Jump to content
FAS Goran
gile smederevo

Punto 1.2 16v - zatvoren iberlauf nakon ugradnje gasa?

Recommended Posts

Skoro mi je ugradjen gas (ne meni, vec na Puntu. :horse: ) i tom prilikom su majstori tanko crevce koje ulazi u usisnu granu (ili tu negde) zapusili srafom m6, ako nisam pogresio. to sam otkrio kad htedoh da zamenim iberlauf crevo. Sve lepo rasturio, kupio nove selne, kad ono-naidjoh na to zapuseno crevo, pa sam sad u zabuni, da li da spajam kako treba ili da ''naranim prasice i ne diram dugmice''? Inace, novo crevo sam spojio na glavu motora(na dole) i na crevo za vazduh(na desno). no, ostaje da ''visi'' to crevce od 10ak cm, koje sam samo ostavio naslonjeno na glavu motora.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sam si sebo odgovorio ali nisi nam dao odggovao koja je vrsta auto gas uredjalja u pitanju ako je VENTURI sistem NE VRACAJ IBER NIKAKO!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma, sekvent je u pitanju! Mislim da Venturi nikako ne moze na 1.2 16V. A razlog zbog kog je majstor ostavio zapuseno crevce je taj sto je crevo ibera bilo pocepano, pa je vuklo neki falsh vazduh.rekao mi je da namontiram novo crevo kako treba i da je sve u redu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...