Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
Kuvalja

Bravo - ventilacija ne duva u svim pravcima

Recommended Posts

Veceras mi se desi sledece, upalim auto kad duva ka meni ja da prebacim ka soferci kad on vec na tom polozaju, kako god da okrenem on duva ka meni, tj duva i tamo gde namestim ali mnogo slabo posto vazduh izlazi direktno ka meni, kada zatvorim sve otvore ka putnicima onda duva na ostalim mestima kako treba, s obziorm da pod prekidacem osecam da prebacuje, tj da nisu popucale sajle, pretpostavljam da je samo sajla za ventilaciju ka putnicima otisla, ili mozda spalo negde sa klapne.

E sada moje pitanje je da li se ovo jos nekom desilo i gde se nalazi ta klapna koja zatvara ventilaciju ka putnicima, samo se nadam da necu morati da skidam celu tablu, ujutru cu pogledati da slucajno nije spala sajla sa prekidaca, ako znaci imam automatsku klimu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala na ovom linku i slikama, verovatno ce mi pomoci, nego danas mi se nikako nije radilo kad mi prodje sve kroz glavu sta treba rasturiti, verovatno cu za vikend, pa cu javiti sta i kako.

Share this post


Link to post
Share on other sites

samo da kazem da se problem resio, sinoc sam krenuo da rasklapam, i skinuo onu centralnu konzolu koja se skida kad se menjaju one dve sijalice a zatim sa cetri krstaka popustio bas taj deo gde su prekidaci i bzv reko da probam da vidim sta se desava, kad sve radi, postoji samo jedna sajla i ne znam sta je moglo da je blokira da nije mogla da se popusti do kraja da bi se zatvorila ventilacija koja duva direktno na putnike. Na kraju sam sve spakovao i sve radi super. Ne znam sta je moglo da se desi, jedino ako neke zice nisu negde kacile i blokirale sajlu sobzirom da ima iza dosta instalacije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pojavio mi se slican problem,klapna radi u prva cetri polozaja,a u petom gde treba sve da duva na soferku,sad je otvorena i klapna dole za noge,jel to znaci da moram sve da skidam?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni ne rade sijalice za smer duvanja..Jel je cimanje da se skine konzola da zamenim? Jel idu one ubodne kao kod piksle?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gimnastika oko skidanja cd-a (ako nemas alat), odvrnes devet inbus šrafa (jedan od tih šrafova je ispod točkića za brzinu ventilatora;)), skineš cenrtalnu plastiku i vidiš dve ubodne sijalice.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cd izvađen odavno ugrađen Aftermarket lako se skida..Znači nije veliko cimanje..Hvala puno..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...