Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Vraća se Barrichello?

Recommended Posts

f1%20barikelo%20klin.jpg

Stopama Michaela Schumachera i Kimija Raikkonena uskoro bi mogao da krene i Rubens Barrichello, čovek koji je od 1993. do 2011. imao 322 starta na trkama Formule 1. Nakon razlaza sa Williamsom 2011. Barrichello nije uspeo da pronađe svoje mesto u nekom od bolida ove godine, a sreću je potražio u Indy Car svetu. Ipak, kako mu F1 sve više nedostaje, ovaj Brazilac, koji je u maju proslavio 40. rođendan, najavio je povratak u F1.

''Fizički i psihički sam spreman da i dalje vozim Formulu 1. Uostalom, ako su mogli da se vrate Schumacher i Räikkönen, zašto ne bih i ja?'', zapitao se Barrichello, koji u dugoj karijeri ima 11 pobeda i 68 podijuma. Karijeru je počeo u Jordanu, nastavio u Stewartu, da bi među velike došao 2000., kada je postao drugi vozač Ferrarija, gde je 2002. i 2004. završavao drugi u poretku vozača. Sa Ferrarijem je do treće pozicije među vozačima stigao i 2001., a osam godina kasnije u odličnoj sezoni sa Brawn GP-om bio je takođe treći. U Indy Car seriji nije imao toliko uspeha. Najbolji rezultat mu je četvrto mesto, ali ostaje pitanje koliko su njegove najave oko povratka ozbiljne i postoji li uopšte tim koji je zainteresovan.

''Ne znam koliko sam blizu, ali samo znam da sam sposoban za to'', rekao je Barrichello.

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...