Jump to content
FAS Goran
igor0511

Postpaid paketi

Recommended Posts

Iskreno ni ovaj mi nije bio nešto potreban i celu priču sam i pokrenuo samo zbog paketa koji mi nije odgovarao. A znam da je to trend, ali po meni je totalno bezveze što svaki bolji telefon ima ekran od 5''. Meni telefon služi najviše da komuniciriram sa ljudima, a posle za igranje, navigaciju, dijagnostiku i ostalo tako da mi je poptuno nepraktičan telefon koji ne može u džep da stane. Ovaj ima 4'' i jedva staje, da sam uzeo S4 ili Xperia Z  morao bih dodatnu torbu zbog nejga da nosim  :laughing:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja imam note 2 i nosam ga po dzepovima non stop.

Jedino ako nosis neku bas usku odecu onda mozes imati problem.

A i ovo svakako nisu vise telefoni,to im je samo sporedna funkcija,ko hoce telefon za komuniciranje postoji jos uvek izbor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja pokušavam da spojim dovoljno funkcionalan uređaj i telefon u jednom pošto realno nemam neke potrebe za super-telefonom. Skoro svaki dan moram da nosim lap top sa sobom tako da mi telefon evenutalno služi za navigaciju ili neku igricu, da pogledam pdf fajl u prevozu i slično. Za sve ostalo koristim lap top.

A tebi svaka čast kada staviš note 2 u džep  :laughing:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma lagano moze da stane u dzep :rolleyes: Meni nikada nije bio problem veliki telefon.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uglavnom sam u trenerkama i duksevima pa nije problem.

Kad nosim farmerke onda nosim i torbicu u kojoj drzim drangulije i note :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

igor0511@

sto ti se nije dopao lg optimus l7 ll,ja planiram da uzmem ili da odustanem,cak razmisljam da predjem u telekom imaju onu akciju 50% popusta za postpejd pakete u roku cele pretplate  ali ne daju telefon ako uzmem popust.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam pre ovoga sada imao HTC Desire S i kada sam uzeo taj L7 ostavio je na mene utisak dosta nekvalitetnijeg telefona. Verovatno zbog toga što ej test telefon, ali ekran je prilično loše reagovao, samu promenu ekrana je izvršavao uz povremene bagove, a kada sam otvorio 3 aplikacije odjednom kompletno je blokirao i na kraju sam ga i restartovao. Možda je samo do telefona, ali nije me ni malo oduševio.

 

Da ne bude da sam bolje prošao, ni ovaj Galaxy Advance S koji sam sada uzeo nije nešto posebno. Pre lagan je, mnogo osetljiv tako da hoće da se ispritiska i u džepu, a ima i par bagova. Videću kako radi sa ovim novim Androidom, ali 2.3 verzija mu nikako ne leži.

 

Inače, od ljudi sam čuo da treba VIP makismlano izbegavati. Nisam imao problema sa njima i imao sam njihove prepaid kartice samo, ali ko god je kod njih duže od 2 godine pljuje ih na sva zvona tako da razmisli dobro :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledao sam i taj galaxy s advance medjutim nestade sa telenorovog sajta,verovatno nema vise,trazicu taj lg l7 ll ako daju za dinar ako ne onda se prebacujem u mts u neku najmanju tarifu pa ako bude sve ok onda neku vecu.

O vipu ne razmisljam,sestra mi u Zemunu uz dunav ima vip pripeid karticu i skoro nikad nema signal,tako da vip nikako.

Koliko si uspio da spustis cenu tom samsungu sto si uzeo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovaj Optimus je stvarno best buy za te pare. Fiat među telefonima  :laughing: Samo mi je čudno da nisu još malo nabudžili i ram na toliki procesor..

 

@sovaa Meni je isticao ugovor za 20 dana i hteo sam da ga otkupim i pređem u VIP pa su mi da litelefon praktično džabe samo da bih ostao još 2 godine. A i isplati im se s obzirom da koristim paket Prenesi 500. Ovaj Advance S je ok, ali mnogo mekan po meni. I iskreno nisam baš uspeo da primetim toliko prednost dual core prosesora u odnosu na single core, mada nisam ni pokušao još da ga opteretim nekim ozbiljnijim aplikacijama...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam u VIP-u već nešto više od 3 godine i nemam nikakvih zamerki, dok se recimo par mojih drugara prebacilo iz VIPa u Telenor, kao nezadovoljni su... 

 

Ćale je pre neki dan uzeo ZTE Blade G, sad ja ni nisam nešto preterano imao dodira sa android telefonima, ali mislim da je ovo baš onako fin telefon, baš elegantno izgleda i prilično je veliki.. On je birao između neke Nokie sa windows-om, Samsung Galaxy Advanced, Samsung ACE i ovog i kao preporučili su mu ovaj jer do sada na njega ima najmanje reklamacija...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taj Blade jako dobro i kvalitteno deluje, verujem da nije pogrešio što ga je uzeo. Ace mi se ni malo ne doapda, a za Advanced već rekoh :) 

A što se VIP-a tiče verujem da je više problem u ljudima kojima je stalno upaljen net pa kada povuče telefon update od 150MB bude frka. Ja nisam prešao kod njih jer su mi rekli da nema šanse da mi daju duple smartove jer je kasno za ugovor(3 dana pred istek akcije sam tražio da pređem).

 

A što se win8 telefona sviđa nisu me nešto impresionirali. Win8 mi je odličan za lap top, ali na telefonu mi ne deluje previše simpatično, barem ne posle sat igranja sa njim...

Share this post


Link to post
Share on other sites

E da, zaboravih da napomenem da je ćale to uzeo u Telenoru... Ja sam bio skeptičan kada mi je pomenuo da razmatra o tom ZTE-u jer stvarno ne znam kako se to pokazalo, novo je na našem tržištu, pa mi nije ulivalo neko poverenje, ali mogu reći da među telefonima sa Android platformom koje sam imao prilike malo da pročačkam, ovaj baš onako deluje ozbiljno..

 

Malopre mi je drugar demonstrirao rad Galaxy S4, raspametio sam se kakve sve lude mogućnosti ima... Recimo jedan detalj je da kamera sama ima opciju da retušira lice i ukloni bore i bubuljice, fotošop ne treba uopšte.. Onda mogućnost da se poveže sa bilo kojim televizorom i menja kanale sa njega, pa opcija da kada ga poveže sa plejerom u autu, možeš da pričaš telefonu da li hoćeš da smanji, pojača, promeni pesmu i sl.. Snima akvarijum crno belo i namesti da crvene ribice ostanu crvene i tako neke opcije nenormalne..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kad pomenuste ZTE... Ja sam u VIP-u par godina,ugovor mi istice u martu,ali cu ga verovatno otplatiti ranije i preci u Telekom,izmedju ostalog i zbog Box paketa. Inace,zena je nedavno produzila svoj ugovor takodje u VIP-u,pa smo meni uzeli nov telefon,a moj stari sam dao njoj. Elem,izabrao sam ZTE Grand X (bez IN) i mogu vam reci da sam se gooorko pokajao... Nije normalno koliko telefon baguje! Par puta sam pao u ozbiljno iskusenje da ga razbijem o zid! Jako cesto zablokira (po Mrfijevom zakonu,u najgorem mogucem trenutku) i ne pomaze nista osim vadjenja baterije. Net mi nije stalno ukljucen,ne vuce podatke non stop,a jednom sam ga i reboot-ovao,ali dzabe...i dalje je isto sve. Nenormalno se greje dok rade aplikacije,baterija kratko traje...sve u svemu telefon za izbegavanje. Kad radi,radi ekstra,ali j...s telefon koji radi kad se smiluje... :) Sto se samog VIP-a tice,manje vise nemam nekih vecih zamerki,ali cini mi se da im je nesto losija pokrivenost signalom... Npr kad sam kod mojih u Novoj Pazovi,moram da izadjem iz kuce da bih telefonirao,jer unutra nemam signal...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo neko moje vidjenje, pre 2 godine i neki dan sam uzeo u Telenoru paket prenesi i surfuj 2000 (600min 2000mb 2000sms) pretplata je 3000din i uzeo sam galaxy s2 za 19000 na 6 meseci. Sada mi je istekla ugovorena obaveza iako sam zadovoljan njihovom uslugom nasao sam mnogo bolji paket za istu pretplatu i siguran sam da necu nastaviti saradnju. Naime gledajuci ponudu drugih operatera u MTSu za istu pretplatu (3000din odn. 3180din) paket Mixnet XL dobija se 1000min 3000sms i 3000mb kao i mogucnost da se uzme novi aparat po dosta povoljnim uslovima. I pored dobre saradnje ne vidim zasto bi ostao negde gde mi nije povoljno. Inace kod MTS uz ugovorenu obavezu od 36mes moze se dobiti Galaxy S4 ili Note 2 na 12 rata po 1725din

Edit: inace moje potrebe za minutima razgovora prevazilaze postojeci paket tako da mi trenutno stize racun u proseku 3700 3800 din mesecno

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Edited by Baltazar34

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo da se nadovezem na predjasni post. Uzeo sam paket MixnetXL u telekomu na 3 godine i galaxy s4 uz njega za 21000 dinara. Sto se tice paketa ima 1000 minuta, 3000 sms i 3000 Mb koji se prenose u naredni mesec za razliku od telenora gde se prenose samo minuti i smsovi. Vrednost pretplate je 3180 dinara. Ono sto moram da dodam je da je brzina interneta osetno sporija nego na Telenorovoj mrezi, dal zbog same mreze dal zbog podesavanja APNa to ne bi znao reci ali se primeti.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...