EDO_SA 0 Posted October 9, 2013 Punto chipovan, 205kmh prema GPS-u ide testirano i sve ok nema vise turbo rupe gdje su padali obrtaji pri mjenjanju brzina sve u svemu zadovoljan nekih 115-120hp se izvuklo ali znacu tacno sve kada odem na DYNO test Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3403 Posted October 9, 2013 Jel to onaj čip o kome smo pričali? Tj ko je bio majstor? Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted October 9, 2013 Greota više bilo šta da diraš oko njega, sad je sve kako treba da bude Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted October 9, 2013 Nije drugi je chip tj mapa je iz NS-a. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 225 Posted October 10, 2013 E neka je sa srecom.. Gde li si ga po Sarajevu navukao 205 manijace Jel ima nekih nezeljenih promena? Dim, zvuk motora i sl? Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted October 10, 2013 Nisam u Sarajevu testirao vec na autoputu prema Beogradu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21264 Posted October 10, 2013 Greota više bilo šta da diraš oko njega, sad je sve kako treba da bude Da se kladimo da li ce moci da izdrzi duze od 2 nedelje ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted October 10, 2013 Greota više bilo šta da diraš oko njega, sad je sve kako treba da bude Da se kladimo da li ce moci da izdrzi duze od 2 nedelje ? Da se kladimo da naredni put vodis na cevape ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted October 10, 2013 Nema sad vise, dosla zena otisle finansije... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21264 Posted October 10, 2013 Da se kladimo da naredni put vodis na cevape ? Dogovoreno . Gde god da se nadjemo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
edinko 5 Posted October 12, 2013 Ih po Sarajevu se vozilo ko od sale 230 - 250 na sat.Samo da znaš Buto tvoj punto jedinu turbo rupu koju je imao je rupa u tvojoj glavi haha punto jtd da ima turbo rupu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted October 15, 2013 Doslo je vrijeme da se pozdravimo, naravno sa drugarima ostajem u kontaktu preko Facebooka i preko sms poruka nazalost, ova tema ide pod lock jer napustam forum iz privatnih razloga, sve slike su obrisane prije par minuta od strane mene. Hvala svima koji su pratili moju temu i koji su me podrzavali u ostvarenju mog cilja! Uvijek ce te imati veliki respekt od mene. Sto se tice odlaska, odlazim zbog odluka pojedinaca koji su najvise i uticali na moju konacnu odluku da jednostavno okrenem stranicu i vise ne posjecujem forum niti da sudjelujem u njemu. Jako mi je zao sto je do ovoga moralo doci ali jbg zivot je takav. P.S. Nesho, ovu temu molim te stavi pod LOCK i skini sa mog profila moderatorska ovlastenja. Jos jednom veliko hvala svima i veliki pozdrav iz Sarajeva Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted October 15, 2013 Ako ti tako kazes i ako si tako odlucio..... Pozdrav, sa srecom, cujemo se i vidimo na drugim mestima tj van foruma, zar ne? I pusti to, ne gubi zivce, ima veeeciiih briga u zivotu od foruma i cluba, ne? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted October 15, 2013 ????? Bilo je zanimljivo i lepo druženje. Sa srećom Quote Share this post Link to post Share on other sites
hidro_mont 1 Posted October 15, 2013 E jbg taman nađem zanimljivu temu za pratiti i ti odustaneš... Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted October 16, 2013 Nisam u toku, šta je razlog ovome? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiroslavL 23 Posted October 17, 2013 Jedna od najboljih tema na forumu ! I sad ide pod lock ! Zašto ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8199 Posted October 17, 2013 ??? A taman sam poceo da te ze.am Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted October 17, 2013 Izgleda da je kolega Jankovic platio njemu da se odstrani sa foruma, da bi mi dragi gledaoci mogli da se fokusiramo na koleginu temu ... cisto da ga sustigne u stranicama Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8199 Posted October 17, 2013 Rade ti klikeri 200 na sat! Nikad mi to nebi palo na pamet Quote Share this post Link to post Share on other sites