Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

logo.png

 

Servis ELVOD nastao je davne 1980. godine na Novom Beogradu u sklopu tržnog centra Kozara. 2012. godine menja ime u TEHNOMEHANIKA.

 

 

>>> Reparacija podizača stakala ,uz veliki izbor rezervnih delova za sva vozila, kako evropska tako i za vozila koja dolaze sa dalekog istoka.
>>> Servis i popravka tahografa i svih vrsta analognih kilometar satova.
>>> Izrada svih vrsta sajli za komande gasa, kvačila, ručne kočnice, sauha...
>>> Tehnomehanika poseduje svu savremenu opremu za baždarenje i kontrolu kako taximetara tako i tahografa i kilometar satova. U postupku smo akreditacije za dobijanje licence za osnivanje samostalne laboratorije za žigosanje taximetara.

Iskustvo
Mi smo mladi, ali sa dosta iskustva. Od 1980 godine (od kada poslujemo), do sada smo stekli svo neophodno iskustvo iz oblasti koje radimo.

Brzina
Jasno nam je da je vreme bitno. Pored iskustva koje posedujemo, možemo se pohvaliti i velikom brzinom kojom otklanjamo kvarove i vršimo popravke.

Kvalitet
I ako radimo svoj posao veoma brzo, to ne utiče na kvalitet našeg poslovanja. Najbolji pokazatelj kvaliteta su zadovoljne mušterije.

Povoljnost
U vreme ekonomske krize, veoma je bitna cena i toga smo svesni, pa svoj posao naplaćujemo po najboljim cenama u gradu.


- Dr. Ivana Ribara 91, lokal 15, Novi Beograd (blok 61)
Telefon: 011/2175-902 ; 062/825-4444
E-mail: office@tehno-mehanika.com
 


Članovi Fiat-Lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom i ličnim identifikacionim dokumentom koji izdaje Republika Srbija (ili druga država koju Srbija priznaje), ostvaruju popust od 10% na kompletan posao.

Garancija na usluge 6 meseci.

 

---------------------------

 

 

Tema ostaje otvorena za Vaša pitanja. Na njih će odgovarati Ivan preko korisničkog naloga ivan-bgd

 

 

 

Edited by neshaoct
editovan popust

Share this post


Link to post
Share on other sites

img20140228161856.jpg   kamion daf-podizač stakla

alfa-159.jpg  alfa 159  podizač stakla - donet na reparaciju

]golf-3-posle-reparacije.jpg  golf 3- repariran podizač stakla

 

img20140228161953.jpg    grande punto - repariran podizač stakla

img20130829135309.jpg  iveco stralis - repariran podizač stakla

Edited by ivan-bgd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samo bi popust trebalo da bude 15% kao na forumu , a ne  evo ti 10% da ti učinim.

 

Moje iskustvo sa partnerom kluba,konkretno Tehnomehanika NBGD.

Svratio do majstora ,zadnji prozor pukla sajla suvozečev radi na dugme ali nešto bučno.

Majstore koliko : "pa ovo pozadi je sajla nemoram ni da gledam odradim 10 dnevo to je 3000 d. ,ovo napred najverovatnije spala "sisica" to je 1500d. ako nije nešto ozbiljnije.

Jel dajete popust za članove kluba, " paaa daa 10% (iako stoji 15%) na forumu.

Pozovemo Nešu da mu kaže da sam "član" jer sam uplatio članarinu i onda važi ali 10%.

Mislim malo me šiša ali i onako nemam dovoljno keša kod sebe pa ću doći kasnije.

 

 

Edited by neshaoct

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Petronije da li je realno da si toliko drzak da u čovekov oglas staviš reklamu za neki drugi servis sa sve adresom, brojem telefona......

Ako ti cena dotičnog ne odgovara puno pravo ti je da ne uradiš posao (kao što i nisi) i produžiš dalje kod drugog (kao što i jesi) i završiš za novce koji tebi odgovaraju.

 

Vidim da je menjana veličina popusta i to nije korektno, odnosno ako je u datom trenu pisalo da je 15% trebao si i dobiti toliki popust ma čija greška da je bila zbog koje je pisalo ono što nije tačno. Kasnije nek se nadređeni i odgovorni dogovaraju ko će da refundira tih 5% ali ti si morao biti ispoštovan.

 

PS: svoje i loše i dobro iskustvo sa ovim i sa drugim servisom u kom si bio napiši u temi predviđenoj za to jer će sigurnom značiti ostalim članovima.

 

 

 

Naravno, no hard feelings!

Pozdrav!

Share this post


Link to post
Share on other sites

O drskosti i bezobrazluku dotičnog mogu da potvrdim.Na moj izgovor cene dotični je rekao ,,šta tu ima za 3000 din. ili ,,šta to košta 3000 din.Neka ide tako pa neka se rapravlja u MAKSI,IDEU,RODU ITD.Meni kada se cena ne sviđa kulturno se zahvalim i produžim dalje.Moja je greška za popust jer forum ne posećujem iz razloga jer vozilo marke fiat ne posedujem tako da sam i zaboravio koji sam popust dogovorio.I  meni je bilo skupo održavanje  auta u ovlašćenom servisu pa nisam nikoga prozivao.Moje postojanje od 20 godina samostalnog rada i 25 godina iskustva nešto o meni govore.Odlično što je našao povoljnije.Samo neka ljudi rade džabe ,a ja na žalost nisam socijalna ustanova.I LAž je da sam rekao da uradim danas 10 takvih poslova,a  i  da uradim danas 5,10 ili 50  poslova to nije njegov problem kao što nije moj problem da li neko nema ili ima pare pa neće ili ne može da plati.I naravno da ne treba ni da gledam koji je problem,jer svoj posao poznajem odlično kao i kakav kvar se događa na kom vozilu jer kao što rekoh  radim ,,samo,, 25 godina ovaj posao.

P.S.Nadam se da će admini da odreaguju i sa mog profila uklone reklamu i promovisanje tuđe firme .

Edited by ivan-bgd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nitko nije niti drzak niti bezobrazan!

Svatko ima pravo da pita sta ce da dobije za svoj novac.

Covek je nasao jeftinije od vas cak i sa vasim popustom i sta je u tome problem? Vi svakako imate puno pravo da svoj rad cenite koliko cenite i to postujem a ovaj form nam i sluzi da neke stvari obavimo sami ili ako vec ne mozemo sami da nadjemo gde je povoljnije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kao što rekoh u MAKSI ,IDEU I RODU pa na raspravu šta dobija za svoj novac.I zašto je tv kod nas skuplji nego u Mađarskoj i zašto su automobili skuplji kod nas nego  na zapadu itd...ima toga još..a ja nisam adresa za raspravu.Cenu sam rekao unapred,pare nisam uzeo niti naplatio...To što je našao jeftinije nije nikakav problem makar meni.Svako ima svoju računicu i svoje mušterije.I ne bih da se moja  tema  pretvara u raspravu,s toga molim admine da obrišu sve što smatraju pa čak i moje postove.

Edited by ivan-bgd

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Markobgd najpre tebi da odgovorim moj post je išao kao odvojen topic ili kako već,

U njegovoj reklami je bila primedba za popust  " Samo bi popust trebalo da bude 15% kao na forumu , a ne  evo ti 10% da ti učinim"

, a iskustvo sa serviserima sam stavio u odvojen topic Grande punto popravka podizača , će valjda admin ili ko već da prebaci gde treba.

A ako je drskost da podeliš svoje  iskustvo sa određenim servisom neka bude .

A gospodin @ivan-bgd može da koristi kakve god želi opise (drskost i bezobrazluk kad čoveka normalno pitaš ) ja sam opisao svoje iskustvo  i da bi najverovatnije došao kod njega iako mi se učinillo skupo u prvom momentu pa sam rešio da pogledem još negde i otkud ta količina sujete pa nisi  @ivan-bgd raketni naučnik ili hirurg (koje isto možeš da menjaš ako ti nedaj bože zatrebaju ili ti se učine preskupim) ti si čoveče majstor i popravljaš prozore uz dužno poštovanje .

Rekao si cenu a ja pitao šta ima da se radi za 3000din. ili možda gospodine majstore koji radi 25 god ne sme da se pita šta ću dobiti za svoj novac.

MIslim da su i veći servisi od tvog imali primedbe pa su se ljubazno zahvalili i ispravili grešku, ali tako je danas u zemlji Srbji nesmeš majstora ni da pitaš šta radi i koliko bi to koštalo , naše je da platimo  majstori će uraditi šta i kako žele.

I neka admin prebaci sve ovo u pravu temu .

I još nešto ko bre nema para daj odma 5 poravki podizača ili nijednu.:lol:

Edited by Petronije

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drskost je malo gruba reč jbg a odnosila se samo na deo reklame nekog drugog majstora u oglasu ovog i to nije korektno nimalo!

 

Za ostalo tj za iznošenje tvog iskustva sam ti i temu linkovao. Naravno da nije drskost podeliti iskustvo, baš naprotiv.

 

;)

Edited by Markobgd

Share this post


Link to post
Share on other sites

@PetronijeDa li ista pitanja postavljaš u svakoj prodavnici,servisu itd?Odnosno šta dobijaš za svoje pare?Zašto je hleb kod vas 50 din,kada je tamo 30,jel ima više aditiva ili možda neke vitamine...Ili je to samo pitanje za majstore da te slučajno ne prevari ?U načinu i tonu govora sam primetio sumnju da si pomislio da ću da te prevarim. Glupa je rasprava o cenama.Mislim da je mnogo bitnije kvalitet usluge i garancija koju neko da za svoj posao,a još gore što se reklamira druga firma na mojoj temi.Jednostavno moja radnja moje cene.Kome se ne sviđa bože moj.Neka bira gde će svoj auto da popravi.Pljuvanje i omalovažavanje ne dozvoljavam(kako sam ja samo pogledao i odvalio cene ,šišanje,a ja frizer nisam)I još nešto, kod hirurga i raketnog naučnika nema garancije i reklamacije.....na žalost.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kao što rekoh ja sam otvorio posebnu temu ,odvojeno od komentara za popust a kako se ona zajedno našla ovde nemam pojma .

Greška valjda :huh:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da sam posao uradio a ti bio nezadovoljan uslugom mogao bi da komentarišeš .Ovako mislim da komentarisanje iskustva sa mojim servisom nije na mestu jer ga nismo ni imali osim sa popustom koji je moja greška i tu sam se izvinio.Nisi upoznat sa kvalitetom moje usluge tako da je komenatr zaista suvišan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kao što rekoh greška u postovanju.

Evo ilnka gde je primarno postavljeno https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/71690-popravka-podiza%C4%8Da-prozora-grande-punto/

Postavljam pitanja kada treba uslugu da obavi neko ko je stručan da uradi nešto i tu je da odgovori ako hoće da radi, to je valjda normalno a za sve ostalo pročitam informišem se i ne uzimam stvari i usluge koje mi ne odgovarju po kvalitetu ili po ceni.

A to da nema garancije ili kvaliteta kod drugih majstora ili hirurga malo čudno razmišlanje ali ako ti tako kažeš.

I to da majstori oće da prevre ne znam odakle ti to .:whistle:

Niko nije spomonjao kvalitet tvoje usluge samo cenu koju si ponudio za traženu uslugu.

Šta je tebi čoveče rekao si cenu ja pitao za šta ,otišao dalje i našao isti kvalitet za manje para.

Opusti se i radi dalje po svojim cenama ,ja bi ovo završio ako nemaš ništa protiv samo sam hteo da pomognem ljudima sa foruma da malo pogledaju ponudu po gradu .

Edited by Petronije

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svakako da nemam nameru više da se raspravljam.A mislim da ljudi sa foruma znaju da koriste internet i da pronađu sebi najpovoljnije i najbolje,makar tako ja radim.Osim ako nije preporuka,pa makar i skuplja.

Link koji si napisao ne postoji.

Edited by ivan-bgd

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Petronije je otvorio novu temu u kojoj je napisao svoje iskustvo. Ne može da se otvara nova tema za svako pojedinačno iskustvo, pa je to iskustvo spojeno sa temom na kojoj smo jer se odnosi na tu firmu.

Nisam čitao čitav post, pa se tako provuklo pominjanje druge firme.

Odmah nakon spajanja postova, editovao sam i prvi post teme na kojoj smo oko procenta popusta jer sam dobio PP od @ivan-bgd da to treba ispraviti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poštovani, vozačev podizač stakla je oslabio i mora više puta da se stiska dok ne dođe do pola pa nastavi normalnl do gore. Jedan klik na dugme pa se automatski diže. Da li je potrebna reperacija motora i kakp to ide? Pozdrav.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...