primeraka aktuelne geracije Audija RS6 avant. Snaga 4.0 TFSI V8 motora je pojačana sa fabričkih 560 na 730 KS, a maksimalni obrtni moment sa 700 na 920 njutn-metara. Još zanimljivije je to da su svi primerci ove ograničene serije odmah rasprodati. ABT navodi da je ovo poslednja serija tjuniranih RS6 zbog toga što je novi model A6 predviđen za sledeću godinu.

 

160589-abt%20111.jpg

 

Premijera bi trebalo da bude održana na jesen na Salonu automobilau Frankfurtu, a prvi primerci bi mogli da stignu do svojih vlasnika početkom 2018. godine. S obzirom na dosadašnji raspored i dinamiku predstavljanja novih modela, novi RS6 se neće pojaviti pre 2019. godine, a samim tim neće biti ni ozbiljnog materijala za tjuniranje. Među detaljima tjuning kompleta izdvajamo felne prečnika 22 inča sa gumama dimenzije 295/25 ZR22, elemente ogibljenja sa podešavanjem odstojanja od tla, a tu su i brojni detalji od ugljenih vlakana, kao i obavezan vez na sedištima sa logoom ABT.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...